VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 177 627
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 915
 И моя фаворит е БАГАТА!

# 916
  • ЯМБОЛ
купих код,но не ми отваря екрана.Иначе ми изписа,че кодът е валиден до другата седмица.Някой гледа ли в момента,може и на лични да ми пишете

# 917
  • София
Аз засега си имам за фаворит - Багата. Peace

Темата отдавна е прехвърлила 50 - те страници и има опасност от заключване! Stop

Няма бе, няма и няма, не помните ли,че тези теми са седмични.Или не можете да разберете какво означава седмична или не четете?Чак понеделник, след пускането на новата тема, тази ще бъде заключена.

# 918
  • София
купих код,но не ми отваря екрана.Иначе ми изписа,че кодът е валиден до другата седмица.Някой гледа ли в момента,може и на лични да ми пишете

Пробвай с различни браузери, на всеки с различен отваря, на мен ми зареди само на мозила, на другите не иска.

# 919
  • Бургас
Никол Станкулова ми е симпатична, да видим как ще развият образа сценаристите. Може би търсят противопоставяне между нея и Златка-двете крайности на младата българка, все пак те са най-малките от участващите.
Къци ако не преиграе със сериозното си ново амплоа, ще ме спечели. Че е умен и начетен, няма спор, само да не почне да раздава непоискани съвети.
Водещия на Аз обичам България- малко в повече ми идва самочуствието и ми изглежда като повярвал си победител, едно излъчване има като сигурен...не ми е симпатичен, в неговото шоу като го сравнявам с Андрей Слабаков е по-добрата опция, но тук-не.
Ирен Кривошиева ми е неприятна още от завръщането й в България, с това обикаляне по всички телевизии и търсене на сензация със задна дата. Подличка и нечистоплътна постъпка.
За другите -друг път.

# 920
  • Sofia
Успех на участниците и дано не се излагат много!Много харесвам Никол,а останалите са ми интересни,никой не ми е дразнещ все още...

# 921
Ще гледам заради Патрашкова - тя за мен е един от ВИП- овете.  за да поканят Ники от Сървайвър представете си за какви изобщо ВИП може да говорим в БГ.  Къци и аз мисля, че се е променил , дано вече не толкова наивен. Юлиан много преиграва не знам защо не може да ми спечели симпатиите.  А Ирен Кривошиева много я харесвах докато не ми падна в очите с изявите си, откакто се върнала Twisted Evil
Има и още , но по натам, че трябва да ставам.

# 922
На мен Никол не ми е симпатична, макар , че е много красива. Безлична и посредствена изглежда. Може да е голям математически мозък, но от участията й в други ТВ предавания и интервюта не личи да е особено умна. newsm78 То не е и нужно, де, стига да не се обявява непрекъснато за умна и красива. Влади е малко хахо, но това го прави интересен участник , поне в моите очи. Къци също. Има доза наивност и идеализъм и в двамата.  Peace Бони е симпатяга . Софи Маринова на сезона. Прилича ми  на нея по жизнеността, артистизма и откровеността. Златка си  е  ЗЛАТКА !!  Joy
Юлиян И Сървайвъра ме дразнят , като присъствие и са големи многознайковци. Патрашкова е прикрита и позьорка, нещо нечисто усещам в нея, но има стил и е класа над другите. За останалите тепърва ще си създам мнение.  Laughing

# 923
Закачих се сега ги слушам говорят си тука Юлиан,Патрашкова и Марианка  Whistling

Слушам ги, много интересно си говорят. Laughing Юлиян като заговори за синовете си и му се разтрепера гласчето. Flutter

Къде сте се закачили хора? Не следя темата, извинете ако пише някъде.   bouquet

# 924
Хубава е Никол, ама не ми е симпатична...
Марияната Попова е направо отврат...не се имала за звезда хахаха Работила съм по няколко проекта, където е участвала като част от програмата  Crazy Отврат като поведение и отношение

Патрашкова - с нея съм съгласна по отношение на много неща, но като цяло последните години и тя се сля с жълтата преса яко. Иначе Златките - ми тях ги има навсякъде по света, кво да прави човек...

Юлиян - както брат му Пламен -  Sick

# 925
  • София
Въпросче към тези, които са се абонирали за гледане на випа.
Има ли опция това миниатюрно екранче да се уголеми? Или трябва с лупа да го гледам.  ooooh!

# 926
  • гр.София
Определено всички които влязоха в къщата ,бяха първоначално добронамерени и с положителна нагласа. Ще видим, тепърва предстои да си покажат рогцата. На мен фаворити са ми Владко с неговата изключителна доброта и Николай със спортната си злоба и умение да оцелява.
Почти 99,99% съм сигурна, че победител ще е мъж  Grinning

# 927
  • I want it all and I want it now.
Да ви следя. Къци ми стана симпатичен.  Wink

# 928
здравейте!Според вас кои ще са 4-мата които ще влязат тази вечер?

# 929
  • София
Въпросче към тези, които са се абонирали за гледане на випа.
Има ли опция това миниатюрно екранче да се уголеми? Или трябва с лупа да го гледам.  ooooh!
Кликаш два пъти върху картината.

Общи условия

Активация на акаунт