VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 664
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 770
H0uSse_Baby, да, тя наистина май не разказва много, макар че съм сигурна, че има интересни истории около телевизията.

Край, Бони никога няма да стане рекламно лице на Лотто  Mr. Green

Къци, спри да скрибуцаш!

# 4 771
Е, голяма реклама направи Бони! Laughing Държеше някакъв снакс Лото и изцепи: "Знаеш ли какъв боклук е това..." Сега ще я привикат за наказание в изповедалнята... Laughing

# 4 772
  • sofia
В "Черешката" много преиграваше Ласкин...Не ми се гледа пак...Той да преиграва по цял ден, а жена му на лайфовете...Кошмар ще е!

# 4 773
нали са тренирали сутринта и са се посхванали някой та Багата ги е мазал с нещо като финалгон, ама по-люто. Всички потвърждават, че е много люто Mr. Green

май май ще им спрат доставките на ЛОТТО

# 4 774
На мен не са ми толкова интересни конфликтите, не харесвам много сеира. Но примерно с часове съм слушала какво разказват Юлиан, Фънки, Мариана, дори Николай. Много интересни истории, преживявания и т.н.  Wink

Точно днес обсъждахме това с приятелка. Скандалите са неприятни, но като се заговорят или сега както се подкачат и майтапят е интересно за гледане.

# 4 775
хохохо Николчето трепери и чака Иван Ласкин, горкото дете  Stop значи сериала продължава Mr. Green

верно...а иначе като интелект, възпитание и външност си е перфектна и рядко срещана комбинация...

# 4 776
Багажа на Къци е пълен с изненади...
Рокля за Памела, сега извади и хармоника човекът...

Орлин "Имате ли... Ох, чакай, да измисля нещо трудно, дето да го нямате"
Къци: "Хармоника! Ето я!" и почва...  Crazy

# 4 777
  • Варна
нали са тренирали сутринта и са се посхванали някой та Багата ги е мазал с нещо като финалгон, ама по-люто. Всички потвърждават, че е много люто Mr. Green

май май ще им спрат доставките на ЛОТТО
Да и Къцката се жалва,че Багата е трябвало да съобрази,че те са с по-нежна кожа и въобще са "нормални" хора,и количеството мазило е трябвало да бъде по-малко.
Хах Златка и Бонката започнаха да мечтаят за разни мисии Whistling

# 4 778
Ох, Къци продължава  ooooh!

# 4 779
Ох, Къци продължава  ooooh!

(самоубиваща се емотиконка!)

# 4 780
 Joy Joy Joy Joy Къци е страшен hahaha hahaha hahaha hahaha Човекът  - инструмент!!

Сетих се за негов лаф.
- Изберете карта!
- Средната
- Моя средна или ваша средна!? Heart Eyes

# 4 781
Къци е велик. Къщата, ще загуби, ако го изкарат в понеделник.

# 4 782
  • sofia
 hahaha
Къци си е образ, по свой неподражаем начин!!!

# 4 783
Не знам дали на него му мина врата, но главите на другите може и да ги заболят и тогава на Багата лекарството ще се изпонамаже като маргарин на топъл хляб.

# 4 784
Не знам дали на него му мина врата, но главите на другите може и да ги заболят и тогава на Багата лекарството ще се изпонамаже като маргарин на топъл хляб.

Да хвърли малко и насам. Муте. Mr. Green Забавно е, но ми е много шумно в този час. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт