Съпруги, чиито мъже пътуват по море-29

• 54 134
  • 730
  •   1
Отговори
# 585

Весело посрещане на новата година, принцеси  santa2 cheers newsm20 newsm24
Аз цял ден прекарах в кухнята, но пък с голямо желание и много ми беше приятно. Дано днес всички много се забавлявате и догодина да бъдете повече с хората, които много обичате! Hug Hug Hug

# 586

Весел празник русалки , Hug   с много усмивки и танци до зори !!!  chef  bowuu   Wine Glass   Tada НАЗДРАВЕ !!!                                       

Лек път на всички момчета !!! Спокойно щастливо и безаварийно посрещане на празника !    Wine Glass 
           И ние се чухме с мойто мило - преди малко пристигнаха в Антверпен . То да си из ЕU и с роуминг си е цяло щастие на Нова година ...сега и на тази ниска тарифа .  Grinning

# 587
  • Varna

ХаДииии, идвам да ви сурвакааааам Hug

Сурва, весела година,
сурва, сурва до амина.
Новата да ви дари
малко повече с пари!
С песни къща да е пълна,
раклите със тежка вълна,
а градините със плод,
с радост и щастлив живот,
с руйно вино, с медовина -
дребна челяд да е жива,
да узрее клас на нива,
колко пясък и звезди,
зърно толкоз да плоди,
та за всички хляб да има,
щом настъпи лоша зима,
а за мене по парица,
за бонбони и халвица...
Сурва, весела година,
сурва, сурва до амина!
текст: Йордан Стубел

Честит Имен Ден, Веселче! Живот здравИ и лИбоФФ,... и прияпели за цал живот!!!! Hug

.....кара мЪ на стихУпетствУ тоз сабахлЯн Laughing    Веселче ooooh! Laughing       

# 588
За мого Години!!! Нека тази година е по-успешна, по-щастлива и по-усмихната от предната! Да сме живи и здрави!
СЛагам една скромна почерпка  Laughing  все пак съм именячка, а купонът продължава и днес при мен  Laughing  Да ви е сладко!

# 589
За много години морски принцеси!!!
Веси, честит имен ден, да си жива, здрава и все по-щастлива  Hug  bouquet Heart Eyes

# 590
  • Варна
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА  . Веси честит имен ден,да ти е здраво името дълги години,весел празник.

# 591

Честит празник на именниците  !  Весел и неповторим купон на  шуменската ни именничка !  Веси , много здраве и семейно щастие с един огнен танц  ...  http://www.vbox7.com/play:01e7343bf7&al=2&vid=569118

# 592
ЗА МНОГО ГОДИНИ МОМИЧЕТА!!МНОГО  МИР,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ПРЕЗ НОВАТА 2013г.
На всички морски момчета на брега и в морето-успешни рейсове и любов в семейното пристанище!

Веси,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!! newsm51 smile3525 newsm51Да ти се носи хубавото име в поколенията напред от внуци и правнуци!!Наздраве и на всички останали именници!!
Аз релаксирам от 30 на язовир Цонево в една къща с една тумба приятели!Снощи беше купон на макс и сегааааааа релакс с тихи занимания!Утре  newsm10  love001по някое време трябва да финишираме в къщи!!!
Хубава вечер ви желая!!! cheers

# 593

Честита Нова Година! Да сме живи, да сме здрави, зло да ни забрави!
Много любов да цари в семействата!
Дано новата 2013-та ни донесе повече късмет и берекет, мир и блага!

Наздраве! cheers
Веси,честит Имен Ден!  bigdance2

# 594
Честита нова година,момичета!
Много здраве,щастие и късмет през новата година.

Веси,Честит Имен Ден!!!
Бъди все така весела,позитивна и усмихната.
Весел празник и наздраве!

# 595
Мили момичета, благодаря за поздравленията и вниманието   newsm20
Празникът беше дълъг и умориттелен  Wink  , но това са хубави и незабравими вмигове споделени с приятели! И сега като една Принцеса смятам да се отдам на активна почивка, само дето не мога да заспя за 100 г  Joy   Joy   Joy  , но ще гледам да се постарая да направя дестина часа сън  Laughing
Спокойна нощ и сладки сънища  Hug  Hug   Hug

# 596
  • Varna

Чай и кафенци, молИИИИИм Wink

Веселчевааа,
Как ма каке шЪ спиш 100 години ooooh! Аааа, сакън нИ можИ, щото сЪ подуват многУ УчИтИ, пък ниЙ нИ моЖи сИ разрешим таквиЗ нИща Hug
ЧакамИ слИТ УбяТ да сЪ отчетеш Wink

ХаДи да я мятам аз по Принцеско-Русалски Laughing

# 597

Усмихнат ден и много слънце в душите !!!    

Според стара поговорка човек трябва да използва думите си за три цели: да ЛЕКУВА, БЛАГОСЛАВЯ, и ПОМАГА. Това, което човек казва за другите, ще бъде казано и за него. Това, което пожелава на другия, ПОЖЕЛАВА и на себе си. 

Снощи четох едни такива неща за размисъл  Cry... След разговора вчера с милото научих много тъжно нещо . Да не дава Бог да се случва на никого. Едно от момчетата му се връща ,заради много болно дете .  Praynig

Ето част от тях ... Hug
Скрит текст:

~ Успява само този, който вярва, че може! ~
Ако мислиш "сразен съм" - сразен си.
Ако мислиш "не смея" - не смееш.
Ако казваш "бих искал", но си мислиш "не мога" -
просто няма как да успееш...

Ако мислиш, че губиш - "загубен си",
ще ти каже светът без упойка!
Успехът се крие в твоята воля
и е в умствената ти настройка...

Ако мислиш "назад съм" - назад си,
който мисли високо - не пада!
Просто трябва да бъдеш напълно уверен,
щом си тръгнал да дириш награда...

Не най-силният, нито най-бързият
обезателно грабват залога!
Но човекът, който печели играта
е този, който мисли "АЗ МОГА!"...

Автор - Уолтър Д. Уинтъл 

"За да оздравее човек трябва да следва четири основни принципа:

*Първо - да осъзнаеш слабостите и грешките си и да си признаеш. Не ги ли признаеш честно, започва борба в теб, която руши клетките.

*Второ - трябва да ги поправиш.

*Трето - да се освободиш от всякакви наслойки - обиди, клевети, претенции, несъгласие, възмущение, гняв - и да простиш!
*И четвъртият най-важният принцип- не търси виновен за каквото и да било, защото ти си центърът на Вселената, и каквото ДАДЕШ, това получаваш. Защото тя помага на онзи, който е осъзнал грешките си и е тръгнал да ги поправя. Тогава му ИЗПРАЩА чудото си - подходящ лекар, книга, приятел или ситуация, които го измъкват от " блатото"."

Истини за Живота от Габриел Гарсия Маркес - част II
*Не си губи времето с човек, на когото му е все едно дали си до него или не...

*Може би Бог иска да срещнеш няколко неподходящи личности, преди да срещнеш човека за теб, за да бъдеш наясно със себе си...

* Не плачи за това, че всичко е свършило - радвай се, че все пак се е случило...

*Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но за всеки случай трябва да продължиш да вярваш в хората...

* Стани по-добър човек и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти...

*Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш..

# 598
 wavey  Днес съм на чай, не че не ми се пие кафе, но съм още болна  Sad  Минавам на хомеопатия, както казва Делтито, другите илачи не помогнаха.......а пък за сънят, нали казват че лекува....знае ли човек може и да се събудя подмладена то толкоз сън  Laughing  и моят принц като се върне да не ме познае  Joy   Joy   Joy
Завиждам ви на хубавото време, тук също пече но е досат студено и не става за разходки сред природата, че както не мога да дишам...ще се довърша....
Агро, това е мого лошо да знаеш че детето ти е болно ....дано се опрови детенцето  Praynig , като чувам и гледам по ТВ, че в нашата малка и жалка държава не се прави нищо за болните деца, сърцето ми се къса....Пращаме  sms , но това не е решение ....защото докато разни кустюмирани бюрократи в някакви комисии се чудят на кое детенце да отпуснат средства, болестите не могат да се овладеят и понякога краят е фатален  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil 

# 599
  • Varna
Щях да пиша нещо, и като прочетох за детенцето.....и ми сЪ отщя................

Отивам да си налея една хомеопатия...................................Дано да има звезда това дете! Иначе незнам какво да кажа или да напиша............................Всеки от нас е бил засегнат от тази система която уж лекува................

Общи условия

Активация на акаунт