Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 56 287
  • 606
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Да не би вече да пикае мъж прав да е станало просташко и първобитно? newsm78
На мен пък това мъж да пикае седнал ми звучи гейски. Не искам да обиждам никого.
Като седне по голяма, как да не свърши и малката?Значи за едното може да седи, за другото не може?

# 301

Демек позво.яваш да седне?

# 302
пфуйййй, как се бях настроила едно романтично  Laughing, с тия вашите кошчета и тоалетни, ми замина цялата романтика Joy

...а ако докато ака му се и допика тогава какво да направи? newsm78

сяда, държи го с два пръста/предварително измити/ и гледа докато попръдва и поаква, заветната семейна гордост да не бъде осквернена с неволно докосване до общата тоалетна чиния.

служебно - не знам как се опазват Twisted Evil, аз на моите деца и мъже , съм забранила с декрет ползване на служебни санитарни възли със задни цели.

# 303
  • Бургас
Да не би вече да пикае мъж прав да е станало просташко и първобитно? newsm78
На мен пък това мъж да пикае седнал ми звучи гейски. Не искам да обиждам никого.
Като седне по голяма, как да не свърши и малката?Значи за едното може да седи, за другото не може?

Това е съвсем друго. Естествено, че ще си уринира седнал тогава, предполагам, де, не съм виждалал как става.  Crazy Ще взема да питам моя - и през ум не ми е минавало, честно казано.  Laughing Тази тема е един път просто! 
Но да караш мъжа си да пикае седнал, за да не би да пръсне някоя капка по кенефа...  Confused Че и той да те послуша...  Crazy

# 304
  • Kопенхаген
Слънце, благодаря ти много   bouquet Ти освети едно тъмно кътче от моето съзнание  Laughing

# 305
Слънце, благодаря ти много   bouquet Ти освети едно тъмно кътче от моето съзнание  Laughing

за теб - винаги  Joy, особено по темата  Twisted Evil

и аз дълги години ходих непросветена, ама холандците отворен народ, знаеш как е....  Joy

# 306
Добре, чисто хипотетично - кани ви на гости някой сингъл приятел/шеф/колега на мъжа ви, поканил различни хора, но се оказва, че само вие сте жена, налага се по някое време да подмените нещото, отивате - хубава, голяма тоалетна, чиста, красиво кошче (възпитан човека), въобще - кеф Simple Smile Отваряте - празно. Ще си оставите ли нещото?
Ако не ви затруднявам, кажете само с да или не  Simple Smile

# 307
Добре, чисто хипотетично - кани ви на гости някой сингъл приятел/шеф/колега на мъжа ви, поканил различни хора, но се оказва, че само вие сте жена, налага се по някое време да подмените нещото, отивате - хубава, голяма тоалетна, чиста, красиво кошче (възпитан човека), въобще - кеф Simple Smile Отваряте - празно. Ще си оставите ли нещото?
Ако не ви затруднявам, кажете само с да или не  Simple Smile

мен ако ме покани някой сред толкова мъже, и през ума ми няма да мине да се завирам по тоалетните Joy, камо ли нещото да си слагам някъде hahaha

# 308
  • София
   Вече не ползвам, но щом има кошче и като го увия, защо не?

# 309
Tired
Що не си гледаш пеперудката?! Crazy

# 310
Не мога да го разбера тоя огромен срам от нещото. Дори да е мъж, сингъл, вярвам знае, че жените ползват такива неща.  А как ще разбере, че е точно това нещо? Ще почне да рови и да развива?

# 311

Какво сега, да не те засегнах нещо? Ако да -извини ме, нямам против дори прав да го караш  Hug

Ако не ви затруднявам, кажете само с да или не  Simple Smile

Ще си увия нещото прилежно и ще го изхвърля в кошчето, с надеждата, че домакина няма да го разтваря и разглежда, а просто ще извърли коша - като види, че има нещо и обича да му е празен.
Но пък интересно ми е ти в тая ситауцаия - ако си с рокля без джобове или панталон без- къде ще си завреш нещото, докато стигнеш до чантата?

# 312
Ще си вземеш чантата с теб. 

# 313
  • В Космоса
Бе малко ще ме досрамее, щото тук вече ще бъде ясно, че съм неразположена, ама щом има кош за отпадъци в тоалетната, значи човекът е предвидил, че в тоалетната може на някой да му се наложи да хвърли тоалетни вкл. превързочни материали и е предназначил обособено място за това. Предпочитам това, отколкото да си я завра в чантата. Освен това ако разсъжаваме по сценариите на Човечето  Grinning, не дай си боже да си изпуснем чантата и да се разпръсне съдържанието ѝ. Тогава вече ще има шокирани. Laughing

# 314
То голям срам било това да си неразположена.

Общи условия

Активация на акаунт