.
. Това му е единственото постижение в говоренето и сестра му толкова се зарадва, че най-накрая нещо е казал, че само го дебнеше да му прави клипчета.
. Хваща ни за краката и ни забутва накъдето иска или пък ни дърпа за косите, ако някой лежи, а той иска да стане
.
. И всичките случаи са с татко му, който все ми обяснява, че на нищо няма да се научи, както не го пускам да пробва. А сега де, кой е прав
. Може би й се струваше, че като е по-сложно за казване и с повече букви, е и по-вярно 
Преди, когато съм пробвала да му го махна, се напикаваше, мокреше много и за това пак му слагах памперс. Но сега е друго. Просто си казва. Дори да се напишка, пак си е казал, само че аз не съм му обърнала внимание. Но това са само инциденти някакви, случват се през няколко дена примерно. И ако е гол( както обичайно се разкарва из вкъщи
) тогава мокри много. Ако е с дрешки, те попиват основното. Но и преди той не се напишкваше на дивана или на килима. Става, отива на плочките или на паркета и там пишкаше, което ме накара по-спокойно да махна памперса. М/у другото все забравям да сложа памперс за през нощта ( или пък Никола не дава) и за това и нощем е без памперс. Обичайно не се напишква, но примерно преди 2 вечери се изпусна рано сутринта.
Да растат щастливи и пакостливи 

888, супер, че писа
. Виждам те понякога, че четеш, но рядко се включваш.
, а не е зле да намеря време. Ще взема да я потърся тази книга, макар че Бобо е доста спокойно и нетръшкащо се дете (засега
.
.

Ако се опитам да го вдигна или да го забаламосам с нещо, става още по-зле - извива се, хленчи и увеличава децибелите. Затова предпочитам да го оставя да си полежи (ако теренът не е съвсем неподходящ) и след време сам се изправя и идва при мен или пък се захваща с някое негово си дело. Ако е много нервиран 
Това чудо е от 2 - 3 месеца може би. Преди не съм имала проблем, даже той сам се пъхаше под душа. И сега обожава да е в банята, но в никакъв случай да не му се мие косата.
Понякога слуша, но щом си е наумил нещо не мога да го разубедя в повечето случаи. Напоследък редовно ме издебва като изляза от стаята, за да се качи на перваза и да вдига и спуска щорите. Добре, че не му е хрумвало да отваря прозореца 
А да заспи с мен без сукане е мисия невъзможна.
Явно ще трябва и трети опит за момиче.... но след като сваля десетките килограми, които са в повече. Един познат на мъжът ми преди време го караше да ходят да тичат, защото искал пак да си стане 140кг (бил 145 май), та и аз - искам пак да стана 100кг. (няма да кажа колко съм сега
. На мен ми казаха момиче, но докато не се роди, не смея да се настройвам
. Ако сте активни и аз ще съм.
). На мен не дава. Опитах всякакви трикове, за които се сещам, все е трудно. Накрая започнах да му говоря за буболечките в зъбите ( той се плаши от буболечки, въпреки,че са му супер интересни и постоянно ги търси, за да ги разглежда).
. Ако сте активни и аз ще съм.
Препоръчани теми