Съпруги, чиито мъже пътуват по море-29

• 53 775
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Веси, и от мен пролетни цветенца за весело настроение  smile3525 newsm20 newsm67  party023 newsm24

с пожелания за много любов и щастие  Hug

# 646
Весииии,много здраве,щастие и любов.Само положителни емоции и много усмивки.Весел празник и наздраве! Hug newsm51 newsm59    party023

# 647
Веси, честит празник, много здраве и много късмет ти пожелавам!!! Незабравими моменти с морския!!!  bouquet

# 648
Мимче, Марийче, Мари, Наде,  vgi  Благодаря на всички за искрените пожелания! Нека всичката любов и енергия, с която ме дарихте се връща и на Вас!    love001   love001   love001

# 649

Добро утро,Принцеси! Hug
Веси,вчера тук не успях да ти честитя. EmbarassedНо все пак се надявам пожеланията ми да са достигнали до теб.
При нас е доста напечено.Неизвестните са много.Налага се да излизаме в отпуск,даже и неплатен.Още съм на работа,но е много динамично.Но здраве да е,това е най-важно.
Приятен ден,днес Слънчо грее и дано сгрее и усмихне денят ви. newsm47

# 650
Добро утро, принцеси!

Децата са на училище, милото е на гости и аз мятам задачките вкъщи. Днес тук е блеснало пак едно красиво слънчице и носи много настроение   Nature Sunny

# 651
Добро утро момичета! Hug
Марийче,благодаря за закуската и кафенцето.Доизпивам го моето сега и мятам задачките за деня.
Радвам се ,че и при нас има слънце и времето значително се затопли,че въобще не обичам да вали сняг.
Приятен и ползотворен ден!

# 652
Добро утро!
Слънцето подобрява настроението,нали?
Аз от утре съм в принудителен отпуск,но смятам да го оползотворя и да релаксирам.Поне да ми е приятно ,надявам се да успея да се видя с повече приятели.
Марийче,благодаря за закуската.Но много ме радват лентичките ти,особено последната. smile3501
Приятен ден,Принцеси! newsm08

# 653
Добер ден, Дами!
При нас мрачно и доста ветровито, но това не пречи на настроението ми  Laughing  и моето е в унисон с вашето  Laughing
Марйиче, благодаря за кафенцето и закуската   bouquet  , а за лентичката сега я виждам, но знам че си от доста време въздържател  Peace  Човек свиква със всичко, стига да има желание и разбира, че промените са хубаво нещо  Peace
Руми, пожеланията ти стигнаха до мен   bouquet  , но сред могото емоции, добри и не дотам добри ...си си помислиа, че не съм ги видяла, напротив от моето набито очо нищо не остава скрито  Wink
Днес денят ми ще е изпълнен само с приятни занимания, ще се отдам на пърна промяна  Laughing и  пълен релакс, то празници празници, ама се уморих  Laughing
Приятен и спокоен ден за всички  Hug

# 654

Наздраве на всички именници!! Wine Glass
Днес да ви се оплача ,докато науча smile3555,че е Антоновден и нищо не се работи,така прегрешииииих,че трябва цяла седмица да наваксвам с принцески закони!!!
На всичко отгоре и за утре си оставих,а то било Атанасовден и пак не се работи!!Да ви кажа отсега да не се минете  Naughty
Аз канцелирам всичко до следващия удобен ден за работа!!
Имам питане ???Имам пекарна,обаче инструкциите са на английски!Аз не съм му фен на тоя език и искам от нета да ги намеря  преведени!!Имате ли представа дали това е възможно???? Мърфи ричардс е марката!!newsm78
А тази вечер .......

# 655
Добро утро!
кафенце?
Наде,вчера и аз бях пепеляшка цял ден.То не се раБоти,но от свекърва ми знам,че когато празника е обозначен със звездичка в църковния календар,не е грях да поработиш Wink
Но от днес съм пак принцеса.И принца ми си е вкъщи.Ще инсталират със сина ми новия телевизор,с който малкия морски ни изненада вчера.
Наде,погледна ли в темата за Машината за хляб?може би там някой ще ти отговори.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=688308.0
Приятен ден,морски момичета! newsm10

# 656
Добър ден на всички Русалки!
Маме, май днес мога да изпия всичкото кафе  Laughing , такъв сън ме е налегнал, не мога да си отлепя очите  Laughing
Наде вчера и аз бях от работните, ама хич не се съобразих  ooooh!  че е празник, но както е казала Мамито, не е грях  Wink
Марийче,да ти е жив и здрав именяка! Желая Ви здраве, щастие,много истински Приятели и весели мигове!Желая Ви още много късмет и дълъг щастлив живот!

Нали днес е Атанасов ден  и според поверията зимата си отива  Wink та реших да ви поздравя с ени от любимите ми цветя  Laughing
Хубав ден на всички  Hug

# 657
Здравейте, русалки  wavey
Аз да почерпя за моето момче  Grinning

# 658
  • Варна
Здравейте,момичета .Марийче да ти е жив и здрав именника.Малко късно се вписвам,но ви пожелавам приятна вечер.

# 659
Здравейте момичета!  Hug
Марийче,честито ти именник!  bouquetДа ти е жив и здрав и много щастлив!
Сякаш сме се наговорили вчера всички да чистим.Чак вечерта разбрах,че  било Антонов ден и не се чистило....и аз бях метнала стаите наред-чистене,после гладене,простиране,че и накрая наготвих.
Маме,честита Ви продобивка!
Лека и спокойна вечер на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт