Преди това само ближеше храната. А при Вики е обратното от известно време нещо не се храни добре. Не е болен за щастие, но май го мъчат зъбите 
))))
Ако го хвана в момент когато ака, то процедурата е пак същата.

, съответно зарази и бебето. Спрях я и след 5 дни пак я заведох,но лелките казаха, че още е хремава и сега пак си е вкъщи. Освен това напоследък е доста кисела и плаче и се тръшка за всичко. Проби и третия кучешки зъб и четвъртия се задава, това допълнително влошава нещата. Малкия горкия от както се е родил все по доктори ходи, първо се беше обринал зверски, после повръщаше много, още е с жълтеница и тази хрема вече съвсем го измъчи милия.
Катрин започна да яде ( това ми беше голяма мъка), таткото помага много
Малкият да расте румен и засмян 

Преди това само ближеше храната. 
Да беше само пълното гърне както и да е, ама и с тази подканваща към пакости лъжичка....Как да не побърка детето вътре 

Преди това само ближеше храната. 
Иначе се заиграва, храни се и не плаче, започна да свиква.. ще видим по-нататък
Избиха 3 кътника наведнъж и не е в много добро настроение, но така ще е.. Аз започнах по-редовно да ходя на работа, живот и здраве от другата седмица по цял ден, общо взето много се променя ежедневието, надявам се бързо да свикнем всички и да не боледува много 

. Лъки, Мър, Мама Веси 
. Та ревала нашта, водили я при сестрата, при психоложката
. Но нищо й няма, де, на мен по-големите ми притеснения са, че в неделя заминават на зелено училище на морето (Лъки, ще бъдат май в хотела, в който бяхте). Направо изтръпвам, а за пет дена сигурно ще полудея, но реших да я пуснем все пак. Та другата седмица, ако искаш да се видим в нашто клубче, но ако можеш по-рано - около 10.30 часа максимум, че после Бобо се вкиселява и сигурно няма да иска да играе без мен вътре. А може и на пясъка в градинката, ако пускаш Вики на пясък.
. Ние с Бобо все още си се кърмим, макар и отдавна да е само за приспиване. Диването е вече с 12 зъба и разни други са на път. Когато го мъчат, няма спане за мен - буди се през час, през два и цока, докато не ми писне. Когато е в пауза между зъбите, има проблясъци и се събужда чак в 6-7 часа, но все още такива нощи са рядкост, да не кажа, че са 5-6 такива досега
.
. Ще ви пусна по-натам някое клипче да го видите какво диване е. Чорапите ги прибирам навити на топки - е, докато не ги извади едно по едно и не ги аранжира в някакакъв негов си ред по земята, не миряса. Даже накрая се разрева, че трябваше да го къпя и да ляга, а той не ги беше извадил всички
. Имаше един период, в който не му се редеше, а всичко меткаше по пода, но явно от зъби е бил кисел. И с такива неща се занимаваме в къщи - редим неща
, строители, кули, мозайки му дадох едни с по-едри елементи.
. Най обича да се качи прав на гумения кон и да подскача отгоре, че и се опитва да се пусне отгоре на всичко
.
. И царевичките си ги боцка много целенасочено
. Ползвам течни бебешки препарати, а и нашите неща повече с течни пера. Техните дрехи все още ги гладя (моите ги избирам немачкаеми, а баща му си глади неговите сутрин
).
! Аз ако имах толкова случки поред, сигурно щях само да се оплаквам
. 
Нашите си бяха от капризните и явно затова има такъв ефект 
И чак до морето ще ги замъкнат
Големи ентусиасти са учителите им явно 

Знам, че ако го оставя ще стане голяма драма /за него/. Ще падне голям рем поне през първите дни. Хич не ми се иска да го отбия по този начин. Ще мисля още малко и после ще видим.
А Яна милата големи произшествия е имала.Дано си изкара добре на зеленото училище.