Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 56 044
  • 606
  •   1
Отговори
# 315
Добре, тогава друг сценарии – няма ТХ в тоалетната? Забравили сте си ароматизираното пликче с връзки? Чисто хипотетично...нали...

# 316
  • Kопенхаген
Добре, чисто хипотетично - кани ви на гости някой сингъл приятел/шеф/колега на мъжа ви, поканил различни хора, но се оказва, че само вие сте жена, налага се по някое време да подмените нещото, отивате - хубава, голяма тоалетна, чиста, красиво кошче (възпитан човека), въобще - кеф Simple Smile Отваряте - празно. Ще си оставите ли нещото?
Ако не ви затруднявам, кажете само с да или не  Simple Smile

мен ако ме покани някой сред толкова мъже, и през ума ми няма да мине да се завирам по тоалетните Joy, камо ли нещото да си слагам някъде hahaha

И аз така  Grinning

И не,  нищо няма да си изхвърлям и после да ме разправя из целия офис че съм отишла у тях да си сменя превръзката или тампона.  Crazy

И ако се окажа в цикъл сред толкова мъже. Баси и каръка където ще съм  ooooh!

# 317
  • В Космоса

да ме разправя из целия офис че съм отишла у тях да си сменя превръзката или тампона.  Crazy

Боже, що за хора? Наистина ли е възможно това? Rolling Eyes

# 318
На мен пък ми стана интересно, ако някой е с дрехи без джобове, и не си взима чантата, когато отива до тоалетната, откъде вади нов хигиенен продукт (независимо дали превръзка, или тампон), за да смени стария  Joy  Joy  Joy

Няма нищо необичайно човек да отиде до тоалетната с чантата си, независимо дали е неразположен, или не. Може да си освежи грима, може да се изсекне на спокойствие, може да ползва ежедневни превръзки, да си изплакне устата с тоалетна вода, да се деодорира, и... още хиляди неща, свързани с ТОАЛЕТА в най-общ смисъл.

Ако беше само за сране, щеше да продължава да се казва "нужник", както е било по времето на прадедите ни, когато въпросната дупка е била на доста метри от къщата.

# 319
Не говоря за срам.
А за това да карам някой страничен човек да се грижи за изхвърлянето на личните ми женски принадлежности.

А пък той едва ли го ползва това кошче за нещо друго освен празни опаковки от шампоан, може да не се сети да го отвори известно време  Laughing

viliko, ако си с такива дрехи, няма как и да си занесеш новото чудо за смяна, така или иначе ще си идеш с чантата.

Акаша, има си джобчета, метални опаковки и т.н., не е толкова страшно чантата да се изсипе Simple Smile

Добре, тогава друг сценарии – няма ТХ в тоалетната? Забравили сте си ароматизираното пликче с връзки? Чисто хипотетично...нали...

Като влизам винаги гледам дали има тх, ако няма - искам си.
За пликчето - не и се е случвало още, но имам метална кутийка, която не ползвам, но ми стои в чантата, за такива извънредни случаи. Не я вадя, за да не я забравя.

Не смятам, че е нещо лошо да го сложите в коша, нито ще се учудвам на отговор - да, просто това е една от ситуациите, в които аз лично не бих го оставила. В крайна сметка, всеки сам преценява как да действа, вие така, друг по друг начин, какво толкова има да спорим, личен избор.

П.П. Ех, тези, дето ползват чашки нямат нашите терзания  Mr. Green

# 320
Ако използвам хартиени салфетки на масата, и тях ли да си натикам по джобовете, че да не го обременя.

# 321
Тях предполагам всички са използвали.
А и няма вероятност да останат да отлежават незабелязани  Simple Smile

Пак питам - какво имате против личния избор. Аз приемам вашия.

# 322
  • Kопенхаген

да ме разправя из целия офис че съм отишла у тях да си сменя превръзката или тампона.  Crazy

Боже, що за хора? Наистина ли е възможно това? Rolling Eyes

Ами мъже, от тях всичко може да се очаква  Grinning

Трещи, едно е да си бършеш със салфетка устата, друго задника  Grinning

# 323

И ако се окажа в цикъл сред толкова мъже. Баси и каръка където ще съм  ooooh!

отвсякъде ще си е каръщина  Twisted Evil

аз друго се питам, ако в такава прекрасна среда, сред  толкова мъже, задушите някого в тоалетната - нали уточнихме, че има мулти-култи предназначение  Twisted Evil, къде ще си изхвърлите презерватива  Thinking

# 324
...
аз друго се питам, ако в такава прекрасна среда, сред  толкова мъже, задушите някого в тоалетната - нали уточнихме, че има мулти-култи предназначение  Twisted Evil, къде ще си изхвърлите презерватива  Thinking

А, за тези работи да се оправя задушеният  Wink

# 325
  • BG

И ако се окажа в цикъл сред толкова мъже. Баси и каръка където ще съм  ooooh!

отвсякъде ще си е каръщина  Twisted Evil

Е тука вече нъ изби....!!!   Joy

Мием го в мивката и обратно в жубътъ!  bowuu

# 326
  • В Космоса
Какви са тези метални кутийки? Аз имам такива, в които се побира само неразпечатана превръзка. Тези трябва да са доста по големи.

Аз също говоря аз лично как усещам ситуацията, а именно, че да си пъхна боклука в чантата, а не в предназначеното за това място, само за да не затормозя домакина с изхвърлянето му, което предполагам, че не би било толкова отвратително при положение, че е така опакован, че е почти неразпознаваем е абсурдно.
А ти, Човече, какво имаш против моя личен избор, че продължаваш да дискутираш и ти? Grinning

# 327
Е, как къде - в чантата, в джоба. Аз само като си помисля, че някой от гостите може да крие такова съкровище в чантата си Sick

# 328
  • Kопенхаген

Да си го прибира в задния си джоб и да си го изхвърля навън Naughty щото пак ще ме разправят из офиса...

# 329
...

А, за тези работи да се оправя задушеният  Wink

да, ама ако го хвърлите във възпитаното кошче и притежателят на споменатото го открие след 2 седмици, върху единствената дама ще тегне сянката на съмнението - с кого е станало свещенодействието  Laughing

аз друго се питам, ако в такава прекрасна среда, сред  толкова мъже, задушите някого в тоалетната - нали уточнихме, че има мулти-култи предназначение  Twisted Evil, къде ще си изхвърлите презерватива  Thinking

Да си го прибира в задния си джоб и да си го изхвърля навън Naughty щото пак ще ме разправят из офиса...

ясно  Laughing, до тук - си представям - мъжете в задния джоб с пълен със сперма презерватив  Laughing, а жените - с натъпкани до пръсване по джобовете окървавени тампони  Twisted Evil

направо като парти на  дракула  Twisted Evil

и някъде там, едни салфетки се валят по масите, малко употребявани  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт