Весело посрещане на новата година, принцеси

Аз цял ден прекарах в кухнята, но пък с голямо желание и много ми беше приятно. Дано днес всички много се забавлявате и догодина да бъдете повече с хората, които много обичате!
с много усмивки и танци до зори !!!
НАЗДРАВЕ !!!

Да ти се носи хубавото име в поколенията напред от внуци и правнуци!!Наздраве и на всички останали именници!!
по някое време трябва да финишираме в къщи!!!

, но това са хубави и незабравими вмигове споделени с приятели! И сега като една Принцеса смятам да се отдам на активна почивка, само дето не мога да заспя за 100 г
, но ще гледам да се постарая да направя дестина часа сън
... След разговора вчера с милото научих много тъжно нещо . Да не дава Бог да се случва на никого. Едно от момчетата му се връща ,заради много болно дете .

Днес съм на чай, не че не ми се пие кафе, но съм още болна
Минавам на хомеопатия, както казва Делтито, другите илачи не помогнаха.......а пък за сънят, нали казват че лекува....знае ли човек може и да се събудя подмладена то толкоз сън

, като чувам и гледам по ТВ, че в нашата малка и жалка държава не се прави нищо за болните деца, сърцето ми се къса....Пращаме sms , но това не е решение ....защото докато разни кустюмирани бюрократи в някакви комисии се чудят на кое детенце да отпуснат средства, болестите не могат да се овладеят и понякога краят е фатален