VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 177 618
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 960
  • somewhere over the rainbow
Кой е Илиян Константинов?

# 961
  • София
Какви са тия писания, че във вторник ще влизат, като за днес става дума.

Илиян е Юлиян.

# 962
  • Варна
Да се включа и аз в темата. Багата някакси не ми се връзва в обстаоновката, стои само, с никои не говори...
Точно такива типове хора, които не блестят ни с добро, ни с лошо изкарват до края на формата.

# 963
  • София
Диема Фемили ги е включила на живо Simple Smile Ако някой има желание - може да гледа. Ама аз нищо не чувам, по-скоро чувам, но не разбирам.
Някои от хората вътре за мен не са вип-ове. Много е смешно. Имам чувството, че нямат възможност да вкарат истински известни хора и в последния момент са казали на синоптичката си, на Къци, на Николай и т.н. Ужас!
Бони, както и Софка е доста истинска. Разплака се според мен, защото се сети за дъщеричката си. Но на мен ми беше забавна мисията Simple Smile
Радвам се от една страна, че ще гледам Николай Мартинов, но от друга не обичам да го свързвам и с вип брадър, предпочитах да го запомня само със сървайвър Simple Smile
Къци, изобщо не се е променил. Същия си е, освен че малко е поостарял. Винаги съм го харесвала.
Хипаря и майка му, не искам изобщо да ги коментирам. Не са ми никак приятни такива позьорщини.
Явно това, че Марияна Попова няма да участва във второто издание на Гласът на България я е накарало да търси други възможности за парични доходи.
Багата няма никакъв избор в момента, защото му трябва спокойствие, а какво по-хубаво да лежиш по цял ден и да взимаш парички.
Патрашката е готина На мен ми харесва като жена, нищо че е абсолютен ирландец

Другите изобщо нямам желание да коментирам - нито са ми известни, нито са ми интересни

# 964
Патрашката е готина На мен ми харесва като жена, нищо че е абсолютен ирландец...

Кое ѝ е ирландското на Патрашкова?  newsm78

# 965
Няма ли да сменят камерата, какво да ги гледам тези, че не им се и разбира. Да дадат жените малко да ги видим и тях какво правят. Wink

# 966
  • Велико Търново
Ирен май получава сигнали от кораба майка в момента.

# 967
Ирен май получава сигнали от кораба майка в момента.

Joy

Много са зле със синковеца.

# 968
Дайте подробности дееее

# 969
 Да се запиша. Засега нямам фаворит.
Никол не беше ли гадже на Ники Николов- продуцентът на шоуто?

# 970
Според мен са така, поради дългите години странство в Америка

# 971
  • Велико Търново
Дайте подробности дееее

Патрашкова, Юлиян, Ники, Владко и Къци си говорят по обществено-политически теми, а Ирен седи в поза лотос и не мърда.

# 972
  • 2860 км северно от Екватора
Никол не беше ли гадже на Ники Николов- продуцентът на шоуто?
Еми в  малка държавица сме,  то не може хем да е вип, хем да е неопетнена  Joy

# 973
  • София
Патрашката е готина На мен ми харесва като жена, нищо че е абсолютен ирландец...

Кое ѝ е ирландското на Патрашкова?  newsm78

Не, не няма нищо общо с Ирландия Simple Smile Гледала съм филма Реджеп Иведик и в него в курса си по йога той нарече една жена до него с къса коса и същата прическа като на Патрашкова "Ирландец" и от тогава на всички такива жени с подобни прически с мъжа ми им викаме ирландци. Не е нужно да ме разбереш - моя си щуротия.

# 974
  • София
Дайте подробности дееее
Няма кой знае какво. Ирен си седеше в леглото и се правеше, че медитира, а може и да е медитирала, не съм наясно с тези техники.

В момента Николай разказва някакви историйки на Къци, Влади, Юлиян и Патрашкова.

Общи условия

Активация на акаунт