Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 897
  • 606
  •   1
Отговори
# 540

От много години, някъде от 89-та

Което ми напомни че дори тоалетната хартия си беше кът.
Дааа.. но пък съществуваше в-к "Работническо дело"  Laughing... който създаваше най големите проблеми на канализацията... и в буквален и в преносен смисъл!!!  Laughing

# 541
Мда, някои не знаят израза "пуснали са тоалетна хартия". Ама не в канализацията, а в магазина.

# 542
Добре де, а салфетки не е ли имало по онова цитирано време?
И аз помня вестниците, но само у пра-баба ми, у нас си имаше хартия като че ли  Thinking

# 543
Хаха, и на мен ми стана чудно....
Отивате на гости, виждате кошче за боклук в тоалетната. И си заравяте носа и муцуната да гледате и ровите какво има вътре. ) Иначе не виждам как ще се забележат тези л..ни хартии, за които се говори в темата.
Пък представете си, че след ходене по голяма нужда човека се измива, а не се бърше. Тогава к`ви лайна ще намерите по хартийките?

# 544
Хаха, и на мен ми стана чудно....
Отивате на гости, виждате кошче за боклук в тоалетната. И си заравяте носа и муцуната да гледате и ровите какво има вътре. ) Иначе не виждам как ще се забележат тези л..ни хартии, за които се говори в темата.
Пък представете си, че след ходене по голяма нужда човека се измива, а не се бърше. Тогава к`ви лайна ще намерите по хартийките?

Тоест идсват ми гости и ми ползват банята, за да си мият задника? Е, не, не съм чак така широкоскроена  Joy

# 545
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Тоест идсват ми гости и ми ползват банята, за да си мият задника? Е, не, не съм чак така широкоскроена  Joy

rotfImbo

# 546
viliko, ами ще си подбираш гостите, които каниш. )
Че да не си мият задника в тоалетната ти. )  Laughing

Ейййй, уникални сте да вадите някакви абсурдни заключения от думите на човек. Не спирам да се учудвам след толкова години във форума.  Simple Smile

# 547

Не мой така... щото и аз съм бетер турците... не съ ли измия.. цял ден ще ходя кат н.. н!!!  tooth

# 548
Ма, Соте – моля ти се – ще си миеш задника у вас си!
Не съм си и помисляла, че мога да отида на гости, да се съблека и разгологъзя, да пусна душа, да си насапунисам задника след сране, накрая да им ползвам хавлията на хората и да се облека и да седна на масата – ни лук яла, ни лук мирисала  Joy

# 549
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
вилико, каква си негостоприемна само... Сега съфорумките ще трябва освен пликчета и хавлийки да си носят   Mr. Green

# 550

Ма, Соте – моля ти се – ще си миеш задника у вас си!
Не съм си и помисляла, че мога да отида на гости, да се съблека и разгологъзя, да пусна душа, да си насапунисам задника след сране, накрая да им ползвам хавлията на хората и да се облека и да седна на масата – ни лук яла, ни лук мирисала  Joy

Впусна се в излишни подробности.
Я си помисли че отидеш на гости за три, четири дни... лично аз си носа всичко необходимо барабар с хавлиите, сапуните и т.н. с цел да не натоварвам никой.
Така че това което казваш е несериозно.. ай ся като ти дойдат на гости дай да се вмиришат всичките ти гости  Laughing.. ааа дааа.. тогава ще ти е по приятно!!!  Mr. Green

# 551
viliko, ти чакаш да отидеш на гости че да се из..реш ли?

# 552
 Joy
Ма гости за по 3-4 дни не каня от младежките си години!
Иначе...носете си, щот пък домакините дет се вика не са длъжни да ви перат насраните гащи
 Joy

viliko, ти чакаш да отидеш на гости че да се из..реш ли?

Ти започна темата с подмиването след сране, пък сега - аз крива  Crossing Arms

# 553
viliko, уффф, ти пък я продължи темата. )))
И нямах предвид да си миеш гъза като отидеш на гости, а че хората в дома си могат да си хвърлят само "чисти" хартии в кошчето. ) А след голяма нужда да се мият и да нямат лайняни хартишки, които ти да видиш случайно ако отидеш у тях. )

# 554
Ама ако е чиста хартишката – що ще я хвърляме   Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт