Отивам да си налея една хомеопатия...................................Дано да има звезда това дете! Иначе незнам какво да кажа или да напиша............................Всеки от нас е бил засегнат от тази система която уж лекува................
Дано оздравее това момче ... със закрилата на Божията майка .
Тъжни Коледа и Нова година за това семейство . А за "всеобща радост" програмата отваряща пощата на екипажа е скапана ... няма и писма .Повечето май сме със синове , кой с по един ... кой с по двама . Да са ни живи , здрави и да си вървят по пътя , който са избрали.
Понякога ми е криво , че се случва и тримата ми мъже да са далеко ,ама ситуации като тази те карат да се замислиш .... И няма никакво значение колко км. ни разделят , от колко време не сме се виждали или , че няма смяна .... само всички да сме здрави .
И аз съм си наляла един градус като Delta и изгледах един филм , който много обичам със Сандра Бълок "Къщата на езерото" http://trailerx.com/film/kyshtata-na-ezeroto.html
кафетУ туко що го омААх, чи мЪ цепи епицентЪра
/падналУ миЙ кръвнУтУ.....ама спокУ, шЪ си додИ на мястутУ кЪт мЪ ИдосЪ някУй /
Обаче на тия бисквиткииии, как съм им взела мяркатаааааа
. Правех навремето такива, ама им забраЙФ....рИцептЪтЪ

не мога да си взема въздух от мероприятия!!Довечера май е последното планирано,дето както се сещате
е пак кулинарно изкушение!!Не мога да си закопчавам вече панталона без известно усилие!Ама морския е като развързан Дино!!След 5,5 месеца пост в джунглата сега в къщи е малък хранителен магазин-все едно ще идва настина края на света и трябва да сме запасени с всичко от зимната колекция на национална българска кухня
!!

....продължавам маратЬОнЯ