VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 178 081
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 2 190
Влади към коя църква е ?

# 2 191
  • Велико Търново
Влади към коя църква е ?

На Владко звездите му го говорят.

# 2 192
към някоя църква в Щатите е , но коя ли е тя ...малко мамино синче ми се струва .

# 2 193
  • София
На мене пък ми стана жал за Влади. Седнали там някакви с претенции, че са повече от останалите и от него и го гледат снизходително и пренебрежително. Златка с тая мутра направо трябва да си гръмне пластичния хирург, а Мариана Попова е толкова естествено грозна, милата, че чак жал да ти стане...

# 2 194
  • Sunshine state
Колкото се опитвам да го оправдавам Влади,понеже ми е симпатичен,той просто бълва глупост след глупост и започвам да си мисля,че е към някоя секта. Rolling Eyes

П.П. И мен ме е жал за него и не знам защо. ooooh!

# 2 195
Константинов е доста противен, той ли се беше бил заради паркомясто? Водещата е доста неприятна, с този писклив глас....

# 2 196
  • Велико Търново
към някоя църква в Щатите е , но коя ли е тя ...малко мамино синче ми се струва .

Вярно, че американците имат безброй много църкви, някои от които са откровено сектантски.

# 2 197
Влади е болен според мен, жал ми е за момчето.

# 2 198
  • КиТ

Вярно, че американците имат безброй много църкви, някои от които са откровено сектантски.

Горкия  Tired къде се е замесил там...

# 2 199
  • Sunshine state
Влади е болен според мен, жал ми е за момчето.
От какво мислиш,че е болен?Нещо психично ли? Аз не смятам,че е болен,а просто промит мозък от някоя секта.Иначе е симпатичен как на всеки дава всичко,но тази доброта е измамна,понеже тези хора имат нужда от отрезвяване.Имахме такава учителка към Яхова беше.Гледката е почти идентична. Tired
Алекс изобщо не може да води като хората.Толкова изкуствено,че чак дразни! Sick

# 2 200
Влади е чистосърдечен , добродушен и открит , живее си в негов свят ,
няма много общо с тия там , особено с някои от жените , които се чудят с кого да си легнат , само да е по-богат ..

Мариана Попова е все по- отблъскваща ,
Фънки е добродушен  , изненада ме .

# 2 201
Златка си пада малко проста, но нахална и все гледа да се обади.
Чудя се защо Патрашкова все е с тия очила?
Аксиния не се забелязва много.

# 2 202
Златка
Това не може да е истина.

# 2 203
Не просто наистина този път съм много потресена.

# 2 204
Това не е истина....

Общи условия

Активация на акаунт