VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 723
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 815
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Бонито е яка, може да не знае английски, или някоя дума какво значи, като "лингвистика", както стана тази вечер например, ама и тя е човек и има чувства. Какво да кажем за другите, те да не са по-добри от нея? Примерно Николай, ми не е по-добър от Бони, защото само търси начин да се заяжда с нея. Патрашкова и тя не пада по-долу от него. Взела че сложила в един плик шоколад, мъжки боксерки, банана на Къцито и хайде сложи го плика на леглото на Бонито и уж, че е от някой мъж за нея, плюс цвете. И после тръгна тая идиотка да гледа сеира и започна да обвинява Къцито, че това било негова шега, после пък набеди Памела.  #2gunfire  А тя, Патрашкова е виновната, си стои и си хапва и се радва. Много лицемерно, ама Бонито не се хваща на такива работи.  Naughty  Тя не стига, че им готви, ами трябва и да им търпи тъпотиите.  Crossing Arms   Ами те се изпочудиха какво да правят в нея къща.  Whistling ooooh!

# 4 816
  • София
Мдаа и Патрашкова не я харесвам, но ми е интересно да и гледам игричките. Добре са ги подбрали , всеки има закачка с някого и стават интриги  Joy
И нещо прехвърча между Орлин и Никол  Sunglasses

# 4 817
И нещо прехвърча между Орлин и Никол  Sunglasses

Какво? newsm78

Това, че казвам, че Бони простее, нямам предвид, че не знае английски или някоя дума, визирам поведението и. Много ми е просташко. Stop

Сега я слушам как казва на Никито, че не го кефи като мъж и да не прилага тактиката със заяждането. hahaha

# 4 818
И Бони е човек, но не е добър човек.През цялото време играе и прави драми от нищо , а държанието и е на типична мангалка.Започва да спори за едно, обижда се от друго....Я си представете ,че Злата и Бони се настроят безпричинно срещу вас , както вилняха срещу Ники.Как ще се справите в тази буря от врякане, обвинения, лъжи? Къци не можа да ги усмири с разумните си думи, а когато Орлин каза истината за ситуацията някоя от двете фурии да се извини? Замълчаха гузно и побързаха да сменят темата.Това хубави хора ли са? С какво са по добри от Ники, с нищо, той поне ги врътка хитро, убива ги с лафчета и разкрива истинските им лица.

# 4 819
Мда, Бони простее, но поне не вика и крещи толкова. Дали така са го монтирали или наистина нещата в къщата изглеждат по този начин, не знам, но изглежда тя си го търси вече.
От друга страна ако Николай е казал на Златка, че ще я бие, това не му прави никак чест. Но онази вечер и Бони направи някакво подмятане към Николай, като взе едни боксови ръкавици и показа 'как един мъж трябва да се държи'. Почвам сериозно да се чудя какви точно са им били пререканията извън къщата, защото явно наистина е имало такива Thinking .

# 4 820
Twisted EvilЗапочва да спори за едно, обижда се от друго....Я си представете ,че Злата и Бони се настроят безпричинно срещу вас , както вилняха срещу Ники..

просто се уморих от тях и го спрях ,
едно , че имат плътни боботещи гласове , второ - не млъкват при всеки удобен случай ,
направо много ми дойдоха ...

# 4 821
Орлин твърдо заяви,че Николай се е преместил защото помислил, че Злата ще го удари или го направил на шега, а тя веднага млъкна.Но не каза"Ах,заблудила съм се", нали. Както и да е, получи се някакво шоу, което си е целта на предаването.Останалите са възпитани и мазниии, трябва да следим погледи и интонации като в криминале. Адмирации за Къци и Орлин - позитивни, разумни, радост за окото.

# 4 822
  • густо майна Филибето
Голяма драма, че Ники обясни на Бони дума, която не знае ( и сама го пита какво значи) , а тя го прие като обида.  Противно ми е да гледам как се държи като клоун, ами проста си е, и представителка на етнос, който няма нужда да описвам. Но сега монтажите са за гласуването , трябва да плачем с Бона.

# 4 823
За пръв път гледам онлайн преди да си легна. Много ми хареса и ме изпълниха с положителни емоции. Хармониката на Къцко и одисеята Орлинова с лампите ми усмихнаха вечерта. Орлинчо вади страшно чувство за хумор много ми е забавен. А Къцко е голям сладур. Това са ми двамата твърди фаворити, май други вече нямам. Дано никой от тях да не си тръгне утре и скоро да не са номинирани. Вътре има такива дразнители и не е честно да са номинирани точно Орлин и Къци.

# 4 824
Бони е толкова комплексирана на тази тема, че и пръст да и покажеш ще си помисли, че я сочиш, че е с тъмна кожа. Ужасно е поведението й. Никога не съм имала нищо против ромите...никога! Обаче поведението на Бони е типично ..ама типично циганско и изобщо не отива на жена, която е популярна и която все пак се е съгласила да я снимат 24/7. Софи Маринова макар и простодушна и не особено интелигентна се държа къде къде по-възпитано. Бони си е абсолютна циганка от където й да я погледнеш. Това естествено не я прави лоша или различна...просто я прави неприятна.  Тя непрекъснато казва, че не е различна, че не трябва да има расисъм, не трябва да я мислят за второ качество, защото е със по-тъмна кожа и т.н., еми ок..приемаме произхода, но  "чавенцааа, хайдеее, сокерес" и тем подобни  Stop  Ако я чуя по улицата и ми е в гръб с нищо няма да разбера, че това е Бони, а не някоя циганка, която рови в кофите...егати. Еми да се стегне малко поне докато е в шоуто.  Това да си естествен и 100% откровен и свободен в изказванията си и поведението  отдавна не е плюс..особено когато има неща, които е необходимо да бъдат спестени и имаш толкова недостатъци (чисто поведенчески).  Тя постоянно се закача и си моли за провокация..а после циври  и се прави на много страдаща. Златка също е естествена, но е ужасно дразнеща и ужасно проста. С Бони са ми на едно ниво..... А след снощния разговор в двора направо съм безмълвна..
А това с 'Ливан' направоооо....пълна излагация. Тя имала друго предвид  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 4 825
Златка също е естествена, но е ужасно дразнеща и ужасно проста. С Бони са ми на едно ниво..... А след снощния разговор в двора направо съм безмълвна..
А това с 'Ливан' направоооо....пълна излагация. Тя имала друго предвид  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Това май съм го пропуснала.Какво е станало?

# 4 826
Бони си е абсолютна циганка от където и да я погледнеш. Това естествено не я прави лоша или различна...просто я прави неприятна.  Тя непрекъснато казва, че не е различна, че не трябва да има расизъм, не трябва да я мислят за второ качество, защото е със по-тъмна кожа и т.н., еми ок..приемаме произхода, но  "чавенцааа, хайдеее, сокерес" и тем подобни  Stop  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Четох ви поне последните постове и ми напомниха за нещо. Във филма "Маймуни през зимата " Бони има една култова реплика (по повод циганите):
"- И ние сме хора, бе... като хората!"  Simple Smile Не помня много от филма иначе, но тази реплика ми се е запечатала, защото често я цитирахме в къщи  Laughing

# 4 827
Златка също е естествена, но е ужасно дразнеща и ужасно проста. С Бони са ми на едно ниво..... А след снощния разговор в двора направо съм безмълвна..
Това май съм го пропуснала.Какво е станало?

Златка обясняваше как женения искал дете от нея и че тя никога няма да му роди, защото е женен. Каза също, че знае, че ако му роди дете щяло да е много по-извисено  от детето им със съпругата му, защото тя била известна. И постоянно щели да пишат за него и да го снимат . Филми някви  Laughing

# 4 828
Много ме издразни и как Бони попита Николай какво е лингвистика. Той взе да и обяснява напълно спокойно, без някакъв подигравателен тон или нещо подобно. И тя веднага започна... Ама на мен не ми трябва да я знам тази дума, не ми е потребна в речника и т.н. Един вид "ти що ми обясняваш сега на мен?" ooooh!

Честно  казано, аз не виждам никакъв етнически скандал или напрежение вътре. Може Николай да е направил някакви изказвания, не казвам, че е прав, но Бони прекалява. Покрай нея и Златиту и хоп, още 2-3 жени покрай тях, от солидарност. Mr. Green Ники не е света вода ненапита, играе  си играта, къде с тактика, къде без, ама не е чак толкова "черен", колкото го описват в къщата.  Според мен и Бонка се опитва да играе, но не и се получава. Whistling

Не разбрах Никол защо си ляга когато мъжете започнат да пият. Гледам на живо и не съм видяла нищо фрапантно. Често компания им правят Патрашкова и Мариана. Не казвам, че трябва всяка вечер да се напиват, но наистина не разбирам за какво става въпрос. Thinking Разказват си истории и толкова.

# 4 829
Между Бони и Николай има конфликт отпреди брадъра .
Мисля ,че и на двамата това ще им се отрази отрицателно .
Може и да не са дали всичко от скандалите им ,да са резнали нещо .

Общи условия

Активация на акаунт