VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 178 223
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 1 845
Много харесвам Никол, но май и тя ще се окаже една обикновена кифличка.  Grinning
Аз пък изобщо, но всеки си има мнение  Hug.
От Аксиния съм приятно изненадана - естествена е, свежа някак си, беше много откровена при влизането си.

Аз пък си помислих, как може Аксиния да е толкова превзета и неестествена.  Laughing Преди беше доста по-приятна.

# 1 846
  • София
Тайна след колко време се получава потвърждаващият код за гледане на живо от сайта на ВИП БРАДЪР
Веднага!Но докато открия къде ще тръгне си мина доста време, а и ето сега ми дават черен екран.

# 1 847
Памелката - наистина очаквах да се появи по подобаващ бляскав начин - със секси рокля с дълбоко деколте и цепка, големи коси и развяваща букли, и голяяямата си усмивка. Но не би. Много скромна беше. Поне откъм прическа можеше да се постарае, защото сухата й перхидролена косичка стоеше като несресана.................

Peace

Много пишат, държала се като професионалистка.Е, къде го видяхте тоя професионализъм?    newsm78
Появи се с плажно роклЕ, с каквото най-вероятно движи из къщи, с прическа "сега ставам от креватЯ" и влезе във ВБ, все едно отива в кенефа......
Това ли е представата ви за професионално поведение ?    Laughing
Ако беше нЕкоя наша "звезда", щяхте да я разкостите от критика.Ама нали е Памелчето.....    Joy

Peace
Че и хлапета строени за автографи....те не са били родени, когато тя е станала звезда  newsm78

# 1 848
  • Велико Търново

Привет!  bouquet
Има ли работещ безплатен сървър в момента?

# 1 849
  • София
Тайне, и при мен е черен екран. Тъкмо намерих време да гледам, ама нъцки.

# 1 850
  • Viena

Привет!  bouquet

Преди малко го спряха

# 1 851
Аз исках да попитам дали когато се дава някаква мисия на съквартирантитИ, спира живото излъчване?

# 1 852

Привет!  bouquet

Аз тук гледам - беше даден в темата този линк, но сега няма нищо.
http://www.justin.tv/spicestream?utm_campaign=live_embed_click&a … com#/w/3819265600

Отстрани чатещите писаха, че така ставало при специална мисия/задача.

# 1 853
  • Велико Търново

Привет!  bouquet

Аз тук гледам - беше даден в темата този линк, но сега няма нищо.
http://www.justin.tv/spicestream?utm_campaign=live_embed_click&a … com#/w/3819265600

Отстрани чатещите писаха, че така ставало при специална мисия/задача.

Аа то по принцип не се излъчва, аз помислих, че са ги хванали и са ги спрели.
ooooh!

# 1 854
Каква е мисията на Фънки? Thinking

Аксиния пък ужасно ме дразни! Много си вярва. Не обичам такива хора.

А Къци все повече и повече ме кефи! Но не знам дали бих се подложила на прическа при него. Joy Да не стане "риск губи".

# 1 855
Е каква мисия ще имат, той Багата отиде да се къпе. hahaha

# 1 856
# 1 857
Някой онлайн канал да се гледа...........
Иначе аз съм на Близо-трябва да се доплати за да се гледа така ли?

# 1 858
  • София
Някой онлайн канал да се гледа...........
Иначе аз съм на Близо-трябва да се доплати за да се гледа така ли?

На Diema family дават по някое време на живо от къщата, но не знам кога.

# 1 859

Тая Никол ми падна в очите след интервюто, което дадоха заедно с майка си за ЕВА:
http://eva.bg/categories/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8-%D … %D0%BD%D0%B0.html

Аууу, тази Никол -извънземно създание-две гимназии, модел, водещ и мъжко момиче, сърцеразбивачка!.....  Sick Как се подиграва на хората без да й мигне окото! Много е интелигентна, няма що!

Общи условия

Активация на акаунт