Първокласници - набор 2005 г. - Тема 10

• 30 755
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • През девет земи в десета
Муци, на нас не са ни искали пари за такива консумативи. В тоалетните има течен сапун и това е. Мокри и носни кърпички слагаме в раниците. И аз се замислях дали да не купим, но пък ако вземем, то учителката ще трябва да ги раздава, ако ли пък има свободен достъп без контрол кой ги знае какви ще ги вършат, става прекалено ангажиращо. Май по-добре всеки да си носи.

Ние не сме попълвали декларации, че ще ги взимаме, но училището е малко, учителите познават всички родители и не пускат децата без да видят кой ги взима.

Бездомните кучета, колкото и да ми е жал, храня си 2-3 пред къщи, нямат място в училищен двор Peace В крайна сметка, животните са важни, но децата ни са по-важни. Peace

# 481
  • Бургас
Декларация не съм попълвала.
По въпроса с тоалетните в нашето у-ще има течен сапун и сешоар.Хартия няма и дъщеря ми ползва от сухите кърпички.

# 482
  • Бургас
В тоалетните няма сапун, няма хартия, няма нищо. Ако детето си вземе от раницата кърпичките  - добре, иначе не ми се мисли как се оправят  ooooh!

И всеки ден има домашни, в тетрадките с тесни и широки редове, с квадратчетата + по учебните тетрадки сума неща за попълване + да съчинява разни разкази по картинки  Mr. Green С какъв зор ги пише не ми се описва  ooooh!

# 483
  • Пловдив
Това с кучетата направо ме потресе  Shocked А това, че сякаш никой не ги забелязва - още повече. Аз умирам от страх от кучета, дъщеря ми също, изобщо не е нормално да се движат по улиците бездомни кучета, а какво остава за училищния двор. След сигнал до Еко-равновесие със сигурност ще се вземат мерки, ако не - до други инстанции.
Аз вчера писах за нашия проект по програма "Успех" - лего-роботика ще бъде и днес подадох уверение, че дъщеря ми ще участва. Ограничението е 15 деца, но госпожата каза, че и повече да са, ще ги приеме, просто материалите ще бъдат за 15 деца. Още не ми е ясно как ще става прибирането, защото ще е след 24 май, но тогава ще мислим...
В раницата съм сложила сухи и мокри кърпички, дъщеря ми каза, че в тоалетната има тоалетна хартия. Течен сапун нямат, каза, че е обикновен.
Сутринта баба й я заведе, с госпожата са намерили учебниците и тетрадките в чантичката за рисуване  Laughing Кутията за храна забравих да кажа да я потърсят.

И аз не намирам за много разумно да се попълват тетрадките предварително. По-скоро бих купила подобни тетрадки и списания с упражнения и бих дала да се попълват отделно. на игра .
нещата за у-щето - в училището.

Това е и моето мнение  Peace
Декларация за прибиране от у-ще не съм попълвала, вчера казах на госпожата от занималня, че днес батко й ще я вземе.
Вещи, честит рожден ден и тук  Hug

Ейй, голяма активност, не мога да публикувам  Laughing

# 484
  • Бургас
ЧРД на рожденичката! Здраве и много късмет!!!   bouquet

# 485
  • Разград
Здравейте момичета. Надявам се да приемете още една изтрещяла майка в отбора си. Въпреки, че ми е втори път направо не съм на себе си. Дори само ви четях тайно и все не ми остава време да се включа. Прави ми впечатление, че всички приготвяте сандвичи. При нас поне от първия ден има безплатни закуски, които се приготвят в стола. Имат що годе приличен вид, не че моето магаре ги яде. Госпожата препоръча да не се дават пари, защото лавката е също в стола и продуктите, които продават нямат разлика със закуската. Отивам да го прибирам защото цяла седмица сме до 11:05 ч. Добре, че по милост ми дадоха 1 седмица отпуска иначе съвсем щях да изперкам.

# 486
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за отговорите, момичета   bouquet  Часове по "УСПЕХ" ще имат и в някои съботи, пролетната ваканция и юни месец Thinking Ох, защо бабите не като от преди 20 години - пенсионери и вкъщи Whistling

Ние попълвахме декларация кой ще взема детето и също имаше опция да се прибира само.

Честит рожден ден на рожденичката! Здраве и успех в училище!  bouquet

Ние все още не сме губили нищо, но подозирам, че пъзела на Барни ще се прибере без някоя част Laughing

# 487
  • Бургас
Прави ми впечатление, че всички приготвяте сандвичи. При нас поне от първия ден има безплатни закуски, които се приготвят в стола.

Аз сандвичи не приготвям и за ядене в у-ще не му оставям нищо. Сутринта хапва малко вкъщи преди да тръгнем. После, ако му хареса, закуската, която раздават в стола я яде /често с мръсни ръце  ooooh! доколкото разбирам, и там няма сапун, а той не винаги се сеща да си вземе поне мокри кърпички от раницата/. След това в 11:35 или 12:25 аз си го прибирам, на занималня не ходи и обядва вкъщи. Не виждам смисъл да яде други неща там.
Оставила съм му 2 лв ако толкова му се прииска нещо от стола, да може да си го купи. Освен бонбони обаче друго не купува, така че ще я прекъснем май тази практика.

# 488
  • София
аз приготвям сандвич, слагам и плод и евентуално някой морков нарязан... и вода...
с тези закуске не се ориентирах,  нито има ли, нито как се взимат и от къде, нито водят ли  ги да си взимат, той нищо не ми е споменал.... иначе съм му казала, ако им раздават да яде каквото повече му допадне...
Пари не съм му оставяла, вчера искаше левче да си купел десерт, не му дадох.... някак не виждам нужда и десерт да си купува, но се замислих да му давам да си взима сокче, може би детето просто иска като другите нещо да си купува...

програма "Успех" има - живей активно, но няма да го записвам, събота ходи сутрин на айкидо,  малкото ваканции вероятно ще ги използваме за път,  юни никак не съм сигурна дали ще сме тук и щ мож ли да ходи, така че, няма да се получат нещата... иначе звучеше хубаво.

# 489
И ние нямаме часове по програма "Успех"  Rolling Eyes..ще запитам на РС дали учителката ще прояви интерес Mr. Green

# 490
  • Бургас
някак не виждам нужда и десерт да си купува, но се замислих да му давам да си взима сокче, може би детето просто иска като другите нещо да си купува...

И аз затова му оставих - от една страна ако много му се прииска нещо, да може да си го вземе, и от друга - да не стои като изгонено коте и да се облизва само, докато останалите си купуват /боклуци в повечето случаи/. Ама не върви едните деца да имат пари, а той-не.

# 491
Баща му му дал 2 лв ония ден, ама господина забравил къде ги е сложил Simple Smile Та пари се убеждавам, че не му трябват Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 492
  • София
Моят закусва сутрин вкъщи.След това в голямото междучасие заслажда с вафличка и на обяд има приготвен сандвич,който яде в стола заедно с другите деца.
А днес съм му сложила две филийки хляб и две кебапчета.
Пари не му давам.Доколкото разбрах не ги пускат все още сами до лавката.

# 493
  • Бургас
И ние нямаме часове по програма "Успех"  Rolling Eyes..ще запитам на РС дали учителката ще прояви интерес Mr. Green

Аз дори не съм чувала за това Mr. Green
Само в Сф ли ги има?
Тук никой не е споменал нищо подобно.

# 494
  • През девет земи в десета
И всеки ден има домашни, в тетрадките с тесни и широки редове, с квадратчетата + по учебните тетрадки сума неща за попълване + да съчинява разни разкази по картинки  Mr. Green С какъв зор ги пише не ми се описва  ooooh!
Ей така беше племенника ми миналата година и съответно тази го преместихме в училището на дъщеря ми. Сега от София ще идва на село Mr. GreenГоспожата му все казваше работете с децата в къщи. А като го питаме какво са правили в училище, ами нищо, госпожата проверявала домашните ooooh! Mr. Green и си гледала нещо на лаптопа. За една година не им беше написала нищо на дъската. Само прожектирала някакви материали от лаптопа на бялата дъска. Обаче като било по-светло, нищо не се виждало, такива работи.............

Парите, които давам се слагат в портмонето, то пък си стои в предния джоб на раницата. Междучасията се разминават с тези на другите класове и когато ходят до лавката няма по-големи деца.

Общи условия

Активация на акаунт