Първокласници - набор 2005 г. - Тема 10

• 30 909
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
И моето диване си е изяло и двата сандвича и банана Shocked /стола им е от утре/ и ме пита след обяд какво ще яде-аз му сложих втория сандвич като резерва-ей така да си го има, а то...
Сега излизали и ми заяви, че си взимал телефона да си играел на игри-всички си ги взимали...та почвам и аз да се притеснявам как така всички ще цъкат на телефоните, вместо да играят  Thinking
Астарта, защо не помолиш госпожата да сложи детенцето с другарче-на нас ни казаха, че ще ги разместват на определено време  Peace

# 181
  • София
И аз щях да питам за какво им е Уверение?

Уверението е нужно в случай ще изваждате карта за градски трансопрт или ЖП.

# 182
  • София
мартеа http://s5.thisnext.com/media/largest_dimension/B3EA2DD9.jpg такава е раницата, това малкото чанте е термо нещото, но не твърда кутия и няма такива презрамки за носене, имат и отделно такъв модел http://ridespot.net/productdetails.php?productID=24575  http://surfmix.com/index.php?mod=detail&id=4695# но не  ели мн голямо това, което си харесала, какво толкова ще носи вътре?

Моят нищо не ял, като цяло спокоен ден, твърди, че домашни нямат....но как да разбера така ли е идея нямам Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 13:29 от Angel_Dust

# 183
  • София
Муци, какво е това Уверение?
Картони нови ли правихте, не може ли тези от градината? Rolling Eyes

Объркаха ми се нещо постовете...ще прощавате Peace  Та уверението е за карта (ако разбира се е необходима на детето).

Ms.Gorgeous ,ако питането ти е за медицинските картони, при нас искаха личната лекарка да прехвърли всички имунизации в нова профилактична карта, която също си купуваш и нея носим в училището.

Тип термо чанта за храна имаше в Джъмбо на Ботевградско. Бяха между 5 - 15 лв.
Също така имаше кутии с две нива и разделения в долното. Днес сме такава. Да видим

В The Mall и в Сердика, има магазинче с много интересен вход....с неонови лампи, но му забравих името. Та там имаше също чанти за храна ,но бяха близо 40 лв.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 13:32 от Муци

# 184
  • София
Муци, какво е това Уверение?
Картони нови ли правихте, не може ли тези от градината? Rolling Eyes

Объркаха ми се нещо постовете...ще прощавате Peace  Та уверението е за карта (ако разбира се е необходима на детето).

Ако питането ти е за медицинските картони, при нас искаха личната лекарка да прехвърли всички имунизации в нова профилактична карта, която също си купуваш и нея носим в училището.

Благодаря!
Значи днес трябва да ходя до личната...

# 185
  • През девет земи в десета
Нашата чанта, уж беше голяма, едва събрахме всичко вътре. Слава богу се сетихме да сложим и мокри и носни кърпи. Шише с вода, храната, всички учебници, понеже още нямат програма, несесер и не остана грам местенце за каквото и да било друго.
Занесохме сутринта амбулаторната карта, оказа се че всички родители са ги закупили и полпълнили при личния лекар предварително. За лични карти още нищо не са ни казали, май няма да имаме.
Чиновете слава богу са единични. Четири редички с по 5 чина. Класната ни стая е супер и няма нужда от ремонт.
Децата може да се водят директно до класната стая, но при нас има само по един първи, втори, трети и четвърти клас. Те са на долния етаж. На горния са големите ученици. Всъщност само майките на първокласниците влизат в училището. Охраната ни познава, все пак са само 20 деца и всичките са си от нашето село.
Обучението не се води със занималня, а целодневно и е такова до 4-ти клас, като всеки клас има по един основен учител за сутрин и друг за следобед. По физкултура, музика, английски ще имаме различни учители.
С нетърпение чакам да стане 16,00 часа да си я взема и тогава ще имам повече впечатления как е протекъл денят.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 13:40 от Зла Гад - Пиги®

# 186
  • Толбухин
Здравейте и ние сме първолаци. Искам да ви попитам с какви учебници учат децата ви? Забелязах че едните са от издателство Просвета, а другите са от Анубис или Булвест. При нас до края на септември са до обяд, от месец октомври и занималня. От октомври ще раздават и закуските до тогава ще си носим /не че ще ги яде/.
ю Това е положението в дълбокия прованс.

# 187
  • Габрово
Искам да ви попитам с какви учебници учат децата ви? Забелязах че едните са от издателство Просвета, а другите са от Анубис или Булвест.

И на моя син са така.

Днес безплатната закуска е била "хубава, хрупкава, зелена ябълка"- цитат  Mr. Green. Изял си я е.

# 188
... твърди, че домашни нямат....но как да разбера така ли е идея нямам Simple Smile

Аз отворих всички учебници и тетрадки и го питах по ред къде какво са учили. В учебната тетрадка по математика и по писане видях, че учителката е написала отстрани с червено "За домашна работа". Той не беше и разбрал, че има домашно. То голямото домашно де - работа за 5 минути. И все пак едва издържа да го напише и отиде да си легне Simple Smile. Само за протокола - не е спал на обяд от 3-годишен Simple Smile

За реденето на чиновете -  и аз смятам да говоря с госпожата, да разбера какви са нейните намерения. Тя уж вчера каза, че днес щяла да ги нареди по нейно усмотрение, но явно се е отказала. Дано преувеличавам заради притесненията ми и той да понася по-леко адаптацията отколкото ми се струва на мен.

# 189
Ние оставихме щерката от днес за цял ден. Няма телефон и затова по обяд звъннах на класната да разбера какво е положението. Каза че се справяла отлично, била много оправна и да не се притеснявам. Успокоих се честно казано. За яденето не знам какво е направила, сложих й един сандвич, банан ябълка и една меденка за следобяд. Но тя какво е яна може вече всичко да е излапала. Пари поне засега не й давам, пък и Госпожата каза че поне в началото няма да ги пуска до лафката да ходят. Иска да ги контролира и не може да ги пуска самостоятелно да се разхождат из училището.

Чакам с нетърпение да я видя довечера за да разкаже как е минал денят й.

# 190
  • София
Момичета не се притеснявайте толкова много.Сигурна съм,че децата ще се справят в новата обстановка.
Сега си мисля,че е по-добре,че нямаме телефони,че ако ми звънне и аз ще се притесня.При нас лошото,че ако забравя да сложа закуска /столът работи на обяд/,не и давам пари по молба на учителката и ще си остане само на един обяд.
И аз чакам след обеда за да я видя и да чуя отзивите от днешния ден.Дано да и е харесало!

# 191
  • София
Астарта - мерси Simple Smile и ние прегледахме вс нищо няма записвано...явно нямат...

# 192
  • София
Всичките ни учебници и помагала са на Просвета, с изключение на математиката, която е на Труд.
Днес ще го взема по рано от занималята, че трябва да ходим да му слагат манту. Нямам търпение да разбера как е било  Grinning

# 193
  • През девет земи в десета
Искам да ви попитам с какви учебници учат децата ви? Забелязах че едните са от издателство Просвета, а другите са от Анубис или Булвест.
И на моя син са така.

При нас е същата работа Peace

# 194
  • Бургас
И нашите учебници са на Просвета.
Аз изключих телефона на дъщеря ми,че госпожата така нареди.Сега обаче ми е притеснено вече и утре ще го направя безшумен с изричната уговорка да ми звънне когато има възможност.

Общи условия

Активация на акаунт