VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 592
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 680
Крайно неприятна ми е Аксиния. До колкото знам е певица, но не мога да си спомня нито една нейна песен  Thinking

И аз мислех, че Аксиния е посредствена певица.
Преди да чуя тази нейна песен, особено припева:

# 4 681
хахах, Орлин кви ги ръси, започва да ми става много симпатичен Laughing

# 4 682
Много ще и пасне предаването "Без багаж". hahaha

newsm65  Joy

Бонка не говорела цигански. Разбирала го  само.
Щели да я откраднат в пети клас.

# 4 683
Леле,Златка какви ги дрънка!Ако родяла дете от женен мъж,нейното дете щело да е по-напред в живота,щяло да е известно,да го снимат.Сигурно в сравнение с другото дете на женения.
НапраО падаш в оркестъра ... връз саксофониста  Crazy  rotfImao rotfImbo

# 4 684
Аз мисля, че тъпотията на Златка е маска/поза/роля. Не може да е учила в университет и да е била пълна отличничка там, пък да не знае неща, които се учат в география в ниските класове.  newsm78

# 4 685
Това с чехъла на Златка, дето някой го метна по Юлиан наживо ли е или гледам някакви стари записи?

# 4 686
Аз мисля, че тъпотията на Златка е маска/поза/роля. Не може да е учила в университет и да е била пълна отличничка там, пък да не знае неща, които се учат в география в ниските класове.  newsm78

То и аз мисля,че Владко играе роля,но едвали  Joy

# 4 687
  • Пловдив

И от какъв зор Златка ще позира така? Преди малко я чух, уверявам те тая простотия не може нито да се режисира, нито да се изиграе толкова успешно.

# 4 688
К'во излиза - Златка е екзурзовод под пълно прикритие  Thinking  Crazy Joy Joy Joy

# 4 689
  • Варна/Лондон
Юлиан продължава да сече Кольо.Много ме радва. Laughing

# 4 690
  • София
Как решихте, че Златка е била пълна отличничка. Майка й каза, че с 4 и нещо е завършила средното.

# 4 691
Това с чехъла на Златка, дето някой го метна по Юлиан наживо ли е или гледам някакви стари записи?
На живо.

С глас се смея на подмятанията между Николай и Юли.  Joy
Това  в писмен вид не мога да го предам.

# 4 692
  • София

Kaкви хора гастролират из университетите. Т.е. не гастролират- приемат ги по втория начин и накрая си взимат дипломата, без да са стъпили там...или ако са стъпили е било за разходка и кафенце.

# 4 693
  • София
Тези пък, толкова певци вътре, веднъж не запяха  Tired
Предните ВИП колко пееха.

# 4 694
Кристина кога ще свали маската (очилата)?

Общи условия

Активация на акаунт