Първокласници - набор 2005 г. - Тема 10

• 30 759
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
От Дисни освен обиди, цинизми и ранен пубертет, друго нищо не се научава. Точно тази седмица мислех да го кодирам.

# 601
  • Mediterraneo
Моята сама игнорира тъпотиите по Дисни  Naughty Направо не понася някои филмчета, а други пък гледам и аз- Късмет, Чарли, например е забавно филмче. Днес даваха хубав анимационен филм, Гръм.

# 602
  • Разпиляна във въображението
Здравейте на новите попълнения Laughing  На един от въпросите - не, тук нямаме Фейсбук страница Laughing

Първата седмица мина. Мисля, че като цяло е добра. Тепърва предстои по-голямото натоварване, сега май е още ала-бала, особено с тези ченгелчета, точки и т.н., които вече са правили в Предучилищната. Ние нямаме оценки. Видях пчелички под всяка страница, които Вики е писала. Доволна съм. Не сме губили пари, или нещо друго. Дори пъзела на Барни дойде с всичките си части.

Записах Вики в УСПЕХ (цялото заглавие на програмата е #Crazy). Ще се оправям в движение с програмата ни. Нашата тема е "Вълшебни приказки", а има къде-къде по-интересни Whistling

# 603
листа събирахме и ние. домашното беше да се притиснат във вестник за хербарий и да се занесат в у-щето.
оценките са гумени ме4ета Simple Smile веднъж полу4ил 2 , веднъж 1 , веднъж даже и половинка  Wink
слава богу не разнася тетрадки и у4ебници в 4антата. само една папка в която се слагат нещата за правене в къщи и се връщат обратно в папката. Папка за кореспонденция му се вика.
В къщи подреждаме нещата в един класьор и там също , като пластмасовите директории са за всеки предмет разли4ен цвят. В сряда бяха на екскурзия в гората за листа и домашното беше листо за хербарий и после 4етвъртъка и петъка нямаха домашно .

Hug

надявам се да няма особено натоварване в пове4е , поне в 2клас, защото се обади една у4ителка по пиано 4е може да го вземе - 1 седми4но, но все пак ... и аз мисля да го запиша . Дано е ок.

# 604
  • Варна.
От известно време бях кодирала Дисни и Картун, но от кабелната дойдоха да включат втория телевизор и са ми "оправили" програмите Sunglasses. При първа възможност ще ги кодирам отново.

Интересува ме опит с план на Виваком, за сега удържаме желанието за телефон, да имам все пак представа.

# 605
Картун Нетуърк е по-зле и от Дисни  Mr. Green

КРатун нетуърк (както обичам да му казвам)сме го кодирали  Naughty

# 606
Картун Нетуърк е по-зле и от Дисни  Mr. Green

КРатун нетуърк (както обичам да му казвам)сме го кодирали  Naughty
И аз съм махнала Картуна, Диснито стои - там има забавни филмчета - но доста съм ограничила времето за гледане - главно сутрин докато се разсънва и малко след обед, след като си напише домашните.

# 607
  • София
гумени мечета...уф...щях да предпочитам  даже да няма 6-тици....  на отличниците кой ще им оправя зъбите?

# 608
  • Mediterraneo
гумени мечета...уф...щях да предпочитам  даже да няма 6-тици....  на отличниците кой ще им оправя зъбите?

Абе и аз много се зачудих, помислих, че са някакви играчки, ама щом и половинки раздават, явно са бонбони  Laughing

# 609
  • София
Вчера си направи всички домашни и смятам така да практикувам и занапред - да оставяме уикендите за забавления. Все пак те са преди всичко деца....
И аз практикувам така - петък си е работен ден, написа си домашните, за да може събота и неделя да играе (и той предпочете така, защото има приятелче на гости с приспиване Simple Smile). Пък и на нас уикендът така ни е свободен за други занимания. Вече ако дават супер много домашни по-нататък, сигурно ще дописваме и съботите. Но и аз доста го стягам и не искам да се отврати от у-щето.

# 610
  • Бургас
И аз накарах сина ми в петък да направи всички домашни. Така имаме цели два свободни дни за почивка, игри и каквото ни душа иска.

# 611
  • София
гумени мечета...уф...щях да предпочитам  даже да няма 6-тици....  на отличниците кой ще им оправя зъбите?
Абе и аз много се зачудих, помислих, че са някакви играчки, ама щом и половинки раздават, явно са бонбони  Laughing
А аз помислих, че са печатчета някакви, но наистина половинки не стават  ... Предполагам, че това е само в началото за мотивация, освен ако госпожата не се е заредила с камион бонбонки  Wink

Ние кабелна нямаме ... като отидат при бабите си, веднага скачат на телевизора. Това което знам, че им харесва са "Финияс и Фърб", "Касмет Чарли", "Вещиците от някъде си...", на малкия Мики маус. По другите канали си търси Том и Джери или Спондж Боб. Та като нямаме кабелна, се мрънка за гледане на същите тези филмчета в нет-а  Tired

Преди година им подарихме за РД едни детски фотоапарати, уж да правят снимки. На тъпите апаратчета има игрички и първо само разцъкваха на тях. После се научиха да снимат клипчета и сега като се скарам, че времето за гледане на филмчета изтича, малките хитреци си записват части от филма на фотоапаратите и си го гледат така  Twisted Evil

Така, че според мен борбата е обречена, начина е да ги измъкваме навън и да ги изтощаваме, но аз се изтощавам по-бързо от тях.

# 612
  • София, Западен парк
аз приготвям сандвич, слагам и плод и евентуално някой морков нарязан... и вода...
с тези закуске не се ориентирах,  нито има ли, нито как се взимат и от къде, нито водят ли  ги да си взимат, той нищо не ми е споменал.... иначе съм му казала, ако им раздават да яде каквото повече му допадне...
Пари не съм му оставяла, вчера искаше левче да си купел десерт, не му дадох.... някак не виждам нужда и десерт да си купува, но се замислих да му давам да си взима сокче, може би детето просто иска като другите нещо да си купува...

програма "Успех" има - живей активно, но няма да го записвам, събота ходи сутрин на айкидо,  малкото ваканции вероятно ще ги използваме за път,  юни никак не съм сигурна дали ще сме тук и щ мож ли да ходи, така че, няма да се получат нещата... иначе звучеше хубаво.
Angel_Dust, може ли да споделиш къде ходите на айкидо и при кой треньор?

# 613
  • Китна Тракия
Картун Нетуърк е по-зле и от Дисни  Mr. Green

КРатун нетуърк (както обичам да му казвам)сме го кодирали  Naughty

Аз също Naughty А на Дисни-то също съм вдигнала мерника, но реших за сега да го оставя, като разбира се контролирам какво и кога гледа. В разрешения списък са "Финиъс и фърб", "Тотали спайс"  - това от анимациите и една игра имаше "Голямото плискане". До тук! Като видя, че е щракнал на Дисни докато дават някоя от пуберските простотии и веднага изключвам ТВ-то  Naughty
Лятото беше  зомбясал по блейдовете на Супер7 и когато положението стана нетърпимо, просто разкарах тази програма Naughty

# 614
  • София, Западен парк
Angel_Dust, благодаря ти много за отговора /на лични/.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт