Първокласници - набор 2005 г. - Тема 10

• 30 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И моята щерка ми направи намек за телефона, но успокоена че се е чуствала добре,  за сега и отказах с условието да се учи добре и ще получи.

Ние още нямаме учебник по английски - утре ще има презентация да го видим.

Детето е доволно като за 1-ви ден. Ходили с нейната "приятелка по чин" да си искат допълнително диня в стола и им се били надули коремите  Wink Водили ги и до лафката (наричана кафене от дъщеря ми), но тя си забравила портмонето и нищо не си купила. Но беше огледала и запаметила цените, което ме изненада. До тоалетна била ходила два пъти да пишка, но си забравяла кърпичките и не се е бърсала, затова пък си била мила ръцете  Mr. Green
Униформата е очудващо чиста след обед в стола.

# 211
Да са ни честити първолачетата.С пожелания за много знания и шестици.

# 212
  • Толбухин
При нас Английския език е СИП, и миналата година беше така учебниците ги купуваме сами  Happy House 1 & 2; Таксата е 15 лв. на месец за 8 часа. Миналата година работеха с 1, тази с 2.
 http://inibg.com/index.php?option=com_content&view=article&a … =65&Itemid=58

# 213
Да се отчета и аз. Марти днес беше много доволен от училището.Бях му изпратила палачинка-беше си я изял,даже каза,че за  утре иска поне две-три.По български и математика първи всичко си е решил и госпожата му е казала,че е отличник.Та затова ми се обади в голямото междучасие да ми се похвали Grinning . Спокоен ми изглежда, харесва си госпожата, което много ме радва.

# 214
  • През девет земи в десета
Учебникът по английски е страхотен   Crazy  Искам и аз да съм 1-ви клас.  
Всички ли сме по този учебник?
И ние ще сме по този учебник, но още не сме събрали парите за него, съответно не съм го видяла отблизо как изглежда Peace

По ИТ в това същото училище, големият ми син научи доста неща, вклюително накрая учеха програмиране. За малките предполагам ще е запознаване с компютъра и безопасно сърфиране в интернет.

Иначе ни се обадиха да ги приберем малко по-рано днес, че нямали много домашни и няма с какво да ги занимават, отделно има ревящи дечица и им идва в повече 8 часа училище.
Телефонът е стоял при госпожите, понеже при нас обучението е целодневно, мисля че покупката на Прима карта излезе удачна. Апаратът иначе е стар, на поне 5-6 години, без екстри.

Сандвичът е изяден наполовина, но той беше двоен.

Домашни няма да имаме, всичко се учи и пише в училище.

Програмата, когато стане готова, ще бъде разпечатана и раздадена на всички деца.

Имаме си вече първата шестица, по математика, а девойката каза, че не просто е доволна от училището, а е направо щастлива Laughing

# 215
Ние няма да учим английски тази година.СИП-а ни е информационни технологии.Това се реши с гласуване на родителската среща,макар ,че лично аз бях за чужд език,но мнозинството си каза думата.Илияна се справяше добре с английския в детската градина и сега обмислям вариант за уроци или нещо като курс за да не губи
връзката.Иначе е очарована от училището и от двете госпожи.

# 216
Записвам се и аз  - Честити първокласници!!

# 217
Успешна учебна година на всички първолачета.
Да питам майките, чийто деца са на занималня, какво слагат за обяд? За днес направих два сандвича, но направо съм в чуденка. Моят син не обича манджи и готвено, така че дори и да зарабони стола нямад а иска да яде там. Да правя всеки ден едно и също за обяд също не ми се вижда много удачно. Как процедирате вие?

Здравей, радвам се да те срещна тук. Успех през учебната година на дечицата!

Събрахме се  Laughing Laughing Laughing

Laughing

Нашата РС приключи в 8.00. 50лв дарение (лекар, консумативи и копирни услуги)+29лв учебни помагала и учебник по английски език. Аз се изтощих за учителката не знам....

