Ето ги за деца:MCV: fL
< 1 седмица 94 - 135
1 седмица - 1 месец 84 - 128
1 - 3 месеци 81 - 121
3 - 6 месеци 73 - 109
6 месеци - 3 години 73 - 101
3 - 6 години 72 - 88
6 - 14 години 69 - 93
> 14 години 80 - 96
Честити последни месечинки на Дани и Жорко!
Флучия, дано да оздравява бързо малкия и да не ти боледува в яслата. И аз съм чувала това, че второто дете боледува повече, но за щастие при нас засега не е вярно. Успех в новата линийка!
Хариелка, от сърце ви пожелавам хубаво време, за да мине всичко така, както сте го запланували

Тони, не искам да те отчайвам, но с 8.2 точки нямахме никакъв шанс за градините в Младост в тази кампания
За моя радост вече сме в системата, и дано цялото смятане и следене не се повтаря. 
Марси, радвам се че Ая е по-добре!
Самуил в чувал не спи от бебе. Не обича да му е топло и това е. Явно му е добре, аз и не упорствам.

честити рожден ден на рожденниците,и честити последни месечинки на сладурите

Пожелавам ти лека бременност и едно пухкаво, сочно, добре изпечено и много вкусно кюфтенце накрая. За близнаци - предполагам Марси има предвид зодията, ако термина е 26 май. Аз съм на 29-ти
Явно й дойде пауъра и голяма игра падна. Така хубаво ми стана днес като ми се засмя и започна да се закача отново, камък ми падна от сърцето
аз още малко ще се почудя от къде дойде тая сметка, дори и платена си ме човърка здраво
Ще трябва да вкарам малко дисциплина, но как да се случи главата не ми го побира.