Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 55 882
  • 606
  •   1
Отговори
# 570

На мен ми е по-интересно след като го измие не го ли забърсва. Или направо с водата скача и вдига гащите  Laughing

# 571

На мен ми е по-интересно след като го измие не го ли забързва. Или направо с водата скача и вдига гащите  Laughing
Бе то хубаво ви е любопитно,ма не уточнихте за кой анатомичен орган питате? Thinking
Иначе,след водЪта usually удрям и по един пешкир.. Laughing

# 572
Баси, суперрядко явление е мъж да си измива пишката след уриниране и да счита това за нормално.
Браво!

# 573
Ми то щот при нас специално с пишката е мноо лесно.Вашта не е за завиждане.

# 574
...
Иначе,след водЪта usually удрям и по един пешкир.. Laughing

И на гости ли раздаваш пешкирчета или все пак се смиляваш и им даваш парче тоалетна хартия  Joy

Баси, суперрядко явление е мъж да си измива пишката след уриниране и да счита това за нормално.
Браво!

Прекалено честото миене не докарва ли гъбички? Не само за пениса, по принцип. Поне така от лекари съм чувала. Всяко нещо с мярка...

# 575
Ако се използва само вода, няма никакъв риск от развитие на дисбактериоза и развитие на микози като следствие.
И ако повечето мъже го правеха след всяко пишкане, % на карцином на цервикса щеше да е в пъти по-малък.

# 576
Аз също се мия. Тоалетна хартия имам за гостите. Имам и кошче. На гости и на работа използвам мокри бебешки кърпи и съответно предпочитам да има кошче, тъй като те не се разграждат във вода. Не съм хващала гъбички от миенето, но пък кожата много се изсушава. Иначе студената вода е подходяща при хемороиди.  Grinning

# 577
Ако се използва само вода, няма никакъв риск от развитие на дисбактериоза и развитие на микози като следствие.

Ясно.
Защото дъщеря ми получи някакви гъбички като бебе, миех я след всяка смяна на памперса с вода и дерматолог категорично ми забрани. Само 2 пъти на ден. Затова си мислех, че има връзка.

Аз също се мия. Тоалетна хартия имам за гостите. Имам и кошче. На гости и на работа използвам мокри бебешки кърпи и съответно предпочитам да има кошче, тъй като те не се разграждат във вода. Не съм хващала гъбички от миенето, но пък кожата много се изсушава. Иначе студената вода е подходяща при хемороиди.  Grinning

За миене след пишкането говорихме, иначе за другото да  Simple Smile

# 578

И на гости ли раздаваш пешкирчета или все пак се смиляваш и им даваш парче тоалетна хартия  Joy

Бе да ти кажа..Откак останах сам,доста често пропускам да купя тх,таа..и честичко ми се е случвало да ми поискат.. Embarassed
Голямо удобство е водата.Монтираш  слушалка при казанчето,и после ем лесно за дирнико,ем лесно да си миеш кенефа.И четка за тоалетна нямам.Тва ми е много гнусно присобление.Ако ще и през седмица да я сменяш пак си е Sick

# 579
Eksipnos, е как без четка, бе пич? Пуснеш един-два пъти водата, ама след отмиване на основното, пак е добре да минеш с четка.

Въй, че тема! Как съм изтървала.

# 580
Eksipnos, е как без четка, бе пич? Пуснеш един-два пъти водата, ама след отмиване на основното, пак е добре да минеш с четка.

Маркуча и силната струя, решават всички проблеми  Laughing... опит от казармата.  Laughing

# 581

Маркуча и силната струя, решават всички проблеми  Laughing... опит от казармата.  Laughing
Ама за който ги има на разположение Mr. Green

Не сериозно...Имам четки ж тоалетните,но се ползжат само при миенето на санитарията с препарат.За останалите цели,има едни приспосбления,подобни на душ,с много силна струя.Отмиват перфектно всичко,ако ще и мазут да си сипал...

# 582
  • София

Маркуча и силната струя, решават всички проблеми  Laughing... опит от казармата.  Laughing

И без да съм била в казармата, преди години стигнах до този извод. Имам кранче с маркуч от години. Мъжът ми го направи при ремонт. И канал на пода направи. Не се налага използването на четка, освен при почистване на помещението с препарат, което благодарение на кранчето и маркуча също е много лесно.  Wink 

# 583
ха ха ха - страхотна тема  Joy

Ами в тоалетната чиния я хвърлям - WC хартията е водноразтворима и не виждам защо като мога да се отърва в канала от нея трябва да я трупам в кошче да ми мирише. Предполагам, без да съм сигурна, че там, където ни подканват в писмен вид да ползваме WC кошчета нямат канализация и не искат да си препълват септичните ями.

# 584
  • софия
  Нямам кошче в тоалетната. Мразя да ползвам четката. Силна струя гореща вода  от душ- слушалката ми върши прекрасна работа.

Общи условия

Активация на акаунт