Октомврийче на годинка става, бърза да проходи и ... дим да го няма !

• 35 238
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Анбибиян, в лабораториите дават референтни стойности за възрастни  Wink Ето ги за деца:

MCV: fL
< 1 седмица 94 - 135
1 седмица - 1 месец 84 - 128
1 - 3 месеци 81 - 121
3 - 6 месеци 73 - 109
6 месеци - 3 години 73 - 101
3 - 6 години 72 - 88
6 - 14 години 69 - 93
> 14 години 80 - 96

Честити последни месечинки на Дани и Жорко!

Флучия, дано да оздравява бързо малкия и да не ти боледува в яслата. И аз съм чувала това, че второто дете боледува повече, но за щастие при нас засега не е вярно. Успех в новата линийка!

Хариелка, от сърце ви пожелавам хубаво време, за да мине всичко така, както сте го запланували  Hug

Тони, не искам да те отчайвам, но с 8.2 точки нямахме никакъв шанс за градините в Младост в тази кампания Crossing Arms За моя радост вече сме в системата, и дано цялото смятане и следене не се повтаря.  Praynig

Марси, радвам се че Ая е по-добре!

Самуил в чувал не спи от бебе. Не обича да му е топло и това е. Явно му е добре, аз и не упорствам.

# 76
Ендира- не ме отчайваш, аз си знам, че нямаме кой знай какви шансове да не кажа никакви,ама пък в градините в Студентски град, където ние районът на местоживеене събираме 8.1, така че за там съвсем мога да забравя Cry Cry CryАбе, не ми се мисли направооооо.
А може ли да ми кажеш референтните стойности за деца на PDW и Hct ooooh!

# 77
Здравейте,не съм ви чела...минавам само да кажа,че всичко мина.
аз неможах да стоя вътре в кабинета,мм и кръстницата бяха с ивко,аз чаках отввън-много гадно ми беше.поплаках си.той беше герой...казаха,че е плакал повече защото лекарството дето обезболява е горчиво,отколкото от болка.кръв имше съвсем малко,той докъто идем до колата вече не плечеше.
изморени сме от пътуването,но иначе някак ми олекна...

преди лекаря,бяхме в джъмбо-купихме подарък за рд-кучето на фишър прайз (промоция 49.99лв) ,за мое съжаление нямаше надпис и шапки с гуми беар,но пак купихме всичко необходимо...балони,шапки и надпис,свещи също.
като бяхме в един мол пък мм спечели една плюшена панда на иви та имаме си нови играчки Simple Smile
толкова за сега от мен..много съм изморена,и навръщане(колкото ме е страх да пътувам) един тир в отсрещтното изпреварваше и се озова срещу нас..направо незнам как ни се размина,усетих как мм дори се паникьоса..наистина на косъм се разминахме....никак нямам доверие от тия дето са наоколо,колкото и внимателен шофьор да е мм пак се страхувам...
хайде оставям ви..до скоро   bouquet

newsm38 nbirthday newsm59 честити рожден ден на рожденниците,и честити последни месечинки на сладурите  newsm51 smile3525

п.с. забравих,вчера бяхме на една пързалка и около нас щъкаше един пич на 1г и 10дена проходил на годинката-като пършинг обикаляше и то мн стабилно! и ивко като видя от него явно както беше седнал на пързалката стана сам и тръгна,направи може би 10-15 крачки  САМ! ,но не е твърде стабилен,има още малко да се ошлайфа! Simple Smile

оо и предпочита бг рап,и бг музика по принцип  hahaha
лора караджова и 100 кила,баш майсторката песен,дим да ме няма са ни хитовете фаворити  hahaha hahaha hahaha

# 78
  • Куциндрел
Честита месечинка на Дидко.
Тони, Йоан си хапва с лъжица. Знам вече какво не харесва от Беборани и не му го поръчвам. Десерти не вземам, защото не ги яде. В супите му дробя хляб, за да станат по-гъсти.
Блекче, браво на момчето, изтърпяло е клъцването. Браво и за първите самостоятелни крачки.

Преди малко се върнахме от площадката, нашият го раздава портиер, само на вратата стои и я отваря и затваря. Опитва се да се качва на пързалката, защото там е калабалъка с децата. След малко ще го приспивам, че имам да простирам.
Лека вечер.

# 79
  • София
Тони, и ние сме по местоживеене врайон Студентски. Само за яслата (69та) имате шанс.

Хематокрит: l/l
< 1 седмица 0.50 - 0.70
1 седмица - 1 месец 0.42 - 0.62
1 - 3 месеци 0.30 - 0.44
3 - 12 месеци 0.35 - 0.43
1 - 6 години 0.31 - 0.43
6 - 14 години 0.33 - 0.45
> 14 години
момчета: 0.42 - 0.50
момичета: 0.36 - 0.45

За PDW нямам референтни стойности.

Блеккис, радвам се че всичко е минало добре Simple Smile И честити ви ходещи крачета  Hug

# 80
endira благодаря, олекна ми съвсем  Hug

# 81
Честит първи рожден ден на Антон и Нели!!! newsm59  bigdance2

Честити последни месечинки Дани, Жорко и Боби!!!  bouquet  bouquet

# 82
Най-после си платихме нета  Whistling Mr. Green

Много сте изписали и не съм прочела всичко,но видях, че има много хубави новини.

