Първокласници - набор 2005 г. - Тема 10

• 30 751
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
да точно цветето и момичето, всъщност каза, че и др деца били пропуснали и имали "двойки" и гж-ата била мн сърдита, успокоих го, че  явно не го е казала достатъчно ясно, след като доста деца не са разбрали... та така... след малко ще мъчим цветето Simple Smile
Нали трябва да го прерисуват в тетрадката на ТШР?

# 586
Резултата в края на седмицата е две шестици и една петица."Кво толкова,петица.Не е зле"-заяви първолака.

Какви са тези оценки в първи клас,още през първата седмица?Нали нямат оценки?

Това оценяване не е ли в разрез с правилата?Доколкото си спомням, оценки в първи клас няма?

# 587
Да Angel_Dust в тетрадката на ТШР, поне така ми обясни детето. И потвърди, че се е скарала на всички, които са били без домашно. Нещо не ми допада това. Ще поизчакам и ако пак им се скара, ще си поговоря с нея. Колкото и да е важно усвояването на навици, мирът в душичката на малката ми е по-важен.

# 588
  • София
аз за това като  пълен идиот питах 5 пъти на род. среща за тези домашни Simple Smile
мъжът ми предложи да направи едно форумче за класа да си пишем там за деня какво има, ако тя приеме ще е супер... а и за вс останало каквото има да се обсъжда около класа ест, не само за домашни...

# 589
  • София
Оценката му е в тетрадката в която е работил в час.Представлява голяма шестица с очички и къдрави уши.Има вид на човече.
А петицата не е във вид цифра а само мото"много добре"и подпис.

# 590
Angel_Dust много хубава идея. Дано направи скоро и имейла на класа.

# 591
  • Бургас
При нас само "Браво", "Отлично" пишат май.
Когато има забележки и поправки нищо не пише.
Моят син хич не се впечатлява... ooooh! все му е тая дали има "Отлично" или половината чертички са му поправени ... Mr. Green Защо така не знам  Thinking
Някак е "над тези неща"  Joy

# 592
  • Пловдив
Момичета, знам, че сте с отрицателно отношение към телевизията, но предполагам понякога децата ви гледат. Ако случайно сте мяркали Дисни ченъл ми се иска да попитам дали само на мен ми се струва, че е пълен с изключително тъпи филми. Аз не съм човек, който държи на високата художествена стойност на филмите, гледам и леки, забавни, неангажиращи филми, харесват ми, но на който и филм да видя на този канал все ме изненадва с липсата на елементарна мисъл. А може би не съм ги гледала достатъчно да вникна в него и да го намеря и повредата е в мен  newsm78

# 593
  • Бургас
Картун Нетуърк е по-зле и от Дисни  Mr. Green

Преди малко включва синът ми някакъв филм и какви начални реплики чувам:"Искам някой да ме опраши, имам нужда от опрашване, за да си имам бебенца.", и след малко: "Мен пък ме сърби дупето... искам да се почеша". Мисля, че коментарът е излишен. Whistling

# 594
Ето ме пак.
ЗлаВещица, аз също съм възмутена от този канал и смятам леко полеко да го изключа от списъка с разрешените за гледане. Наистина тийнейджърите-герои във филмите, са страшно тъпи и елементарни.
За домашните и аз се притеснявам, че не съм наясно, какво точно се желае от детето да свърши у дома, но в понеделник имаме родителска среща и смятам да повдигна въпроса.
Вчера си направи всички домашни и смятам така да практикувам и занапред - да оставяме уикендите за забавления. Все пак те са преди всичко деца....

# 595
  • София
Зла вещица аз не съм против ТВ.Смятам,че ако категорично се забрани гледането и,то интересът още повече ще се засили.
Но у нас Дисни ченъл е махнат,поради посочените от теб причини.

# 596
  • София
аз не съм с толкова отрицателно мнение Simple Smile имат приятни филми имат и пълни простотии Simple Smile например късмет чарли и това с танцуващите момичета ги харесваме, особенно първото, а с братята близнаци царе на острова намирам за супер идиотия.... и с анимациите така има по-приятни и по-глупави...
В последно време обаче предимно дискавъри ченъл гледа моят... въпреки, че от както тръгна на у-ще почти не гледа или гледа по една серия на алф или нещо от сорта на компа...

Виж картуун и бумеранг изобщо не се пускат у нас...  за мен са в пъти по-зле...т.е. дисни е най-свясната детска телевизия по мое мнение.

# 597
Момичета, знам, че сте с отрицателно отношение към телевизията, но предполагам понякога децата ви гледат. Ако случайно сте мяркали Дисни ченъл ми се иска да попитам дали само на мен ми се струва, че е пълен с изключително тъпи филми.

Да, синът ми гледа понякога.Много са тъпи, наистина.
Предпочитам "Детский мир", както и "КаруселЬ"- страхотна програма- на руски е и е ориентирана към състезания за деца от цял свят.Има познавателен характер.За съжаление, синът ми не знае руски и бързо му омръзва.

# 598
  • Пловдив
Имам чувството, че по Картуна филмите са по-поносими от Дисни. Не че са умни, но все пак фактът, че са анимационни донякъде ги разграничава - преминават границата на реалното, докато по Дисни са игрални и са по-реални.
Дано съм се изразила правилно.

# 599
  • Бургас
Имаш право, но за мен анимациите по Картуна са толкова безумни, че предпочитам простотиите по Дисни пред тях ...
Истината е, че и двете тв за нищо не стават.
И да не почвам пак като стара баба "какви филми имаше едно време" ... може да имаше 5-6 филмчета, но пък бяха прекрасни, за сметка на сегашните идиотизми ...

Общи условия

Активация на акаунт