Аз съм покачила калориферчето на облегалката на дивана ама това е само временно решение
Много се вълнувам като чета за двете чертички. Направо се размечтах. Кои бяхме за Октомври 2013г? То не остана.
И това откакто беше на 6-7 месеца и заспа в колата, докато се прибирахме.. затова аз го свалих с кошницата и точно влизайки във входа в мазата се включи бургия ....
в 14.05ч
100% и аз понякога не реагирам правилно, но човек се учи докато е жив.

!

Много се вълнувам и аз,пожелавам ти всичко да е наред 

Бързо да се оправя 

Дано нямате повече такива изживавания 
А самото заспиване е кошмар
Или трябва да бутам количката сумати време,или да пея песни,а бе ужас просто 
Дано безаварийно да успеем да се нучим

Ученолюбив е, но и доста го мързи.
Ти наистина си герой и фъртуна, как успяваш с всичко още ти се чудя. 
Ученолюбив е, но и доста го мързи.

в следващите няколко месеца и кой знае какви ще ги сътворим накрая.
Обаче диването за разлика от кака си взе да обръща прекалено голямо внимание на кабелите и копчетата на разклонителя и компютъра в нашата стая.
Само като види вратата отворена, хуква и почва да удря по капака, дърпа тоалетната хартия, къса я... Чудо!!!
Все се каня да ти казвам, че още като сподели преди дни, че ти се спи и се изморяваш си помислих, че може да си бременна! Пожелавам ти всичко да е наред и не се съмнявам в това

Да са живи и здрави за радост на мама и тати и да имат безгрижно детство

Съ здраве и гордост да си носят хубавото име 

Вече се е научил от къде се влиза при котките и стои на вратата и блъска. Като го пусна започва да ги гони. Едната се крие, а другата му се мазни, той изпада в еуфория. Само дето след това е за преобличане и измиване от космите.