Съпруги, чиито мъже пътуват по море-29

• 54 137
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро и от мен момичета!
Благодаря Ви за закуската,кафенцето и курабийките.Доизпивам кафето и трябва да излизаме да понапазарим.Наистина времето се застуди и е ветровито,но се моля поне сняг да не вали.  Praynig
Приятни почивни дни! Hug

# 571
Привет, момичета! И аз днес ще се отдам на релакс у дома, че тези дни беше голямо хайманосване. Решила съм да мързелувам пред компютъра на топличко. Хубав ден на всички Simple Smile!

# 572
  • Varna
прЮвет-мрЮвет wavey

Аз сЪ отнесоФ днеска......простяФ по Принцески...демек....яваш, яваш. И ся нарисувана, нагиздИна вЪ чИта.
Щях да излизам.....ама по къснУ....Радвам се като няма поледици, а вънка може да има не жълт ами два пъти оранжЪФ код.  За мен е важно стабилно да стоя на краката си, пък нека е студено и да има силен вятър.....Сега отворих прозореца на стаята си....абе бива,  не е чак толкова силен вятър, даже хич в тоя мУмент. Хапвам и си бия камшика, че не ми се седи у дома. Пък довечера като изсъхне и праненцетУ....шЪ мУ метна   1ironing да не скучая докато зяпам тИлИвизУр Wink

Как ми сЪ ръбва, smile3508 от бисквитите на Веселчето

# 573
Добър вечер на релаксиращите Принцеси морски!
Радвам се,че всички сте във ведро празнично настроение.
Аз съм разкрасена,остана утре маникюра и готово. smile3521
Приятна съботна вечер! newsm47

# 574
  • Varna
мЬОрнииииинг Wink

Много слънчево, обачИИИ, много мразовито бе cold Чакам обяда да стане и тогава да мААм крачолите. До тогава ще се помогна за утре,  Та утре само салатите да нахардафушкам и да сЪ праЯ.....жИстокУ красотна newsm03 tooth

лЮбим липов чай.....И

Спорен и много, ама много усмихнат ден Русалчици thumbsup

# 575
Делти,благодрая за вкусния чай!  love001
Аз още се мотам по принцески,амааа вече отивам да си направя чая и да се приготвям за утре!!Вчера се разходих и аз като Делтито и събрах доста студ,ама ми беше  newsm10 Само дето тръгнах без колата и накрая тоя градски транспорт малко ме изнерви,щотооооо тоя автобус дето спираше на тая спирка отдаааавна вече не спирал там.И ниииийкой разбира се не си е направил труда да го зачеркне от табелата или да напише,че вече не спира.И аз като един Гюро висяяяяя там и накрая като взе да ми става съмнителна ситуацията взех,че питах!!Да знаете вече 9-ката не спира на гарата пред М-тел,а на другия край при другите возила!!
Та така де,днес няма да си правя такива експерименти!!
Весел ден за приготовления ви пожелавам!!Ако сте решили да си почивате,нека да е така.......наааправо ми иде още от сега да се простра на килима!!

# 576
Здравейте момичета - кокичета!
Днес хич не ми е празнично, болна съм отново  Sad , то не беше гърло ....то не беше уши и сополи  ooooh!  , писна ми ....а и не виждам как ще оздравея до утре вечер, освен да артисам от купона  Sad 
Радвам се, че сте добре и се правите красотни  Hug , аз с моя подут и зачервен нос съм направо повече от красотна  Mr. Green , че и очите ми възпалени, хич и не мога ди си помисля да ги боядисвам  Mr. Green , ша плаша народа  Laughing , но остава една коса ...дето ще и спратна една прическа  Wink
Момичета спорен ден и приятни приготовления, аз в леглото днес, за утре не знам  Hug

# 577
Привет и от мен! Веси, не се давай на болестите, остави ги в 2012 година и в 2013 влизай здрава и без болести! Ние снощи с приятелите съставихме менюто за утре вечер и аз започнах с приготовленията от днес - направих една солена торта със сьомга и я сложих да отлежава, по-късно ще продължа с другите неща, че за утре да ми остане само баницата. Месата мъжете ще ходят да ги пекат на барбекюто - те са техно задължение Simple Smile. Хубав ден на всички Hug

