VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 679
  • 4 970
  •   2
Отговори
# 4 800
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Кришкамишка, мерси. Ами, Бони се разплака тази вечер, защото пак я заяждаше тъпия Николай.

# 4 801
Мариана: Брадър, светни само над Орлин, да спи на светнато, осветен като икона. hahaha

Пак от нея: много я тормозели тези терористи. Laughing

Въобще не я съжалявам Бони. Rolling Eyes

# 4 802
  • София
Орлин е голям образ.  Laughing

# 4 803
Като си е дал гъза под наем Орлин щял да свети. Брадъра мрази Орлин задето му базика осветлението.

# 4 804
Багажа на Къци е пълен с изненади...
Рокля за Памела, сега извади и хармоника човекът...

Орлин "Имате ли... Ох, чакай, да измисля нещо трудно, дето да го нямате"
Къци: "Хармоника! Ето я!" и почва...  Crazy

Къци е голям сладур обаче, много забавен образ. Laughing

# 4 805
Орлин, след като развали лампите, обратно в леглото, пляска с ръце, за да ги "оправи".
Ирен: "Орлине, пръцни 3 пъти, може да се оправят тогава".  Crazy

# 4 806
Тва сигурно беше най-интересната вечер от началото до сега.

Влиза Златка..Като подивял от бяс звяр. Крещи, хвърля .. Николай и казал, че ще я удари. Щяла да се оплаче на Биг брадър, Николай място нямало да си намери в България..Вика вика, па взе, че и мина и дойде ред на Бони. Навика се и тя. Дойде Багата и поседна, дойде и Къци, извади чудна флейтичка от бездънните си, препълнени с муз. инструменти и носии дисаги, па засвири детски песнички, премина на Ваня Костова и стигна до "Наща система 4-4-2". В този миг от другия край на стаята се разнесе медния глас на Марияна Попова с "Като те почна първо от ляво".. "Тази новата песен на Кали е по-яка". Брех, Марияна слушала и чалгичка. Накрая положиха баджаци и глави в леглата си, а Орлин 10 минути им настройва лампата..
Е нема такива карикатури.
 Joy

Някой може ли да каже кво е казала Златка за Аксиния?

# 4 807
"Хем не ме харесва, хем идва при мен и ме пита "Мацко, как си"... Ами на мен като не ми пука за Аксиния, например, не ходя при нея да си говорим..."

Нещо такова каза Златка. Аз поне нищо друго не чух по адрес на Аксиния.

# 4 808
как така никой цяла ве4ер не изкоментира любовното обяснение на Юлиян към Николай

# 4 809
Гледам предаването от рожденния ден на Аксиния. Защо Бонка се държи толкова неадекватно? Много е дразнещо? Rolling Eyes Колко била секси и желана и не знам си какво. На шут прилича. ooooh! Николай се пошегува/заяде, че Къци бил по-черен от Бони. И тя започна да се държи като идиот. Напълно неадекватна реакция на ситуацията. Чак жал ми стана да я гледам. А после като се обясняваше как трябвало да се защити...

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 01:54 от H0uSse_Baby

# 4 810
Къде гледаш? Може ли линк? Simple Smile

# 4 811
http://play.novatv.bg/play/282419/?autostart=true - Епизод 6

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 02:04 от H0uSse_Baby

# 4 812
Гледам предаването от рожденния ден на Аксиния. Защо Бонка се държи толкова неадекватно? Много е дразнещо? Rolling Eyes Колко била секси и желана и не знам си какво. На шут прилича. ooooh! Николай се пошегува/заяде, че Къци бил по-черен от Бони. И тя започна да се държи като идиот. Напълно неадекватна реакция на ситуацията. Чак жал ми стана да я гледам. А после като се обясняваше как трябвало да се защити...

Бони казва, че когато влязла Памела и попитала как се казва кучето (на Владо), Николай казал "Казва се Манго. Кръстено е на циганите в България". От този момент е свръх чувствителна на всяка негова дума.

Не му прави чест, според мен, да я дъвче и плюе. На всички им е писнало от циганите - мързеливи, чакат на помощи, живеят гратис, раждат по 10 деца и не ги пращат на училище, крадат, мърсят. Но точно Бони пък си изкарва хляба честно, има едно дете, до колкото знам, и в "Маймуни (не знам как се казва филма точно) играе много добре и заслужава насърчение, а не ритник в устата.

# 4 813
Преглеждам 7 епизод. Ами, не го защитавам Николай, ама ми е смешно как уж не се ядосвала и не се обиждала, ама намила. Възмущава му се как бил ходел по гащи и нямал право, но пък също така той не може да и каже да отиде да се изкъпе. Започва да ме дразни Бонка. След най-големите ми дразнители, се надявам да си тръгне. Rolling Eyes

Факт, че не му прави чест да я обижда, но аз не съм чула някакви настървени обиди.

Ако трябва да съм честна, и аз не харесвам прости хора, без значение от етноса. Ами Бони откровено ми простее. Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 02:22 от H0uSse_Baby

# 4 814
  • София
Орлин "Имате ли... Ох, чакай, да измисля нещо трудно, дето да го нямате"
Къци: "Хармоника! Ето я!" и почва...  Crazy

Joy Joy Joy

Не знам хармониката, ама как съм се смяла заради това лекарство  Joy Joy Joy Как ще го болят краката, като не ги усещал в момента  hahaha Щом Багата се разсмя чак  Joy
Да ви кажа, на мен и Бони и Николай не са ми от любимците. Но аз ценя хитрите хора. Това не го може всеки и ми е приятно да ги гледам отстрани. В този ред на мисли, стратегиите на Николай са ми интересни. Докато импровизираните сълзи на Бони не ме трогват  Stop

Общи условия

Активация на акаунт