. Все така ни забавлява, като си прибере играчките, ако е решил, че повече няма да играе с нещо, а ние ей така
. Когато е ядосан или недоволства, прави грррр, преди пък бръмчеше
. А и брекетите много помагат, като голяма част от храните не стават за мен, защото са ми твърди
.
.
.
Другото е от тези дървени пъзели,много са сполучливи и интересни или activity cube-всяка страна е с различни игри.Като казах колело се сетих и за balance bike,но не знам една приятелка купи за детенцето и то хич не го кара...На мен малко странни ми се виждат,но пък всяко детенце е различно,може пък да му хареса на Бобо
Другото е гърнето....... тя ходи 9 дена (общо) на ясла и започна да иска да я слагам на гърне, въпреки че никога не я бях слагала, и си вършеше работата, като я слагах само когато тя поиска, но с времето постепенно спря да иска и сега вече изобщо не ще. Вие докъде сте? Кога излизате навън? Аз преди ги изкарвах на обяд и си лягаше по-късно, но последните дни ми се вижда студено и не излизаме. Имам правило че се излиза над 0 градуса....
) и от моите близки. Та много ще ми помогнат тези от вас, които са си водили и водят записки, и имат желание да ми нахвърлят една страничка на лични (коя думичка на колко месеца, етапите в развитието на говора в очите на майката, кога изречения и примери за какви точно; и т.н.). Интересуват ме еднакво бърборковци и бърборанки, както и мълчаливци и срамежливки
Когато съм готова, ще изпратя материала на всиички участвали, а вътре разбира се, няма да има имена на майки и деца, нито пък сравнения между децата.
И разбира се - багер с дистанционно управление, и боклукчийски камион !
си поръчах книгата на Доман за ранното обучение по четене, и днес пристигна, та ще я захващам.
Хайде сега ти троснато кажи, че с нещо си крайно несъгласна, и току-виж темата процъфтяла 

Сега остана да я науча да ми го казва преди да е свършила работата.Излизаме около обед когато е най-топло,гледам да не духа много.Ако има силен вятър няма да я изведа.За около час,ако е по-студено (имам в предвид 0,1 градус) може и за по-малко.За отирцателните температури аз бих я извела и под нулата,стига да е слънчево и да не духа.Като казвам под нулата не по-ниски от -5 да кажем.
За командите,изпълнява каквото и кажа.
Препоръчани теми