VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 544
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 620
  • Велико Търново
Владко от време на време се включва и то все неадекватно.  Laughing Много е благ.
Да. Laughing
Но пък наставниците му няма да го оставят. Я какви ценни съвети му дават.

Юлиян особено се хвърля като същий лъв да влива разум на заблуденото момче.

# 4 621
  • somewhere over the rainbow
Бонка е от неестествените, доста се връзва на това, което й кажат. Колкото и да иска да си повярва, че не й пука от приказките на Ники, си личи доста ясно, че веднага се пали и показва истинското си лице, става агресивна и злобна, а после се прави на жертва. На Ники това му е целта - Бони му се видя лесна мишена и до тук успешно изпълнява целта си.
Това си мисля и аз за него. Повечето хлапета, които основно пускат смс-си, мразят циганите и ще го защитават. Не бих се учудила, ако той стигне до финала с тази си стратегия.
Но не забравяй, че и много цигани, които защитават циганите:), също гласуват. Дори вероятно повече от хлапетата. В този ред на мисли не смятам, че Николай е избрал правилната стратегия, но пък продуцентите със сигурност са я избрали Money Money

# 4 622
да, тя изглежда обиграна в тази сфера, не е "естествена" като другите. На мен не ми харесва.

Точно това ми направи впечатление снощи - беше излязла от обичайната си роля на нравоучителна стара мома - даскалица. Беше свалила очилата и се виждаше как очите и се смееха, за разлика от служебните усмивки на хората около нея.

Фънки е много възпитан, тактичен и съобразителен човек.

# 4 623
Kade gledate online bezplatno? Blagodarq!

# 4 624
# 4 625
# 4 626

при мен върви без проблем Simple Smile Мерси!   bouquet

# 4 627
И при мен няма звук. Но като за без пари, бива Laughing

# 4 628
  • España
Хората, които са безидейни и с не особени дадености откъм интелект, като не може да им роди главата кога; с кого и как да се държат решават" да бъдат себе си"!!!!

# 4 629
Фънки е много възпитан, тактичен и съобразителен човек.

Сигурно, досега не бях дори чувала за него.

# 4 630
# 4 631
Пробвайте да смените браузъра - при мен през Операта ни звук, ни картина имаше, но през Хрома и през Експлоръра всичко е ОК.

# 4 632
Хората, които са безидейни и с не особени дадености откъм интелект, като не може да им роди главата кога; с кого и как да се държат решават" да бъдат себе си"!!!!
"Решават" не е точната дума. Те просто са себе си, защото не могат да решат да са друго.

Фънки е един от малкото хора, при които външността лъже.

Бианка, аз съм с Хром. Сега ще пробвам с Операта Grinning

# 4 633
На мен ми се стори, че Багата каза на Златка, че не е кЛоун като нея, а не кон. Но може и да бъркам.

Точно кон я нарече, изписаха го и със субтитри.  Peace

Сега си свалих епизода от Замунда. Не бъркам, нарича я клоун, тя го повтори, след което каза: Аз не правя циркаджийски номера!
А и липсва логика да е кон, какви номера може да прави един кон? А и предполагам, че Багата я намира за красива, щом е имал връзка някога с нея, едва ли я намира за кон, въпреки че на мен доста ми прилича в муцката  Laughing
А защо в субтитрите е изписано "кон", мога само да гадая. Те, продуцентите на Биг и ВИП Брадър са най-големите интриганти и сеирджии, така че не е трудно да отгатна защо.

# 4 634
ББ винаги леко изкривява нещата ,
този случай с Багата и Златка ,
както и Николай - Бони бе изкривен - Николай каза , че не понася чалгата и простотията , те го изкараха етнически конфликт

Общи условия

Активация на акаунт