# 578
  • Varna
ПрЮвет,мрЮвет!

То време вече за caffee time аз сЯ сЪ появявам....ама откарах до късно днеска...Но си сритах четирибуквието и сложих гювеча с капамата в оджака да се пече.....и ощИ сЪ моткам по пижамИ Embarassed

Отивам сега да действам докато съм забраЙла за четири часа капамата във фурната. Времето е чудесно, ще си напраЯ един алай преди да започна вечерните приготовления. Такова хубаво време не мога да го изтърва и да не му се порадвам.  newsm49

Голяма тишина У темЪтЪ.......дажИ дИвИрсати по балконЯ не висят Wink

# 579
Делти, на теб се падна честа да сервираш кафето в последния ден на годината!
Пожелавам Ви да сте здрави,обичани и обичащи ! Бъдете водени от ритъма на сърцата си! Правете винаги това, което бихте искали да ви се случва на вас! Отвръщайте с усмивка дори, когато ви обидят и наранят.... Отнасяйте се с обич към всичко, което ви заобикаля. Дарявайте с усмивка всички , с това няма да станете по-бедни ! Бъдете добри и тогава ще бъдете истински щастливи !
Весело посрещане на 2013 година!

Ха Наздраве!

# 580
И аз днес се поизлежавах.Събирам сили за довечера.
Вземам си от кафенцето на Делта с удоволствие.
Веси,все едни такива хубави и много правдиви неща пишеш.Нали си психолог,усещаш ги.
А за това с приятелите,убедили сме се с годините,че е така и гледаме да го спазваме Wink.Особено като има старо уиски Simple Smile
Момичета,пожелавам ви весело изпращане на Старата година и още по-весело посрещане на Новата!  love001 newsm68

# 581
  • Варна
 wavey  За последния след обяд на 2012 г. кафенце от мен

# 582
Здравейте момичета! Hug
Мари,благодаря ти за кафенцето-тъкмо седнах и си направих едно.
Искам,да Ви пожелая весело посрещане на Новата година!Дано бъде по-щастлива и успешна от старата,да цари мир,топлина и благоденствие.

# 583
  • Варна
Весело посрещане на Новата 2013 Русалки морски!
Ние ще бъдем на Спорт Палас и преди 2 часа се настанихме.Сега ще поиграем малко тенис,после в басейна(водата днес е прекрасна).

НЕКА СЪУМЕЕМ ДА ЗАПАЗИМ МАГИЯТА НА НОВОГОДИШНАТА НОЩ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА,ЗА ДА БЪДЕМ ПО ДОБРИ,ДА СЕ ОБИЧАМЕ ПОВЕЧЕ И ДА ИМАМЕ СИЛАТА ДА СЪТВОРЯВАМЕ ПО ЕДНО МАЛКО ЧУДО ВСЕКИ ДЕН - ЕДНА УСМИВКА,ЕДНО ДОБРО ДЕЛО,ЕДИН ТОПЪЛ ЖЕСТ!БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ!!!!!ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВАС ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!!!

# 584
  • Varna
Весело посрещане на Новата Година, Русалчицииии!!! И наздраве!

Пожеланията си, ще ви ги нарека утре сутрин  thumbsup

Днеска ходих по обяд на морето, там до онова място момичета където обичаме да щуреем.  Толкова красиво, тихо и слънчево и само шумът на вълните се чуваше. Та използва кака ви Делта тоА шум и звънна на БатЮ, да чуе нашето море. ....Имах късмет, имаха обхват...та успя да чуе и морето и мене. Докато си гукахмИ лИбоФнУ един голям кораП влизаше в пристанището....помислих си....Поне тези момчета ще посрещат Нова година на бряг...
....МойтУ сИчкУ слИт час вдига котвите и тръгва отново....Та да пожелаем и на тези които са на път....Лек път и Честита Нова Година!

Общи условия

Активация на акаунт