Съпруги, чиито мъже пътуват по море-29

• 54 131
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Честит празник   bouquet
Здравейте морячки  wavey
Аз пак съм мома за неизвестен период от време  Cry, но поне милото е все още наблизко и ще се чуваме и виждаме всеки ден по скайпа. Вдругиден свършва и ваканцията на малките и ще имам повече свободно време. Сега отивам да си налея едно питие и да си хвана книжката и да ви пожелая лека нощ  Grinning

# 616
  • Варна
Добро утро,момичета.Честит празник на именниците.Спорна нова седмица на  всички.

# 617
Добро утро,морски момичета!

Заповядайте да се почерпите за здравето на моето голямо морско момче.Днес ми е именяк.
Нали честваме деня на Св.Йоан Кръстител.

Желая на всички приятен ден и спорна седмица! Hug

# 618
Здравейте момичета!
Маме,честит ти именник!Да ти е жив и здрав и много шастлив.
Аз доизпивам кафето и действам по задачките за деня.
Приятна и успешна седмици на всички. Hug

# 619
  • Varna
Мамич, vgi

Честит Имен ден на скъпите ви хора.Да им е живо и здраво името, да се радват да го чуват, да се радват, че го носят!!!....И наздравИИИИ Wine Glass

# 620
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!

РУМИ,ВАЛЕ-нека ви са живи и здрави именниците и да ви радват!!!
НАЗДРАВЕ!!

# 621
  • Varna
гЮт мЬОрнинг Ladies

Ние с Котьо Ошо пиФмИ каФе вечИ Wink

Да сложа и чайче с мед, за тези които пият това,  да помисля и зя тях, че съм се отвяла някъде...

Лек да ви е денят, усмихнат и спорен Hug

Аз още не мога да се събудя и гледам ей,  така Crazy  туй котИ не сЪ спря цяла нощ да влиза и да излиза от стаята и да обикаля другите. А аз ставах да затварям и отварям вратата на Негово Величество....ега ти и котарака бе ooooh! ОстаЯм гУ тая вечер да мре на студ в кУЛиндора пък Crossing Arms

# 622
Добро утро момичета!
Благодаря Ви,от сърце за сърдечните пожелания.
Приятен и ползотворен ден! Hug

# 623
  • Варна
Добро утро и от мен в този снежен ден. Само за чайче и кафенце е времето и с книжка в ръка си е направо приказка.Приятен и усмихнат ден на всички.

# 624
 wavey
Добро утро и от мен! Simple Smile
Вземам си от чайчето на Делта с удоволствие.Благодаря ви за пожеланията. Hug
Снощи си изкарахме страхотно на новиа турски ресторант.Дано в живота на всички ни има повече празници.
Хубав ден. newsm10

# 625
Здравейте мацуранки  Wink
Свърши ваканцията и излежаването до 9ч и от днес кафенцето е в 6ч  Grinning. След като закарах дребните и аз цапнах едни чайче от това дето го е сервирала Делти, направих си гимнастиката  jump running и сега релакс с книжка до обяд  Wink. Маме супер, че сте си изкарали хубаво, наистина нека да има повече такива моменти  Peace

# 626
  • Varna
Мамич,
Този новият турски, като оня на който ходихме на Кабакум ли е? Ако е така, напраУ късмет ще ми е, и пак както се казва ще съм по тЪрлЪчки до там Wink

И верно права беш, че бая студеничко и снежец си има. Вятъра поспря малко.  Важното е, че няма лИдове, че става една......мътна и кървава ooooh! По полята нека са снеговете....по полята и планинитИ Simple Smile При нас да има едно лесно, да няма.....щото пак ще се молим на дЕдо Господ.....кметЯ няма сЪ пУгрижи за нас....То ние се спъваме и падаме като вървим без да е заснежено и заледено....щото плочките тука...са напраУ кът  "слънцИ"  шЪ кажИш вУйна като в Сирия. ooooh!

БраУ на БургаШкия кмет! НапраЙ БургаШ кЪт слънцИ, ама слънцИ не в кавички!!!

ХадИ отивам да хапна по рано, че днеска съм от по рано на тренировки, та да не ми тежи кЪт сЪ гъна. newsm49

# 627
  • Varna
Моргин, да кажа Wink

китка за Сички newsm47

# 628

Добро утро!
Заповядайте да пийнем заедно по едно чайче в тази студена сутрин.Да се сгреем заедно и да си пожелаем   

# 629
  • Варна
   добро утро.Почерпете се имаме рожденик в семейството.Топъл ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт