В този ред на мисли бърбори много, почна изведнъж, както ни казваше и думичка, така започна от раз и повтаря абсолютно всичко, обяснява всичко (къде разбираемо, къде не). Много ми е тъжно и смешно едновременно като почнеда ми обяснява нещо, а аз не мога да я разбера, тя повтаря, обаче аз пак не разбирам и тя почва да гледа едно тъпо, все едно си мисли: Абе майка ми малоумна ли е, че толкова просто й го казах, а не ме разбира 
Все забрявам, че си бременна, а това е толкова хубав факт! Да нямаш никави проблеми и с бебчето, и с Анастасийка
Надявам се много скоро да се видим! 
Бобо пък много е порасъл - преди беше по-дребничък, а сега е колкото Марио! Много се радвам, че и с кака Яна се запознах
Определено си в коледно настроение вече, като ти гледам новия ник 

).
Иначе се чувствам неловко, пък и той започва да се дразни като Анастасия.
Беше ми интересна гледната точка в статията, която си пуснала.
социална мрежа ще споделят - преди малко се върнахме от мноооого приятно коледно парти с нашите форумни дечица и техните каки и батковци
Децата бяха толкова жизнерадостни, а майките - едни хубавици !

Като го знам Момчилчо каъв приказливко е, може и скоро да то го каже онова за памперса 

. Прави са другите, наистина успяваш за всеки да намериш мила дума
.
.
. Не съм се притеснила още, защото и баща му късно е проговорил, пък ей го на сега, добър инженер е и се оправя що-годе с приказките (макар че понякога ми се струва, че говорим на чужди езици, но това май важи за повечето мъже
. Аз понякога имам чувството, че си имам малка любвеобилна животинка
.
. Яна написа в писмото до дядо Коледа, че за него иска играчка с много части, за да може да си играе по-дълго
.
). Не понася дъждобран, затова и при мъгла и слаб дъжд не се разхождаме. Но имам истински успех напоследък - търпи си ръкавичките и дори шала
.
. Мозайката и кеглите също ги реди по цвят.
. Но той пък умее други неща - рита топка много добре, реди строители, мозайки и въобще моториката му е силна страна (макар че напоследък предпочита да разглобява и да разхвърля, а не да реди и сглобява
).Препоръчани теми