Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 964
  • 606
  •   1
Отговори
# 375
Да ти кажа само заради това се сдържам още. Че искам да съм най-най ССФ и чакам изхода на темата Whistling

# 376
Е..нормални неща са това.Не,че трябва особено да се задълбава и обсъжда,но все пак не пръскаме розови листченца  Laughing

# 377
  • София

Тук къде се хвърлят хартийките? PeaceШегувам се!

# 378
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ооо тук се е изписал роман...Посмях се доста и почти отидох до тоалетната, в която нямам кошче...Имам такова само на терасата- ха изяжте ме и вкъщи мирише на цветя и рози  Crazy
Представям си и котешката тоалетна ако хвърлям там каква воня ще е  Sick
Сега за да съм в крак с много 'възвишените' и работливите чистници, след обобщение на темата ми остава следното: Купувам кош в педал, с торбичка (някой ако има претенции и за цвета да свирка  Wink ) и го вадя само като имаме гости заедно с табела "Ползвай само и единствено за превързочни материали и презервативи" ...нещо друго?

Поддържам тезата, че никой не е длъжен да има кош, завеса, и тоалетна хартия с аромат на тибетски маргаритки, за да посреща гости, и липсата им не го прави мърляв и лош домакин  Peace

Това малко от другата тема, но важи с пълни сила за претенциозните...както аз нямам кош в тоалета и гостите ми го преживяват, така и аз не се бъркам като отида на гости...та някой да ме смята за мърлява  Twisted Evil

# 379
  • Mediterraneo
На такива казуси се начетох, че сън няма да ме хване... Най- ми хареса за разнасянето из офиса, че някоя била неразположена. Аз работя с трима мъже в офиса и жена, минала критическата. Как би трябвало да процедирам като съм неразположена newsm78 Някоя си твърдеше, че в тези мръсни дни не излиза почти никъде( най- много до работа и обратно!, наййййй- много). Другата я разнасяли колегите, че ползва тампони и има наглостта да ги сменя... Интересно ми е какви съвети, ей така, чисто практически ще ми дадете и по моя проблем. Сещам се за няколко решения- нося превръзки и тампони( ползваните) в чантата си, та да не скверня коша в служебния кенеф. Или пък пускам там хигиенните материали, рискувайки онези тримата да обсъждат обилния ми цикъл. Или?

# 380
Тарталета, никой в темата не дава съвети на другите как да действат. Всеки си е избрал определен модел, който му се струва ок и си го следва. За теб - ти си решаваш, както чувстваш нещата, няма правила  Peace

# 381
Намирам хвърлянето на ТХ в кош в тоалетната за иключително гнусно Simple Smile Имам два коша, единия в кухнята за общ боклук ,а другия под бюрото ми в който хвърляме само хартия. В момента в който видя че някое шише  от шампоан или нещо друго в банята е празно веднага го засилвам в общия боклук. 
Някой по назад беше споменал за изтървани телефони в тоалетната Simple Smile Имам две изтървания Mr. Green
Имам навика да си нося телефона в задния джоб на джинсите и като ги свалям телефона ми пада , та така изтървах 2 телефона  Laughing Извадих си ги най прилежно ,но за жалост след това се налага да си купувам нови Simple Smile Имам и трети изтърван в купичката с супа, но той някакви оцеля  Mr. Green

# 382
  • София
Ей, изпуснала съм кнефната тема!

# 383
Тарталета-казуса май беше за парти в ергенското жилище на колега, на което ти си единствената поканена жена, и то в цикъл Mr. Green. Те там беше дилемата как да се действа.
Иначе ,за да не е спам- и ние сме с два коша:в банята-тоалетна и кухнята. Но не изхвърляме ТХ в кошчето. И по този повод да питам тези ,които си хвърлят ТХ в кошчето. Какво правите ,когато сте в цикъл и ТХ освен с ако е оцапана и с друго? Пак ли в кошчето  Whistling?
П.С. В тоалетната кофата ми е с капак и педал Crazy

# 384

Тук къде се хвърлят хартийките? PeaceШегувам се!

По средата, по средата - на зеленото!

Давайте, трябва да стигнем поне 50 стр.

# 385
Да ти кажа само заради това се сдържам още. Че искам да съм най-най ССФ и чакам изхода на темата Whistling

А, ние отдавна се изходихме.

# 386

А, ние отдавна се изходихме.
А къде изхвърлихте хартийките  Crossing Arms Whistling

# 387
Тъй като не разбрах кое е правилно, още си я нося в чантата.

# 388
Тъй като не разбрах кое е правилно, още си я нося в чантата.
В ароматизирано и здраво затворено пликче естествено и надлежно увита, надявам се Crossing Arms Naughty

# 389
  • София
Стига бе, Трещи! Joy

Хубу де, аз разбрах за тия, дето им се запушвали тоалетните, айде, да кажем, случва се. Ами тия, които пълнят кошчетата по заведенията, що за идиотизъм? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт