Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 928
  • 606
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Не мога да си представя,че някой си хвърля ТХ в кошче,защо си го причинявате  Shocked
По-удобно е.И няма да ни залеят фекалии в някой неочакван момент.

# 526
Troy, ти в колко цивилизовани и не толкова цивилизовани държави си била? В колко домове си ходила на гости и си видяла домакините имат ли кошче за боклук, нямат ли и къде си хвърлят хартийките?
Това е въпрос на лично предпочитания и няма абсолютно нищо общо с цивилизацията.
Или дай да започнем като в древността, да си лисваме цокалата през прозорците, така ще да е най-удобно.
Хем ще спестим от хартия, хем няма да си задръстваме канализацията...

Брей, то много изтънчен народ, много нещо...не си хвърлят хартийките в кошче, ама си хвърлят смрадливите боклуци през терасите...

В доста... все пак не живея в БГ от 12 години и ако мислиш че за това време не съм посетила нито един чужд дом  не знам какво да кажа Simple Smile Факт е че кош с лайняни хартийки не видях никъде из Европа. Видях само в Кипър  Mr. Green  И хайде стига с тия задръствания , тоалетната хартия в Бг е достатъчно тънка , че да може да запуши каквото и да било ...

# 527
  • София
  КъФ е този зор да се налагате над ползващите кофи? Вас никой не ви карада ползвате , защо ви е толкова яд на тези,които ползват? newsm78 Всеки има право да си ползва каквото пожелае в собствения си дом.

# 528
А, мен въобще не ми дреме за лайняните хартии на приятели и познати, ама тук иде реч за мотива – запушват канала, та затова. Иначе няма по-забавно нещо след гости да си обсъдим порядките в посетения доммммм   Joy

# 529
  • София
  От много години, някъде от 89-та, гости в нас не идват,изведнъж всички се отчуждиха, всеки драпаше да оцелее . Освен родители или баби и дядовци.Нито пък ние ходим.Та проблеми нямам.Като се сетя какви количества и всякакви неща готвех, трупах маси,идваха много хора, сега ми става тъжно.Сега дори не знам къде са тези хора.

# 530
Добре де, всеки сам си решава за неговия дом.
Но е факт, че тоалетната хартия се разпада във вода и то доста бързо. 
Това е правило впечатление на всеки, който я е мокрил малко повече.
От нея не се запушва нищо Simple Smile

Респективно и всички в блока да си хвърлят хартията в кошчета, само един е нужен да си хвърли парцала в тоалетната и пак ще се запуши.  Peace

# 531
  • София
  Вече се върти едно и също и така можем да си изкараме до безкрайност.

# 532
Цитат
От много години, някъде от 89-та, гости в нас не идват,изведнъж всички се отчуждиха, всеки драпаше да оцелее . Освен родители или баби и дядовци.Нито пък ние ходим.Та проблеми нямам.Като се сетя какви количества и всякакви неща готвех, трупах маси,идваха много хора, сега ми става тъжно.Сега дори не знам къде са тези хора.

Нямам такива наблюдения , така че замисли се защо не ти идват на гости Simple Smile У майка ми или сестра ми винаги има гости , пък у нас идват не по малко , макар че нравите тук са различни и на гости не се  ходи просто ей така Wink

# 533
  • София
  Изобщо не ми е зор да ми идват гости в тая мизерия, та да се замислям.

# 534
Ми недей , но ще накара много хора да се замислят що за човек си  Mr. Green
Лично мен би ме притеснило...  Laughing

# 535
  • София
Ми недей , но ще накара много хора да се замислят що за човек си  Mr. Green
Лично мен би ме притеснило...  Laughing
Притеснявай се,като искаш, който ме познава знае що за човек съм.

# 536
  • в сърцата на децата <3
Какво се сдъвкахте сега? Хората са различни - едни обичат да ходят на гости / да им идват гости, други - не. Аз НЕ обичам само и единствено онзи тип, който се самопоканва вкъщи. Но за щастие такива нямам вече.

# 537
Ми недей , но ще накара много хора да се замислят що за човек си  Mr. Green
Лично мен би ме притеснило...  Laughing

Айде да оставиш Тайна намира, щото ти може и да не знаеш що за човек е, но половината форум знае.
Знае за майката, която в продължение на месеци се бори за дъщеря си след нелепо неуспешна, уж елементарна операция в чужда държава.
Знае и за жената, която загуби съпруга си, блъснат от пиян шофьор, докато си е оглеждал авариралия бус.
Мен ме притеснява, че хората обикновено се отдръпват от преживяващите подобни болки.
Притеснява ме и че в темата за тоалетната хартия нищим що за човек е Тайна...

# 538
  • София
Кратък отговор: аз - в тоалетната, мъжа ми - и той предимно там, но чат-пат в кофата.
Предистория: До 18-тата му година семейството на мъжа ми живеело във вход, където много често се запушвала мръсната тръба. Не съм сигурна дали е било само и единствено заради боклуци в тоалетните, но свеки изкомандвала така и той беше свикнал - в цукалото да не се хвърля дори и тоалетната хартия.
Ееее, голям зор беше да го отуча, отначало с намеци, а после - направо му забраних с мотива, че тоалетната хартия се нарича така, защото е предназначена да се хвърля В тоалетната и ако ще хвърляме в кофата - да си спестим парите за тоалетна хартия, имаме достатъчно вестници  Laughing

# 539
Не мога да си представя,че някой си хвърля ТХ в кошче,защо си го причинявате  Shocked
Защото си причиних излишен ремонт на тоалетната и разбит двор, докато не се намери топка ТХ задръстила тръбата. От този ден нататък ТХ се изхвърля в кош. Този кош се изхвърля ежедневно с останалия боклук. То тази тема се превърна в борба за надмощие кой прав, кой крив. Хора всякакви, шарен свят. Вас какво ви интересува в моя кош какво има (а, ако случайно някой се позагледа по-обстойно в неговото съдържание, то това говори зле за него ooooh!)

Общи условия

Активация на акаунт