VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 177 551
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 1 785
Памела беше съвсем нормално, но Ники, Ники супер много се издъни. С това "болгар-болгар" само как не си разкопча ризата да си покаже косматите гърди, щото тя такива не е виждала. Shocked

# 1 786
Аз минавам на страната на Тонка  Grinning
На мен пък ми изглежда надута, студена, фалшива....въобще се чудя какво прави там, нито шоу ще направи, нито ми е приятна за гледане.
Застаряла, забравена бивша "хубавица" с доста тунинг - че то и тук си имаме такива  Mr. Green

# 1 787
  • София
  Памела излезе в двора с чашка, говори си със всички.С бяла риза с дълъг ръкав е, но надолу не мога да видя, нещо шаренко, дали не е с носията?

# 1 788
  Памела излезе в двора с чашка, говори си със всички.
Какво има в чашката?

# 1 789
Някой може ли все пак да каже в кратце,какво толкова се изложил Ники,че не съм го гледала,а и няма как?

# 1 790
  • София
 Памела излезе в двора с чашка, говори си със всички.
Какво има в чашката?
Може да чай, може да е кафе...Малко я дават, говорят на английски и само някои думи разбирам... пита дали България е хубава, има ли много туристи, казаха и да, и че предимно руснаци идват...

# 1 791
Някой може ли все пак да каже в кратце,какво толкова се изложил Ники,че не съм го гледала,а и няма как?

И аз искам да разбера, защото само това се коментира днес...

А Колтуклиева мен много ме забавлява, но роклята й стоеше ужасно. Като домашно халатче  Mr. Green

# 1 792
 Памела излезе в двора с чашка, говори си със всички.С бяла риза с дълъг ръкав е, но надолу не мога да видя, нещо шаренко, дали не е с носията?

Мдааа, само дето Златка и Никол само се усмихват и дума не обелват. Добре, че някои ВИПове говорят чужди езици, че щяха да се гледат като риби с Пам...

П.С. Пардон, Златка каза нещо, дума, две и завърши с мимика Joy

# 1 793
Ники я пита дали са й застраховани гърдите, тя не му отговори и тръгна да влиза в къщата. Преди това я попита дали знае, че в Бг. са най-потентните мъже или нещо такова беше. Общо взето нямаше какво да говори с нея и се държеше супер глупаво.

А вие сега къде гледате?

# 1 794
Ники я пита дали са й застраховани гърдите, тя не му отговори и тръгна да влиза в къщата. Преди това я попита дали знае, че в Бг. са най-потентните мъже или нещо такова беше. Общо взето нямаше какво да говори с нея и се държеше супер глупаво.

А какъв възвишен диалог само можеше да се получи ....
 Joy

# 1 795
  • София
  Някой да превежда,че и аз не знам английски... Embarassed

# 1 796
  • 2860 км северно от Екватора
Един линк да гледам и аз, моля...
Много бързо ги надушват, и ги спират Cry

# 1 797
  • София
Аз гледам платения.

# 1 798
И аз гледам платения... И на мен английския не ми е силен, но това са ВИПове...  Confused

# 1 799

Общи условия

Активация на акаунт