Съпруги, чиито мъже пътуват по море-29

• 54 132
  • 730
  •   1
Отговори
# 600
Щях да пиша нещо, и като прочетох за детенцето.....и ми сЪ отщя................

Отивам да си налея една хомеопатия...................................Дано да има звезда това дете! Иначе незнам какво да кажа или да напиша............................Всеки от нас е бил засегнат от тази система която уж лекува................

Дано оздравее това момче ...  със закрилата на Божията майка . Praynig Тъжни  Коледа и Нова година за това семейство . А за "всеобща радост" програмата отваряща пощата на екипажа  е скапана ...  няма и писма .
      Повечето май сме със синове , кой с по един ... кой с по двама . Да са ни живи , здрави и да си вървят по пътя , който са избрали.
Понякога ми е криво , че се случва и тримата ми мъже да са далеко ,ама ситуации като тази те карат да се замислиш ....   И няма никакво значение колко км. ни разделят , от колко време не сме се виждали или , че няма смяна .... само всички да сме здрави .
    И аз съм си наляла  един градус като Delta и изгледах един филм , който много обичам със Сандра Бълок "Къщата на езерото" http://trailerx.com/film/kyshtata-na-ezeroto.html

# 601

Добро утро! Пожелавам на всички хубав и спокоен ден!

# 602
  • Varna
Веселче,
БлагУгарскУ  bouquet кафетУ туко що го омААх, чи мЪ цепи епицентЪра ooooh!/падналУ миЙ кръвнУтУ.....ама спокУ, шЪ си додИ на мястутУ кЪт мЪ ИдосЪ някУй / Wink  Обаче на тия бисквиткииии, как съм им взела мяркатаааааа smile3508. Правех навремето такива, ама им забраЙФ....рИцептЪтЪ Embarassed

Хубав ден Мацуранки thumbsup  Аз шЪ сЪ разположа сЯ на лИглотУ, щоТ миЪ замаено...и няма да мърдам никъде. А имах излизане за да платя здравни осигуровки и някои други задачи.....ама друг път, или поне не днеска. newsm49

# 603
             Малко радост за сетивата с картините на Gene Brown . И като лекарство за душата и повдигане на жизнените вибрации на болните днес .  Hug

P.S.  казвам си айде Хулио като за релакс , ама може и с Nightwish   Peace

http://www.youtube.com/watch?v=eM-nh-OUYRo

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 16:57 от argo

# 604
  • Varna
Арго,
щЪ замолА душа, друг път кЪт мЪ видиш да съм болна да изпляскаш тука Идин як рок....Тоя Иглесиас...нИмога да го дишам....толкУЗ ми е лигаФ....Ако не е бил курдисан тука заради менИ.....моля за извинение    bouquet
ХаДи, че е caffee time Wink

А картините са разкошни, точно моите любими ярки цветове  bouquet

# 605

Добро утро!
Да сложа по едно кафенце е да я мятам.Събрала се беше доста работа,нали бях в отпуск.
Но за кафе  и чай с приятели се намира време.

# 606
  • Varna
Мамич,
Ще си взема от каВетУ ей,   bouquetсЯ преди да изляза да ходя да плащам Здравните осигуровки и да понапазарувам това, онова...шЪ сИ пийна здравУ щоТ гледам си го сложила на топличкУ, а и никой не е посягал.....Така, че който дошъл, дошъл...и колкУт е останало след като съм го метнала аз Wink

# 607

Хубав , спорен и усмихнат петък на всички работещи , празнуващи , пътуващи ,  а  боледуващите да оздравяват   love001    Hug

Скрит текст:
Календар с образа на Пазителя на България - Свети Йоан Рилски
Това е чудотворен образ, както много приятели разказват и споделят.
Картината е дело на художника Методий Ангелов от Пловдив и този образ се доближава максимално до истинския образ на светията.
Календар е дело на приятелите от "Хармония с природата" от Стара Загора, които с много любов го сътвориха.
Благодарим на приятелите, които спонсорираха издаването му.
Календарът се разпространява на нашите срещи /с Георги Изворски/ безплатно или с дарение.
Да ни закриля и осветява пътя ни! .... /текст на Силвина Белопойчева/
Скрит текст:

МЕДИТАЦИЯ
      В   НОВОГОДИШНАТА НОЩ

В този радостен миг
моите земни събратя празнуват,
веселят си сърцето с песни,
вино и на трапеза.
Нейде влюбени шепнат нежни слова,
самотници тъжно се усмихват,
весели хора си разказват смешни неща
и несретници зъзнат в нощта.
В болниците се борят за човешки живот
и страданието се впива в плътта,
другаде майка се радва на мили чада,
навестили я от далечна страна.
Нейде се ражда нова душа
и младенец проплаква в нощта,
другаде се прицелват в човешки сърца
или изваждат ножа в гнева.
Тук животът се проявява,
там дебне смъртта
и за гробарите няма почивка.
Нейде всред щастливи усмивки
живее радостта,
на крилете на танци и смях,
другаде отчаянието задушава гласа,
ставайки участ на човешка съдба.
Всички търсени и многожелани неща,
ставащи опора и цел на живота
безвъзвратно се губятq
отнесени от дните бързоходни -
към мрачните усои на небитието.
Слушам звуците на тази земя
и размишлявам за Бога и вечността,
за илюзията на временните неща
и за предназначението на човешките същества.
Чувствам духовната вълна на мъдростта
обливаща с просветление моята душа,
осъзнавам действието на съдбовността
и моето предназначение в света.
"Суета на суетите, всичко е суета"
- е казал мъдрият в древността -
"освен Богу едному да служиш".
И аз не видях участ
по-добра на тази земя,
отредена за съдба на човешките същества,
освен смирението и милостта,
възвръщащи ни в божествеността.

