Честит рожден на Елиза, Теодор и Ема!

Happy Queen, Миа също приема само мен, баща си и баба й, защото я гледа по цял ден. При всички други хора реве, може да им се усмихва, ако ние сме до нея.
Петкова, успех на консултацията

Блеккис, честити ви ходещи крачета
Така е децата много се влияят от други деца.Хариела, дано да е хубаво времето в събота, а иначе слагаш една жилетка или болеро и готово.
За чувалчета за спане и Миа никога не съм я слагала, ама като знам как не обича да й е топло я оставям. Тя в момента спи с пижамка с къси ръкави и панталонки и с чаршаф на отворен прозорец, като редовно я намирам отвита.
Тони, 113 хемоглобин мисля, че е ок. За яденето Миа супи не яде, защото нали иска всичко сама да яде, което означава с ръце и просто супи няма как.
Да питам мамите от София да препоръчате студио за дупчене на уши? Там на място ли се избират медицинските обици? Аз още съм в чудене дали сега или по-късно, че сега както се върти най-много да не стане...

И да питам мамите на АМ след 1 година на 3ка ли ще минавате вече?

И стрхотно плетеше на една, на две и на пет куки. Учила ме е, ама на мен не ми се отдават тези неща.
Сега съжелявам, че не положих достатъчно усилия и не се научих.
Навивай мъжо и пристигайте 

Чакам да се събуди и да я разгледам цялата и да звъня на педи
Ами ако идваше от София на изпит?
Радвам се, че сте една идея по добре. 
Ами още веднъж се извинявам- никога нямаше да дойдем при вас, ако подозирах нещо такова