VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 177 971
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 2 745
  • София
  Кой път погледна, все камерата на Юлиян,все говори нещо, добре,че ми е без звук.

# 2 746
Не, нищо против...

Но и за мен човекът е доста странен, леко куку, което пък е различно от психично болните хора Peace Няма сравнение със сакати хора, сираци и изброеното.... Разликата не се ли усеща newsm78

# 2 747
  Кой път погледна, все камерата на Юлиян,все говори нещо, добре,че ми е без звук.

Ох много досаден човек! Постоянно говори и има мнения по всички въпроси. Ужасен е! Обаче подозирам, че доста ще се задържи там. Те с Ники се сдушиха и ще завъртят някаква интрига.

# 2 748
Дали знаете къде мога да изгледам предаването на Гала от днес с интервюто на Пам?

# 2 749
Катина, казвайки, че Владо не е нормален, нямах предвид "психично болен"  Peace. Просто дъската му хлопа вповече  Peace

# 2 750
  • Пловдив
Добре де, защо камерата дава само Юлиан. Аз никъде не гледам, ама чета.  Rolling Eyes  Толкова ли не може да показва и другите в къщата. То много ясно, че като дава все него, ще се набива на очи, че непрекъснато говори. Другите какво го играят, умрели скумрии, неми ли са, че не говорят. Владко на мен ми е симпатичен, за разлика от други подобни алтернативни субекти с пъпни върви в легени.  Laughing

# 2 751
 Памела си попийваше доста, злоупотребяваше и с други неща,като кока например, налагало се е и с линейка да я откарат в болница. Нали е (беше) Party Girl
  Сигурно вече е отказала всичко, не знам.  Възможно е и да се е отразило на лицето й, аз не забелязах кой знае какво.

Ще се учудите да разберете, колко народ в САЩ говори същите дивотии като Владко, и не, нищо им няма на хората, просто си вярват.

# 2 752
На кой сайт гледате в момента? Вчера гледах идеално от едно място, но днес не работи...

# 2 753
  • Пловдив
Искам да дадат мисия на Владко да заприлича на татко си. Да го вчешат малко, да го облекат и да го снимат до Стефан Данаилов на млади години.  bowuu

# 2 754
# 2 755
Искам да дадат мисия на Владко да заприлича на татко си. Да го вчешат малко, да го облекат и да го снимат до Стефан Данаилов на млади години.  bowuu

Супер би било  Peace

# 2 756
На кой сайт гледате в момента? Вчера гледах идеално от едно място, но днес не работи...

http://www.justin.tv/facecon7rol#/w/3823105904/6

# 2 757
# 2 758
Къщата се разделила на пушачи и непушачи, че то кои са непушачи  newsm78

# 2 759
  • Пловдив
Дали знаете къде мога да изгледам предаването на Гала от днес с интервюто на Пам?

В сайта на нова телевизия или на Нова Плей. Търсиш предаването "На кафе" и гледай без пари. Само ще трябва да изчакаш малко да за го качат.

Общи условия

Активация на акаунт