Пловдив Методий Ангелов          

# 608
Някъде бях прочела, че добрата дума няма за цел да смайва с нечувани новости, да разкрива сензационни събития, а да зарадва сърцето, да нахрани душата, да огрее някой....просто трябва да бъде поднесена разбираемо......Тава, че повечето от нас се стремим да се държим максимално позитивно и да не натоварваме аудиторията с дълбоко лични и душевни терзания и приживявания....не означава, че сме бездуховни и непросветени.....Личен избор е, кой колко вярва и в какво вярва и кога показва вярата си....защото има места, където може да се обърне към Бог.....

Момичета - кокичета, кафето е сервирано, на който му е приятно да заповяда!
Хубав и спокоен ден желая на всички  Hug

# 609
Здравейте,момичетаааааа!! Hug Hug Hug  love001
Направих малка пауза в темата,амаааа много гъста програмата.... #Crazy не мога да си взема въздух от мероприятия!!Довечера май е последното планирано,дето както се сещате newsm78 е пак кулинарно изкушение!!Не мога да си закопчавам вече панталона без известно усилие!Ама морския е като развързан Дино!!След 5,5 месеца пост в джунглата сега в къщи е малък хранителен магазин-все едно ще идва настина края на света и трябва да сме запасени с всичко от зимната колекция на национална българска кухня Joy!!
Веси,благодаря за кафенцето,дето на мен ми прилича на любимия ми горещ шоколад и аз си го префасонирвам и го мятам!! kaffeetrmker_2
Аз пък днес срещнах във фейса,че е ден на прегръдката и ви поствам това!!

ЛЮБОВТА Е НА ПОЧИТ ДНЕС

В характеристиките на 24-ия поред лунен ден е и това, че на мястото на старото се ражда нещо ново. По-силни сме на ментално ниво, тялото ни също е по-можещо, по-осъзнато... Нещо ново се ражда обаче не само в нас самите – по същия начин чувстваме и другите около себе си. Дали защото ни се струват нови, или пък ние самите сме по-чисти, по-извисени, но това е ден за прегръдка. Прегръдката пък изкристализира в сливане. Любовта е на почит днес.

А пък за да има равновесие на духовно и материално ви слагам мезенцето за обяд или вечеря,който както си го нагласи!!! cheers

# 610
                                 Усмихната събота момичета  !!!   Hug

Nade, тематично за деня       и морско  ... почти прегърнати  .

P.S.  някой те е подвел с деня :   http://curious.actualno.com/Dnes-e-Denjat-na-pregrydkata-news_375313.html   ,ама пък защо да няма още един  Grinning

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 16:26 от argo

# 611
  • Varna
А така Арго, thumbsup
як рок, весело да му стане на човек на душата, да му подскочат сърцето, че и крачоците. Щот оня Иглесияса....мен специалнУ мЪ нерви и шЪ трябва да ми цитираш тоя цитат с момиченСитУ. Wink ....Ама шЪ можИ и без него де....на мене бързУ ми минава...5 минути, и неВрата заминала на...... и пак съм усмихната....така бързУ ми минава, че някои са ми казвали...чИ сЪ прАя на мноУ пУзитивна....пък аз на, била силна щоТ съм сЪ усмихвала, а Wink

Надева,
За лИбУФтЪ съм съгласна да е на почит................ама не самУ днеска.....или казваш, чИ съм много алчна ли Rolling Eyes newsm78 Wink ама за лИбоФ съм алчна бее, не за манги и други нИща пък Crossing Arms Grinning

От мен пък иматИ УбаФа и топла вечИр thumbsup

# 612
  • Варна
Добро утро,принцеси.Честит имен ден на празнуващите.Приятна неделя.

# 613
  • Varna
Здрасти Тайфата wavey

Мари,
Благодаря ти  bouquet Ей, сЯ ще си пийна, че който гледа до посред нощите, или по скоро до посред сутрините....филмУвИ....сЪ успива и къснУ отива на пазар Embarassed

Направих един пазар....ама отновУ сЪ курдисала и зяпам филм Simple Smile....продължавам маратЬОнЯ Simple Smile

# 614

На 6 януари Българската православна църква чества празника Богоявление - отбелязващ кръщението на Исус Христос от Йоан Кръстител в река Йордан и първото му явяване пред народа. По време на кръщенето небето "се отваря" и Светият дух слиза върху Христос във вид на гълъб, а от небето се чува глас: "Това е Моят възлюбен Син, в Когото е Моето благоволение".
Днес беше вълнуващо преживяване хвърлянето на кръста на буната .Освещаването на водата!
Честито на именяците!
Да са здрави и да почерпят.Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт