VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 529
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 650
Боже тая Злати е голяма излагация  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Името работело за нея разби'ш ли  Mr. Green

# 4 651
кажете къде гледате Praynig

# 4 652
Леле,Златка какви ги дрънка!Ако родяла дете от женен мъж,нейното дете щело да е по-напред в живота,щяло да е известно,да го снимат.Сигурно в сравнение с другото дете на женения.

# 4 653
Леле,Златка какви ги дрънка!Ако родяла дете от женен мъж,нейното дете щело да е по-напред в живота,щяло да е известно,да го снимат.Сигурно в сравнение с другото дете на женения.

Laughing

# 4 654
# 4 655
Николай все разказва някакви историй които звучат невероятно невъзможни. Не разбирам, защо каза, че Бони преди време е записала да учи висше и вика, че след години пак сме щели да го чуем това, пък жената си каза, че няма завършено дори средно.

Боже тая Злати е голяма излагация  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Името работело за нея разби'ш ли  Mr. Green

Какво пак се е изцепила  Thinking

# 4 656
Аз съжалявам, че номинираха Кукулиева. Трябваше Николай да бъде номиниран и да си излезе. Не мога да го трая грам вече.
Моите мъже в къщи като го видяха и ми припомниха, че в Сървайвър,
който следиха най-задълбочено, Николай е действал със същата
стратегия да злослови на този за онзи нарочно,
за да ги насъсква един срещу друг и противопоставя.
Също, че хората са се усетили и са искали да го изгонят,
но от екипа на Сървайвър постоянно са измисляли нови правила, за да остане.

# 4 657
  • Варна
 Joy

# 4 658
Предлагам да се покажат резултатите от настоящата анкета и да се пусне нова: кой от номинираните ще си ходи в понеделник  Peace

Резултатите ще станат видими утре, в 9,28ч.

Вечерта смятам да пусна нова тема, с нова анкета за номинираните! Peace

Благодаря, момичета, за изчерпателните постове!Имах доста да чета, но се справих!  bouquet

# 4 659

Laughing

Тя още с репликата, че не се срамува от връзката си с женен мъж, се изложи. Първосигнална е. Можеше да излезе от ситуацията, да каже, че на всеки се случва да се влюби и залитне, нейното като гордост прозвуча  Mr. Green А това за детето нямам думи, вярва си обаче  Crazy

# 4 660
Бони започна много да драматизира . Сама търси конфликт с Николай. Дори когато разговаря с него интонацията на гласа и се променя, започва да си върти очите - изглежда си е повярвала, че става за актриса  Wink. Колкото до плача и, след мисията от първата вечер, не съм сигурна, че е искрен. Очевидно е, че не и представлява проблем да се разплаче.
Николай ми е противен още от Сървайвър. С Юлиян изглежда доста си паснаха, а сега се опитват да се изявяват и като ментори на Владко. Той милият, уж само от Бог се ръководеше, но май започна да изневерява на принципите си. "Старите кучета" ще му промият мозъка.
Колкото до естествеността на Златка... малко ми идва прекалена. Освен че не може да се похвали с богата обща култура, на нея и липсва и елементарно възпитание. Говори на висок тон, използва много цинични думи, постоянно прави някакви мимики и жестове, които са странни и неестествени. А винаги да казва каквото и е на устата, я прави да изглежда глупаво, а не естествено. Човек трябва да си мери приказките, да мисли преди да говори.
Крайно неприятна ми е Аксиния. До колкото знам е певица, но не мога да си спомня нито една нейна песен  Thinking . Определено е хвърлила око на Багата и ако не в къщата, но щом излезе навън едва ли ще пропусне да му се предложи Wink. Забелязвам, че постоянно се навърта в мъжките компании - или при Багата, или при Юлиян и Николай. Има много странен изтънен глас на моменти, който много ме дразни. Аз не я харесвам от преди ВБ, така че определено съм пристрастна по отношение на нея.
Мариянка се опитва да влиза в тона на всеки, но предполагам, че няма да може още дълго да продължава така. Бони май вече и каза, че е фурнаджийска лопата.
 Махленската клюкарка Патрашкова не я харесвам от време оно -нейното мнение е меродавно, а който не го споделя е лош.  ooooh!Пример е случаят с Къци и цигарите.

До тук и моето мнение съвпада с твоето ( освен за Орлин и Къци ).

Да ви кажа честно тази Бони прекалява вече, ми не ми е интересно, да вземе да престане да преувеличава нещата и да се спре тази тема за цигани и българи. Всички знам кой колко струва  Mr. Green

# 4 661

Laughing

Тя още с репликата, че не се срамува от връзката си с женен мъж, се изложи. Първосигнална е. Можеше да излезе от ситуацията, да каже, че на всеки се случва да се влюби и залитне, нейното като гордост прозвуча  Mr. Green А това за детето нямам думи, вярва си обаче  Crazy
Каква гордост? Щом жена му знае..

# 4 662
Ама Никол как винаги уцелва часа. Тук Златка и Бони гадаят, Никол отсече към 11! Много е добра! Laughing Laughing Laughing

# 4 663
Бони е влязла в роля - приказва уж на Златка какво е най-ценно за нея в живота. Тотално ме отегчи.

# 4 664
  • Велико Търново
Русата Златка била мъжкарана...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт