Приятно ми е да споделя с вас,че на днешния ден преди 35 години моят морски Принц ме направи морска Принцеса.
Заповядайте и се почерпете за наше здраве!
. Няма по хубав момент от посрещането на любимия човек и пеперудите които изпълват душичката, наслаждавй им се 
.....притеснено ми е ....имам нужда от вашата положителна енергия, стиснете палчета за нас .....ще пиша когато имам яснота

Иначе, на момичета и момчета на твоите години аз галено им казвам "бебенце "
И се обръщат към мене със сащото обръщение
и да нямаш много проблеми с болести, че това най-много ще те мори и притеснява.
, наистина ме развесели с тия господари, ма те и тая вечер също пак са уникални и старта на Пълна лудница беше силна и малко доза добро настроение и смях, ми се отразиха добре на тонуса.
, нас не ни е страх

Желая ти успешно и безаварийно шофиране .

Не бой се,всички сме минали през тоя период,дето стискаш волана докато те заболят ръцете,ама с карането всичко се намества!!Пожелавам ти безаварийно шофиране и никакви срещи очи в очи с чичковците полицаи!

Да се запиша в новата тема с новината най-после. Едва сега се добирам до компа. Дъщеря ми Лора се роди на 13.09. с предизвикване на раждането, защото не искаше да излиза. Няма да ви обременявам с подробности - беше тежко раждане, но важното е, че всичко завърши успешно и се отървахме с относително леки бойни травми - аз с епизиотомия, а Лора с прекършена ключица, която заздравя успешно. Сега съм в омагьосания кръг на памперси, кърмене, приспиване и т.н.... Ако помните как се създава режим на бебе, споделете, защото скоро ще почне да ме прави на луда. Даже в момента ми виси на гърдата, докато пиша.
Препоръчани теми