Октомврийче на годинка става, бърза да проходи и ... дим да го няма !

• 35 245
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
ехеее, Нурииии, това с купищата дечурлига, палатка, украси и прочие менажерия беше нашия катун, или по-точно на две приятелски семейства, чийто дечица имаха рожденни дни. Цял ден отвисяхме на тази полянка. И торта си хапнахме, и биричка си пийнахме, и мезелъци, а децата щуряха на воля, включително и Коколински. Имаше доволно много хора да го гушкат и той се размаза от кеф, а успя и много добре да се наспи на слънчице. Обаче ние сме толкова много приятелски семейства, повечето с по 2 деца, че като се съберем дори и за най-малкия повод си ставаме народ като за цяла сватба.

# 616
Гледам за сандвичи си говорите...не бях се сетила за сладка без захар, трябва да видя. Миа яде сухар с авокадо, с извара. Аз не й давам хляб, защото й се надува корема много и затова го кара на сухари. Лютеница бих й дала, ако имам домашна или намеря някоя по-изчистена откъм състав.

# 617
Като видях словосъчетанието "хотелче в центъра на Българя", познайте за къе се сетих и веднага скокнах да пша Wink Ние тук сме на еднакво разстояние от Пловдив, София и Варна, пък и отдавна ви бях пуснала идеята да ми се изсипете тук всички Hug

Честито на днешните рожденници Hug Пожелавам им да пораснат като смели и отговорни хора, та майките им да са спокойни за тях, дори да стигнат на край света Hug

Хепи, успя да ме ядоса твоят Паразитко #2gunfire Или го нарисувай пред майка му да види какъв е 'убавец или бЕгай Crazy Явно само те дърпа надолу като воденичен камък, а ти си мислиш, че си стара и неспособна, та си се хванала за него като удавник за сламка  Rolling Eyes Не е никак професионално да ти говоря така и ако ми беше клиент, нямаше да съм толкова директна, но това неговото вече не се търпи ooooh! Ето защо родителите му ви помагат толкова за детето-знаят си го какъв е, но както казва свекърва ми за на ММ брат му "може да е ла*но, но си е моето!" Crossing Arms От друга страна, познавам много мъже, които дори предпочитат жени с деца-наготово Wink Един такъв е направо вманиачен да сваля бременните или наскоро родилите жени на своите приятели или познати Laughing Давай смело, че животът си тече, а ти си доста оправна, за да го изпуснеш напразно Peace

Звезди, благодарско, че каза за боба и лещата Hug Алиум цепата и аз го прилагам, но е хубаво да се включва и Апис Мелифика към него......Все тая-при нас файда особенно няма и хремата си я караме неизбежно Sad ММ определено не ме подкрепя за хомеопатията, но аз за всеобщо спокойствие водя децата да ги прегледат Peace Вече съм убедена, че тези появяващи е и затихващи хреми на приливи и отливи са от зъби Confused Сигурно както са им отекли лигавиците в устата, същото е и в носовете на нашите чАвета.  С Лили не е било така, но сега и това доживях Crazy

Марси, внимавай с разтърсването, иначе.....на всеки му се случва да си изпусне нервите-не сме машини! Аз си наливам веднъж седмично по една малка ментичка или бейлисче Wink Ами к'во пък Whistling Другото, което правя, е че бягам по разни процедурки, кито смело си закупувам от сайтове за колективно пазаруване Whistling Последният път малко си вкарах автогол с една адски флегматична маникюристка, ама ...... случва се Laughing

Бреййй, добре ,че съм редовна в тази отчетна-с Лили си преживявах проблемите сама, а сега виждам,че всички сме на едно дередже и не си мисля,че само аз съм оплела конците Laughing Ама, ако продължавате да забеменявате така заразно, ще бЕгам Laughing
Шегуууувам се......Напоследък ММ въобще не може да се дореди до мене  Embarassed, понеже все някое дете ми е в ръцете, пък за буденията на Юлия да не говорим ooooh!

Нищо де, всяко нещо с времето си Praynig

Ради, лека бременност и се разписвай по-често Hug

# 618
Ради много се радвам че пак се разписа лека и безпроблемна бременност ти желая и аз

Смуси , Дарина яде сутрин в 6ч. мляко около 150мл. после  попара с 4-ри сухара , кус кус или юфка редувам ги съответно със сирене и масло , на обяд нямам представа какво количество изяжда пълня и една купичка до горе според мен е някъде около 200-220 гр. обикновено и готвя взима от кухнята избирателно , след обед или каша и правя или нишесте или кекс веднъж кифлички правих с мармалад вечер пак супа яде ако откаже супата или изяде малко и давам мляко

Съни благодаря за комплимента  Hug

Филия дадох за пръв път много и хареса изяде е почти цялата , но не пожела да вечеря  newsm78 едва е излъгах с 5 лъжици супа малко каша и ябълка яде ,лютеница имам домашна , но е от миналата година дали да и дам или е стара май няма да смея  newsm78

Звездичке с теб отдавна не сме се виждали  Mr. Greenама то май вече няма за кога времето се разваля май ще е пак на пролет  Mr. Green

Анбибиан аз взима храна  от Беборани много съм доволна Тони и тя май от там взима  .

Дарина днес си поспа доволно и аз по край нея не сме излизали , но въпреки това спа преди обед 2,5ч. и след обед 3, 5 часа  #Crazy и аз дремнах  Mr. Green , че още не мога да си възстановя силите след ходенето до Батак  ooooh!

Айде лека и спокойна  Hug

# 619
  • Варна
Бреййй, добре ,че съм редовна в тази отчетна-с Лили си преживявах проблемите сама, а сега виждам,че всички сме на едно дередже и не си мисля,че само аз съм оплела конците Laughing
  Laughing И аз тук си сверявам часовника. Еее и по пейки и градинки, но пък вие сте ми слабост.  Heart Eyes
Дарина днес си поспа доволно и аз по край нея не сме излизали , но въпреки това спа преди обед 2,5ч. и след обед 3, 5 часа  #Crazy
Е тоз номер как става?  #Crazy Мнооого искам да знам. Ние днес преди обед спахме 1.20ч, а следобед 40мин.  Rolling Eyes Сега заспа в 22.10ч. и утре ще е на линия най-късно в 7, след като ме е събудил 5-6-7 пъти нощеска.  ooooh!
Затова по-добре да не приказвам много много, ами да лягам.
Ради честито мила! Лека бременност и здраво и пухкаво бебче на финала.  Heart Eyes

# 620
  • Vaudreuil Canada
Дарина днес си поспа доволно и аз по край нея не сме излизали , но въпреки това спа преди обед 2,5ч. и след обед 3, 5 часа  #Crazy
Е тоз номер как става?  #Crazy Мнооого искам да знам.

И аз искам такова бебе/дете  Heart Eyes как не случих на едно поспаливо дете поне...

# 621
Anbibian- права е CVM и аз вземам от детска кухня Беборани. Много стм доволна. Ако искаш влез им в сайта да видиш: www.dkbeborani.com.
 И аз си сверява, часпвмола с вас Hug
Кали заспа, дано тази нощ е по-спокойна Praynig Praynig Praynig

# 622
Здравейте, момичета  Hug
Благодаря за поздравленията и пожеланията за вчерашния ни рожденик! Зелда, благодаря Simple Smile
Искам да кача снимка на тортата тук, но не знам точно как става - ако някоя мама може да ми даде насоки ..

Празнувахме вкъщи, с най-близките роднини и откровено се надявах, че вече сме "покрили техните очаквания" за празниците на Ивайло - погача, кръщене, първи рожден ден, та да не ни закачат чааак до бала  Mr. Green, но те си направиха устата и за прощъпулник  ooooh! А някои от гостите са ми толкова любими  #2gunfire
Иначе бях поръчала кетъринг - облизаха си пръстите. Обикновено свекърите ми и зълва ми голямо мръщене се мръщят, когато дойдат вкъщи и седнем на масата. Чувствам се супер неудобно, все едно отрова съм им сервирала. А не съм толкова лоша домакиня, старая се. Анбибиан, знам, че се интересуваше от фирмите - аз съм поръчвала само от една - Парти Сървис нещо си. Храната е много вкусна и оригинална. Поръчах топъл бюфет и студени миниатюри за 15 човека, въпреки че бяхме 8. Исках да има храна за наяждане. Реално остана. Но цените им са високи.
Тони77, благодаря за Леля Ог Нина. Доволна съм от тортата - аз харесвам и исках с фигурки. Нашата тема беше от любимата на Ивайло книжка - Шаро на двора. За вкуса - добра беше, прясна, въпреки че се наложи да я вземем в петък, а РД беше в неделя.

Звездичкова, на мен ми се прииска да бяхме на този рожден ден. Много ми допадна.

Мярнах, че една мама пита за сребърната вода - на нас лично не ни помогна. Накрая сложихме кафявите капки, които педи ни изписа, подобрение имаше към 6-ия ден.

За спането - cvm, браво на Дарето. Ивайло вече си поизгради режим - сутрин спи по около 30-40 мин обикновено по време на разходката, а след обяд - около 1ч-1.5ч.

Ради, много се радвам, че се разписа. Чудесно е, че сте се решили за второ детенце  Hug

Видях и че коментирате  кътните зъби - не е ли малко рано  newsm78 Ние сме с 6 зъба и някъде бях чела, че до около годинка и 4 месеца трябва да изникнат още 2. Но и това си е индивидуално. Дано бързичко да пробиват и по-малко да мъчат дечицата и мамите.

Не ми остана време да прочета последните 4-5 страници в детайли и не мога да се включа по темите. Ще се опитам да наваксам тези дни.

# 623
Nuriii на 30.09 бяхме на Черни връх, но се качихме с другия лифт. Как приготвяш киноа за вас? Това не съм го яла никога, обаче наскоро се загледах в него в магазина и се зачудих дали да не го пробвам. Пък онова другото с А не съм го и чувала преди  Mr. Green
Май трябва да пробвам Яна с елда пак, но да мине рождения ден, че може пак да се изрине. Тя днес като видя сушеницата, заряза пюрето и почна да мучи на баба си. Така прави всеки път като види, че нещо се пренася в чиния - иска да пробва. Сушеница не получи, но като мучеше подир палачинките ми й откъснах малко, тя го близна и го метна на пода  Crazy Никакви палачинки в скоро време  Naughty
Seengirl4 сухара  Shocked Яна попара с 1 сухар едвам яде. И аз почнах да избягвам пората, защото просто не й харесва и като Съни да слагам сиренцето в зеленчуковото пюре. Сухарите ги гризка като бисквити, скоро ще пробвам овесените ядки.
Иначе на едно хранене почна да опатква по една голяма кофичка Авент - те май са 240 мл  newsm78 Днес си я изяде и после изяде още 75 мл. плодово пюре. Нищо чудно, че почва да отказва млякото нощно време.
Тони, ЦМВ благодаря, че споделихте за кухнята, направо ще видя кога да поръчам и дали Яна ще го яде. Слагат ли сол и захар в манджите, че ние още не даваме, макар че в сухарите има...
fifi_0421 благодаря за информацията за кетъринга. При мен така се подредиха нещата, че нито ще готвя, нито кетъринг ще поръчвам. Бабата се обади и каза, че ще сготви и ще донесе всичко, внучето ставало на 1 годинка, рядко го виждала и искала поне тя да сготви  Mr. Green От мен украсата и тортата  Whistling
Тоя джъмбовски гуми бер продължава да весели Яна у дома (докато му свършат батериите, че не се сменят, освен ако не го разпорим  Mr. Green) Такъв клип съм й спретнала, жалко че не мога да кача да ви пусна. Страшна лигня падна, подскача по леглото, търкаля се и се хили, ако можеше да пее, щеше и да приглася (там аз се включвам  Whistling)

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 23:36 от anbibian

# 624
Anbibian- аз мисля, че слагат, но е толкова малко, че изобщо не се усеща. Така или иначе като си получиш храната на опаковката пише какво съдържа съответната манджа,ама сол и захар не пише. Абе слагат според мен, но аз не го усещам.

# 625
Сол кога може да се дава?
Захарта ме притеснява до толкова, че Яна вече не дава да й мия зъбите, сама не знам колко успява да си ги изтърка, по-скоро гризе четката, а захарта благоприятства образуването на кариеси, не че на мен са ми мили зъбите като бебе... В предаването на Гала бях гледала някакви кърпички, но не съм ги виждала. Увиват се около пръста и се обтриват зъбите и венците с тях. Освен да пробвам такива, за сега все още ми дава да й бъркам в устата, макар че като види силиконовия пръст и ми го взема и пак не дава аз да действам с него  ooooh!

# 626
  • Куциндрел
Добро утро.
Йоан пак е захванал серия събуждания преди 7 часа. Сега има нова "игра". като суче обича да сменя гърдите. Суква 2-3 от едната, после от другата и така докато се насуче или заспи. Вече суче или легнал за заспиване, или прав - аз сядам на леглото той се изправя и суче. Нещо се обижда ако го сложа легнал на коленете ми да суче. Научил се е и да ми вдига тениската.  Crazy
Утре идва мама и започва промяната в нашия живот. Кой знае колко ще ви мрънкам от нея в темата. Тя обича да командва, както и аз, милото също обича да командва, така че ставаме няколко командира без подчинени вкъщи. hahaha Йоан пък е най-големия началник. Малко ми е притеснено от промяната, надявам се да свикнем всички бързо с нея.
Анбибиан, в ДК има сол, Йоан яде отдавна от нея. Мисля, че вече е нормално да се дава по малко сол.
Съни, моето предложение за заглавие е: Зимата идва с пълна сила, Октомврийче нови номера разкрива.
Честит рожден ден на Даниел на Миша, София, Димо и Виктория.

Лек ден ви желая. Hug

# 627
Добро утро  Grinning Дарина още спи  Mr. Green и много моля да не ми се завижда  hahaha това не е всеки ден  Mr. Green Според мен от както проходи сама без да ходя по нея и да е придържам само обикаля не се спира грам нито сяда да играе нито нищо , играе в движение  Mr. Green и за това така се изморява .А и събота и неделя на Батак явно и на нея и се е отразило та вчера си почина детето  Mr. Green

Ради разписвай се по често  Hug

Някой знае ли нещо за Надето  newsm78 дано са добре  Praynig

Айде толкова от мен изпих си спокойното кафе да мина през банята , че всеки момент Дарето ще се събуди

# 628
Добър ден Hug

Ради,
лека и безпроблемна бременност! Имаш ли предпочитание за пола? Да се разписваш по-честичко Grinning

Съни, сигурно нямаш търпение за утре за прегледа...аз все едно на мен се случва, но наистина много се вълнувам. Винаги съм харесвала многодетните семейства и се възхищавам на такива. Мечтала съм си за поне 3 деца.

За яденето Миа днес е на печена тиква и ориз с броколи и домат, пък за вечеря ще видим.

# 629
Здравейте, момичета!
Благодаря ви за топлото посрещане  Hug  и за пожеланията за бременноста Simple Smile Със Съни ще разнообразяваме темичката с проблеми, който вече са далеч от вас но се надявам да ни изтърпите Simple Smile За пола на бебето искаме да е момиче за да ги нашариме, ни и да е момче няма да го върнеме:) ако е като Ники на 22 октомври ще разбереме какво е Simple Smile Аз да ви кажа много се надявах да са две ама не ме огря, но безкрайно се радвам на Съни Simple Smile

Ние вече се излюпихме, ходихме до поликлиниката да ми видят резултатите от изследванията и ми изписаха желязо, хапнахме и сега чакаме да се затопли и да излизаме навън.
Иначе ние вчера не сме излизали в този вятър, защото миналия път след такъв вятър Ники имаше кръвоизливи в очите 1 месец.

Да се включа и аз по темите:

За детската кухня- ние пробвахме държавна, Ян Бибиян и Ози. Според мен Ози е доста сполучлива и на Ники му хареса най- много( изяде половината от яденето, че на другите само близваше). В крайна сметка за сега няма да взимаме кухня за по натам ще видим.

За филийките- Ники както споменах яде всичко и разнообразието за закуска ни е доста голямо от баница, кекс, филия с каквото има в хладилника, и в общи линии всичко което закусвам аз Simple Smile

За първите кътници (или както там се наричат тези след кучешките)- Ники вече има 2 отгоре Simple Smile въпреки, че другите друпи излязоха първо отдолу.

За шишетата с накрайници и сламки- Ники не желае на пие от шише с накрайник( твърд или мек), но успешно пие със сламка и предимно обича от чаша. Вече в къщи имам 100 шишета на какви ли не марки, но нашето момче неще и да ги погледне Simple Smile

За яденето на месо- ако има на масата за нас и той яде, ако няма пости Simple Smile

Съни- Лека и безпроблемна бременност и на теб и стискам палци всичко на прегледа да е наред  Hug

Честит Рожден Ден на Даниел, София, Димо, Виктория! Нека растър здрави, усмихнати и обичливи деца!
newsm59 newsm59
Е стига толкова,че ще ви омръзна още в началото Simple Smile Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт