Октомврийче на годинка става, бърза да проходи и ... дим да го няма !

• 35 247
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Честит рожден ден със закъснение на Антон и Нели!

Честит рожден на Елиза, Теодор и Ема!
nbirthday  bigdance2 newsm18 Tada

Happy Queen, Миа също приема само мен, баща си  и баба й, защото я гледа по цял ден. При всички други хора реве, може да им се усмихва, ако ние сме до нея.

Петкова, успех на консултацията Hug

Блеккис, честити ви ходещи крачета Grinning Така е децата много се влияят от други деца.

Хариела,
дано да е хубаво времето в събота, а иначе слагаш една жилетка или болеро и готово.

За чувалчета за спане и Миа никога не съм я слагала, ама като знам как не обича да й е топло я оставям. Тя в момента спи с пижамка с къси ръкави и панталонки и с чаршаф на отворен прозорец, като редовно я намирам отвита.

Тони,
113 хемоглобин мисля, че е ок. За яденето Миа супи не яде, защото нали иска всичко сама да яде, което означава с ръце и просто супи няма как.

Да питам мамите от София да препоръчате студио за дупчене на уши? Там на място ли се избират медицинските обици? Аз още съм в чудене дали сега или по-късно, че сега както се върти най-много да не стане... newsm78

И да питам мамите на АМ след 1 година на 3ка ли ще минавате вече?

# 91
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА ЕЛИЗА И НА ПРИНЦЕСА ЕМА newsm38 newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕОДОР  nbirthday

Здравейте   bouquet
исках да ви благодаря,че вече толкова време сме заедно,че сте толкова мили и че сме толкова задружна тема! наистина ако не бяхте вие тревогите ми щяха да са още по-големи,когато има някой,дето да те разбере и успокои е много по-леко   bouquet благодаря ви,момичета!  newsm51 smile3525

днес ми е странно едно,имам толкова ангажименти тая седмица ,че отсега съм изморена.миналата събота баба,дядо и вуйчо на Ивко бяха унас за питката,после от понеделник имам часове все за 18ч я зъболекар,я козметик (за да може мм да седи до ивко),пътуването вчера до пловдив ( много исках да се видя със пловдивската група,но нищо не казах,защото повода ни на идване не беше толкова хубав.ако навия мм някой път да дойдам само на разходка предварително ще ви кажа,ако искате да спретнем срещичка ),ето днес ще се виждаме с една моя приятелка и тя с бебе,утре в 18ч на зъболекар,в събота ще ходим в свиленград до майкини ми на гости,в неделя ще правим лютеница с кръстницата на ивко в хаскво,абееее една програма имам и азззз.....а така ми се иска да има кой(мм например) да погледа ивко,и да седна да шия,да не мисля за пюрета,бебета,баби разходки..някак се чувствам изтощена...
ох,наоплаквах(изповядах) ви се,извинете ме! и ви благодаря,че ме изчетохте  bouquet
после пак ще пиша...

# 92
Честит рожден на Елиза, Теодор и Ема и от нас

Май скоро ще имаме още зъб или два, почти се е показал единия отгоре  Whistling
Смуси ние ще минаваме на Аптамил 1+ (купувам от Англия). Тук сигурно го водят 3-ка.

Ох, кърмещите, наистина не знам как се наспивате. Яна не суче, тя си е на АМ и много дълго време не се беше будила нощем да яде. Ама като гледам как се е подул венеца, май наистина зъбите я мъчат.

# 93
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЗА, ТЕОДОР И ЕМА! Да са живи и здрави за радост на всички вкъщи и да имат безгрижно и щастливо детство Hug  bouquet newsm59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЧКА НА АНТОН И НЕЛИ!!! newsm59  party002 newsm59

Смуси- ние минахме на НАН 3, две седмици преди Кали да стане на годинка, педиатърката каза, че може и не сме имали проблеми. Така, че мисля, че и вие можете да минете на 3.
Блекче-Браво на Ивко, че се е държал геройски Hug Дано намериш време за шевната машина. Като те чета се сещам за любимата ми баба (лека и пръст). Нямаше нещо, което да не можеше да ушие на машината, или да поправи. Аз не знаех какво е да ходя на шивачка докъто тя беше жива. Даже ме беше научила да вдявам машината и да шия торбички Wink И стрхотно плетеше на една, на две и на пет куки. Учила ме е, ама на мен не ми се отдават тези неща. Cry Сега съжелявам, че не положих достатъчно усилия и не се научих.

# 94
  • Пловдив
Честит рожден ден със закъснение на Антон и Нели!

Честит рожден на Елиза, Теодор и Ема! nbirthday bigdance2 newsm18 Tada

Блекче
,радвам се,че вече и този проблем е зад гърба ви,браво на героя Ивко  Hug А за среща много,много ще се радвам  Heart Eyes Навивай мъжо и пристигайте  Crazy
Смуси,на повечето от млеката 3-ките са след 10м,а аз си мислех,че е след годинка...  Rolling Eyes
Хариелка,да ти е жива и здрава рожденичката   bouquet За събота и аз съм поръчала хубаво време,че нали ще се кръшаваме  Crazy
И да питам тези,които вече са се кръстили - ритуалната свещ 1ли трябва да е?  Rolling Eyes

# 95
  • Куциндрел
Честит рожден ден на Елиза, Теодор и Ема. newsm59

# 96
  • Нейде из лудите гори...
Днес ми е един леко странен ден , отидох на изпит и се оказа, че изпитващата е в отпуска - много безотговорна от не знам и аз коя страна това да не се оповести и да не се смени датата за изпит. Ще чакам утре да се върне на работа и да звъня , че до края на другата седмица трябва да съм го взела  ooooh!
Новото двайсе е, че моята госпожица не е имала Т от вторник вечерта, но сега й се появиха петна като пъпки без връх по гръбчето и петна по лицето и врата  ooooh! МИША познати ли са ти тия симптоми или си въобразявам  Thinking Чакам да се събуди и да я разгледам цялата и да звъня на педи  Confused

Честит рожден ден на Елиза, Тодор и Ема. Бъдете здрави и много щастливи деца  Hug Честит празник майчета   bouquet

За нощното ядене - понякога яде, понякога не, тъй като си спи при мен изоообщо не ми прави впечатление яде ли , не яде ли.  Mr. Green

Смуси чувала съм, че уши се дупчат преди годинката и след 5, защото през другото време децата доста ще си дърпат ушите и ще се чудят какво е... това съм го чувала, не знам вярно ли е  Rolling Eyes

# 97
Марси-на мен тези петна за които говориш са ми много познати. Точно същото се случи при Кали, когато кара розеола. Два дни след като свали темературата и избиха такива петна. След това имаше и лееко разстройство. Не се притеснявай, петната ще изчезнат от самосебе си за няколко дни, важното е, че Айчето е свалила темературата, значи оздравява Hug Hug Hug
А за "преподавателката" ти нямам думи просто Shocked Shocked Shocked

# 98
  • София
Честит Рожден ден на прекрасната Елиза, Теодор и Ема! Да са живи и здрави, да радват мама и тати и да са много щастливи деца!

# 99
  • Варна
 Mr. Green
Ние се завърнахме от консултация и сега спим. Естествено още щом видяхме педи и почнахме да ревем.  ooooh! Голям страх има от тази жена, голямо чудо. Не сме пораснали, ама никак на см ни изкара колкото предния път на кг аз го изкарах 100гр отгоре. Но нито аз, нито тя се притеснихме от факта. Сополите и лигите ги свърза със зъби.  Peace
Отделно днес ходих до ХЕИ, че нали си имам сага с тях. Еее разгеле събрала се е комисия да ни погледне документите и молбата за отлагане на ваксините(подадохме ги в началото на Юли) и взели, че решили да ни ги отложат с 6м считано от началото на септември.  Wink Ами още по-хубаво. Пък аз пак ще си помисля дотогава какво да правим.
Marsy Rose еее как така няма да дойде?! Гледай ти! И бива ли едно съобщение да не цопнат някъде?!  #2gunfire Ами ако идваше от София на изпит?  #Cussing out Радвам се, че сте една идея по добре.  Hug
Смуси аз каквато съм мераклийка, ако имах момиченце сигурно вече щях да съм му сложила обеци.  Mr. Green Непременно, ако се сдобиете с такива да качиш снимка.  Peace
По-рано пропуснах да честитя на рожденниците - Елиза, Теодор и Ема! Да са преди всичко много, много здрави!

# 100
Момичета, препоръчайте ми бебешки прах за пране, който не избелва дрехите и пере добре.  Praynig

До сега перях с Бейбилав, но имам чувството, че от него пералнята ми мирише лошо, а сега като взех някои дрехи на Християн дето съм ги прибрала пролетта, миришеха отвратително. Не знам дали е от препарата, но мисля че е от него - няма аромати.

Прала съм и с Рекс бейби, но той ми избелваше дрехите. Та да е някой друг.

# 101
хепи прала съм с персил бейби и съм много доволна ,персил актив табс са едни хапчета (т.е. прах за пране на хапчета,много е хубав),също и тео бебе жълтия.много сладко мирише теото...

# 102
Марси, познати са ми- ей те това е розеолата SadАми още веднъж се извинявам- никога нямаше да дойдем при вас, ако подозирах нещо такова EmbarassedДобрата новина е, че веднъж прекарано- не повтаря, така че вече няма да му имате страх. Rolling Eyes

Честит рожден ден на  Елиза, Теодор и Ема!  nbirthday  bigdance2

# 103
Хепи, аз отдавна не пера с бебешки прах, както и не пера отделно бебешките дрешки. Също така мисля, че е нормално да миришат гадно дрехите, все пак са престояли бая време. Peace Иначе ние перем с Персил колор и съм много доволна. Омекотител позвам какъвто ми харесва, но слагам по половин капачка.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЗА, ТЕОДОР И ЕМА!!! newsm38 newsm59

# 104
  • Нейде из лудите гори...
Миша, няма за какво да се извиняваш, дори и да изкарахме розеола, голям праз, все някога може би щеше да се случи. Дали от вас или от друго дете или от някой кихащ възрастен - няма гарант от къде дойде. По важното е , че отмина и ако е било шарка, то съм щастлива, че мина и замина и няма да се върне  Whistling   Разбирам те как се чувстваш, защото в момента подобни мисли се въртят и в моята глава и съм на тръни някое контактно другарче да не вдигне Т, ама това е положението и живота, има неща , които не можем да подминем и променим  Wink  Hug Hug
Хепи прала съм с Персил Сензитив - харесва ми, сега съм с Тео бебе и той ми харесва.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт