VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 177 642
  • 4 970
  •   2
Отговори
# 900
Мен не ме подразниха късите панталонки на Ники.

И мен, много добре му стояха даже  Wink Не бих го възприела в костюм него, той няма да изневери на себе си и няма да цепи басма на никой.
Никол ми се струва темерут, въпреки симпатиите към името  Laughing, интересна ще ми е като образ

# 901
  • София
Аз засега си имам за фаворит - Багата. Peace

Темата отдавна е прехвърлила 50 - те страници и има опасност от заключване! Stop

Темите са седмични, без оглед на страниците.

# 902
И аз не намирам Владо за луд. Даже ми се иска мнозинството по тая Земя, да са такива.

# 903
Прочетох визитките на участниците в сайта на ББ! До снощи и аз бях от отбора осмиващ Къци. Е, днес съм на друго мнение. Само той е отговарял искрено и без високопарни глупости. Пожелавам му успех!  Peace

# 904
Аз засега си имам за фаворит - Багата. Peace

Темата отдавна е прехвърлила 50 - те страници и има опасност от заключване! Stop

Темите са седмични, без оглед на страниците.

Грешката е моя тогава - извинявам се! Blush

По Диема фемили от 13.30 ли ще излъчват на живо?

# 905
Супергерои влизат във "ВИП Брадър"
Операторът на "Непобедимите 2" снима Дарт Вейдър, Спайдърмен и Жената котка специално за кампанията на шоуто

Истински супергерои превземат ефира на Нова ТВ, но не като част от холивудски сценарий, а като анонс към предстоящия есенен сезон на "ВИП Брадър". Популярните кинообрази - Дарт Вейдър, Жената котка и Спайдърмен - са поставени в ситуация, която хвърля светлина върху тяхната изненадваща, неочаквана и смешна страна.
 Всички те се подготвят за участие във "ВИП Брадър". Но едва ли някой си е представял, че великият Вейдър всъщност е глезено момче, Жената Котка може да бъде нескопосана, а Спайдърмен е изключително очарован и нетърпелив от идеята да замени семейната "идилия" с престой в къщата. В клиповете зрителите ще открият и други колоритни образи и детайли, които не само ще ги провокират да се забавляват, но със сигурност ще ги накарат да очакват старта на новия сезон. Любопитна подробност около кампанията е, че един от най-известните холивудски оператори - Рос Кларксън, е натоварен със задачата да вкара холивудските герои в българския риалити формат. "Виновен" за заснемането на много филми с участието на Жан-Клод Ван Дам (който е негов близък приятел и кум), Рос бе в страната ни заради екшъна "Непобедимите 2".
 "Това е изключително смела, нестандартна и не на последно място много забавна кампания. С екипа ми искахме видеата да са възможно най-близко до киностилистиката, тъй като супергероите са образи, познати от филмите. Тук обаче зрителите ще ги видят в нови, изненадващи роли", сподели Кларксън. Специално за снимките в България пристигнаха и автентичните облекла на Човека Паяк, Жената котка и Дарт Вейдър.

цялата

Аз разбирам, че тез' герои ще влизат или... Rolling Eyes

# 906
silveto_, къде ги прочете тези подигравки към Къци newsm78, аз оставам с впечатление, че е фаворит на доста хора.

Във фейсбук. Но пък то там нали е събрана интелигенцията на нацията. Mr. Green Дори самата мисия на Бони към него беше обидна. Все едно му се подигра Биг Брадър, че е залязъл. Аз така го усетих. За мен е фаворит. Изключителен. Метафората с майката много ми допадна. А и като се появи някак си самата му поява много ме разсмя. С най-добри чувства, разбира се.

А, ок Peace, мислех че имаш предвид темата.

# 907
  • София
Оф, само Мариана Попова се е направила на Лили Иванова и си е покрила възрастта във визитката. Възраст - прилична. Каквото и да значи това.  Rolling Eyes

# 908
И аз се включвам в темата. Надявам се че приемате  нови попълнения.
Снощи бях на работа и не можах да гледам ,но от написаното виждам че е било доста интересно. Още от "Сървайвър" съм фен на Николай Мартинов и сега ще го гледам с кеф
Все пак за по малко от 24 часа са изписани повече от 60 страници

# 909
  • Велико Търново

Наш Батман си просва гащите.
 Laughing

# 910
  • София
И аз не намирам Владо за луд. Даже ми се иска мнозинството по тая Земя, да са такива.

Да не Ви е къщата- по ця ден ще медитира и ръси любов, ще се къще веднъж на няколко седмици, а в това време Вие трябва да осигурите сама насъщния и да се занимавате с недотам възвишени неща като сметки, работа, документи, дете.

# 911
  • КиТ
Да пуснат и един Батман за разкош.

+ 1 много сте изписнали от снощи  Crazy,докато изчета Mr. Green
Закачих се сега ги слушам говорят си тука Юлиан,Патрашкова и Марианка  Whistling

# 912
Аз не съм очарована и "ВИП-овете" в къщата.Освен Патрашка(ако и написах правилно фамилията),Къци,Багата и Бони другите са ми адски скучни.Бони определено лъсна с простотия.Готино обръщение "ела тука,МА"  Shocked

# 913
Закачих се сега ги слушам говорят си тука Юлиан,Патрашкова и Марианка  Whistling

Слушам ги, много интересно си говорят. Laughing Юлиян като заговори за синовете си и му се разтрепера гласчето. Flutter

# 914
Един глас за Къци от мен, определено много се е променил през годините, в положителна посока разбира се.Колкото до бъзиците по негов адрес, вярвам че Слави Трифонов стои в основата на всичко, пък нали двамата бяха конкуренция в БиТиВи.

Общи условия

Активация на акаунт