Първокласници - набор 2005 г. - Тема 10

• 30 909
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Това е теглотона раницата. Без физкултура и изобразително изкуство, храна и вода.

# 121
  • Карлово
Уау, 10 кг! А нашата с учебниците за утре е 3.200, което ми се струва добре, защото вътре са бои, моливи, чашка и т.н че имат изобразително и предполагам, че ще останат в училище тези неща.
Нашето тържество беше много мило - и на двора, и в класната стая. Госпожата има майчинско излъчване, съчетано с авторитет, много ми допадна. Родителска среща - утре. До 20-ти няма да имат осигурена храна, ще трябва да си носим и за закуска, и за обяд
Аз съм твърде изморена от днешния ден, толкова емоции.
Успешен старт на всички първокласници! И спокойствие на нас Simple Smile

# 122
Беше прекрасен ден!!!
За утре казаха входно ниво, да носим Буквара и Математиката+учебните тетрадки и по една тетрадка за предмет  Mr. Green И само моливче и химикал, като надпишат шкафчетата ще занесем всичко, което ще стои в училището.

Моля за помощ, надписвам учебници и тетрадки, Буквара как се надписва  Blush Hug

# 123
  • Карлово
аз написах Буквар

# 124
  • София

И аз. Буквар на***** от 1* клас.
Читанката също.

# 125
Ами то не се ли води БЕЛ, сега като чета така мисля, че трябва да напиша.... абе пиша и аз БУКВАР и лягам, че утре съм и на работа.....

# 126
  • Русе/София
Хм....буквара си го написах буквар,а тетрадките-по БЕЛ.

# 127
Какво има в таз раница 10 кг  Shocked

Ние защо нямаме читанка  Rolling Eyes Или може би по-нататък ще ни я дадат  newsm78

# 128
Ние защо нямаме читанка  Rolling Eyes Или може би по-нататък ще ни я дадат  newsm78
Читанката още не им трябва, първо трябва да минат буквара. Затова е при учителката - заедно с втората и третата тетрадка по БЕЛ и някои други неща. Тя го спомена на родителската среща.

# 129
Благодаря, момичета, готова съм, Буквара и аз го надписах Буквар, а тетрадката "Тетрадка по български език", така пише на нея:)  Mr. Green
Отивам да спя, че след днешния отпускарски ден от работа утре ще ми се завие свят  bowuu Laughing

Читанката ни я дадоха, но тя е след буквара, така че сигурно по нататък ще ви я дадат  Hug но най-добре питай утре  Peace

# 130
Читанката още не им трябва, първо трябва да минат буквара. Затова е при учителката - заедно с втората и третата тетрадка по БЕЛ и някои други неща. Тя го спомена на родителската среща.
За тетрадките чух, ама читанката  Blush
Интересно ми е защо не ги дава  Rolling Eyes

# 131
Може би да не ги загуби някой, докато дойде време децата да учат по тях. Поне така си мисля, случва се...

# 132
На нас ни дадоха читанката, и аз се чудя дали да я носим днес, оставих 2и3 тетрадка по математика и БЕЛ в къщи.Аз нарочно избирах големи етикети та ми останаха и по един два  свободни реда Simple Smile Отивам да правя сандвич, току виж покрай децата вземе да хапва повече.

# 133
Уф моя кашля уникално Sad Винаги по туй време на годината всяка година - и нищо освен тъпата кашлица Sad И каквото и да пие докато не си го изкашля поне месец не минава  ooooh! Вече 10тина дни е тъй - какви ли не сиропи и чайове - все едно  Sick И усещам как началото на учебната година ще му е вкъщи  Rolling Eyes
Не че ще се промени нещо, ама поне да не кашля като зверче в час  Tired

# 134
  • София
Аз надписвам всичко само със:

Име Презиме
IХ клас

Не виждам защо да пиша Буквар на..на етикета, след като на него си го пише с големи букви "БУКВАР".

Само на тетрадките с квадратчета и ТШР добавям и предмет, те са такива, че на първият им лист има полета за тези неща.

Етикетите залепям в долния десен ъгъл на лицето корицата. Мислех да са отвътре, на гърба на лицето, за да не развалям корицата, но реших, че така ще е по-удачно.

Общи условия

Активация на акаунт