# 218
Да ви споделя за днешния ден и ще се връщам да ви чета. Simple Smile Hug Hug Simple Smile
Станах в 6 и половина и навих алармата на будилника на Ива за 7, до будилника оставих картичка на която пише Успех първолаче! Много и хареса.Притоплих и сиренката и я сложих в чантата за обяд.В 7.55 тръгнахме от къщи с колата татко и караше а аз да я заведа до стаята.Сутринта беше хладно и я облякох с тениска отгоре тънка блузка с дълъг ръкав и плетена жилетка надолу с дънки и кецове.Косичката и я сплетох на плитка отзад и беше много сладка.В голямото междучасие 9.00 ми се обади по телефона и първите и думи бяха "Мамо тук е супееерр искам всеки ден да ходя на училище!"Зарадвах се дано този ентусиазъм продължи.Като излязоха от училище в 11.15 имат малко време до занималнята.Дадох 1 лев на учителката да и купи кифла за обяд.После се обадих на Ива да я питам хапнала ли е и какво прави.Изяла е всичко дори 2 пъти си е доливала шишето с водата 400 мл е.Не им дали домашно от първия ден но на занималнята са се упражнявали.Писали са ченгелчета букви и цифри и са рисували.А като пекнало госпожата ги изкарала на двора и играли с обрачи въжета и топки. Grinning В 4 и половина я взех и през целия път ми разказваше колко е хубаво в училище запознала се е с децата.Проверих какво са писали, ченгелчета и са рисували имам и подарък апликирана картичка с есенна градина.Добре се е справило детето и е получила печат цветенце и "Браво!.Днес настоя тя да си подреди раницата а аз бях до нея и и казвах какво да слага и я наблюдавам да не забрави нещо. Simple SmileИзлязохме и малко на разходка и преди малко заспа.Връщам се да чета. Hug

# 219
При нас всичко е много спокойно . Отдавам го на факта , че беше в ПГ в това училище и свикна с ежедневието и обстановката . Много си харесва униформата . Телефон имаме , но Мартин не е дете , което ще се сети да ми се обади ... С хапването също нямаме проблем - всичко се изяжда ... Crazy / много ящно дете ми се падна хора , не знам какво да правя ... аз съм 45 кг. при ръст 165 см. той вече е 30 кг. Rolling Eyes /
При нас английският е ЗИП , но днес госпожата по английски дойде с голямо закъснение , та едва ли нещо са учили ... Беше първи час .
Драмата е , че с "гаджето" от ПГ са скъсали и сега са "в много кофти отношения" , както се изрази Мартин  Joy

# 220
  • София
.
Драмата е , че с "гаджето" от ПГ са скъсали и сега са "в много кофти отношения" , както се изрази Мартин  Joy

Joy Дано скоро се сдобрят. Миличкият, съчувствам му.
Моят цяло лято тъгуваше по едно момиче от детската, сега са в съседни класове.
И днес ми се оплака ,че тя постоянно го гонела в междучасията и аз трябвало да го спася Joy
За тази услуга щял да ми плати даже 1 лев.

# 221
Привет народе и аз съм с първокласник!
Голяма работа са това децата и голяма грижа.
Разказват ли ви подробно децата какво са правили в у4илище или нямат търпение да запо4нат игрите и разказват отгоре-оторе?
Не мога всеки ден да ходя да питам у4ителките , или ?
И всеки ден имат домашно . Голяма работа е да седне да го направи. Играта е по-интересна ... но като седне си прави заданието добре. Дали пък не му е ново у4илището и затова да реагира така?
Като гледам при тях домашните са по-разли4ни от нашите навремето . Упражненията са основно свързани с картинки . Или да се открие равилната фигура в плетеница от фигури или да се номерират картинките по стадия на завършеност на обекта ...
Днес каза 4е имали "малко английски" ...

# 222
  • София

Скица  Laughing Joy Laughing

Моята днес си играла с момченцето зад нея. Странно ми е как винаги се разбира по-добре с момчета. Има и момичета приятелки, играе си също и с тях, но с момчета винаги си играе по-добре. Много съм мислила по този въпрос и го отдавам на факта, че все са и се падали момичета манипулаторки, които искат да командват парада, да нареждат кой какво да прави и ако не се изпълни, приятелството свършва  Laughing. Моята не се кефи много на такива схеми и понеже момчетата не ги правят, се чувства по-добре с тях, по-равностойно.

# 223
привет и ние сме първолаци в 88мо СОУ, много е доволна от първият учебен ден, каза че "в училище е супер готино и лесно, а като поросна в работата ми ще е още по-лесно, незнам ти какво се оплакваш постоянно"  Crazy След тези думи останах просто безмълвна  Whistling
За сега нямаме домашни, нашият стол ще работи от другата седмица, та сега караме на сандвичи и разбира се нещо сладичко  Blush

# 224
Преди няколко теми препоръчахте гумите Factis. Къде могат да се намерят?

Общи условия

Активация на акаунт