Честит рожден ден със закъснение на Калина, Стойо, Никол, Миа, София, Стефани, Михаела.
Честит рожден ден на Антон и Нели.

Съни, много се радвам  Heart Eyes Пожелавам ти лека бременност и едно пухкаво, сочно, добре изпечено и много вкусно кюфтенце накрая. За близнаци - предполагам Марси има предвид зодията, ако термина е 26 май. Аз съм на 29-ти  Mr. Green Била съм ужасно бебе. Близнаците сме големи нерваци. Може да го оставиш малко алангле за телец, те май са по-спокойни  newsm78 Mr. Green Каквото и да е, ще бъде прекрасно. Ох, само не знам как ще те разделим с новата ти отчетна  Twisted Evil Mr. Green Ще си дърпаме косите, да знаеш  Mr. Green Аз исках да предложа и малка промяна в заглавието, заради рождените дни, ама нали нямах нет и закъснях, нещо такова бях измислила - Октомврийче на годинка става, бърза да проходи и ... дим да го няма

Няма да пиша повече, че не знам откъде да започна. Извинете ме, ще наваксам. Лека  Hug

# 83
  • Нейде из лудите гори...
Който ме знае приспивам бебе от 20 и 30  Crazy Явно й дойде пауъра и голяма игра падна. Така хубаво ми стана днес като ми се засмя и започна да се закача отново, камък ми падна от сърцето  Whistling
Хариелка, сигурна съм , че студа няма да ви попречи на празника по една жилетка към тоалетите ще пасне чудесно, нали сега са на мода тоя сезон  Wink
Анбибиан, успокой се. Яна е пушка  Wink
Цеца портиер викаш  hahaha И на нас са ни любими вратите  Mr. Green
Охоо, Зелда добре завърнала се  Mr. Green
Флучия и аз се загледах в лентичката ти... успех с Дюкан, но като гледам прекрасно си се справила миналия път  Wink

Явно никой няма проблем с августката сметка - блазе ви  Grinning аз още малко ще се почудя от къде дойде тая сметка, дори и платена си ме човърка здраво  Crossing Arms

А за клипа вярно  е хубаво как се смее малката, но се смее като баща й каже "ох", което се случва и като удари с ръка, а това ме притеснява за отношението й към децата за напред. Не искам агресивно дете, аз бях много агресивна и сестра ми много е страдала от това  Tired Ще трябва да вкарам малко дисциплина, но как да се случи главата не ми го побира.  Rolling Eyes

# 84
Има ли още някой гладник освен Яна? Току що пак се хранихме с мляко  Tired

# 85
  • София
Е как да няма  Wink Самуил суче по цяла нощ. Не знам кога ще спя  Tired

# 86
  • Варна
И ние си сучим цяла нощ. Наистина кога ли ще се наспя.  newsm78
Добро утро! Малкия подрежда шкафчето с обувките. Прави ми място явно за новите.  hahaha Всъщност вчера пристигнаха Garvalin-ките, които му поръчах и му заспаха. Ама по-точни едва ли може да му бъдат и сега ще им търся нов собственик. То иначе ще ги носим 2 седмици. Уж сега носи 17-18 и аз му поръчах 19, ама нещо...  Thinking
Ние днес сме на консултация. Да видим.. Дано поне не се скъса от рев.
Marsy Rose по спомени нашата сметка е 10-15лв отгоре. Нищо странно. Но пък чак двойно и на мен ми се струва странно. Виж на бележката за кой отчетен период е.  Peace
zellda страхотно предложение за заглавие. Сега или се залавяйте да изпишем бързо темата или Съни можа да промени заглавието на тази.  Grinning
anbibian ама екстра сте си. Ти защо въобще се притесняваш. На нашите обикновено едно две неща са в референтните стойности, а всичко останало нагоре, надолу...  Crazy
BLackKisSs™ радвам се, че всичко е минало. Каквото и да е вече е зад гърба ви. Остана да си направите сега едно страхотно парти за РД, което като слушам каква подготовка имаш няма как да не се получи.  Hug
Hariela дано в събота дори да е мрачно, поне да не е дъждовно. Иначе с една жилетка или болеро и сте готови. Представям си как си ги нагласила куклите.  Heart Eyes

# 87
  • Куциндрел
Добро утро.
Малкият се събуди опикан. Това не се е случвало отдавна. Доста си посукваше снощи, явно памперса не е издържал кубиците. Mr. Green
Марси, това с вратите е като мания. Където види врата отива да я бута, вчера едвам го отделих от вратата на Института за чуждестранни студенти. Как я видя и като се засили да я бута.... след това рев, че не му давам.
Зелда, тъкмо вчера си мислих за теб, че нещо се изгуби.

Майка ми идва на 10-ти Октомври. Малко остава и се връщам на работа. Много ми е притеснено как малкия ще свикне без мен....

Лек ден ви желая. Hug

# 88
  • София
Добро утро!
Честит рожден ден на
Елиза, Теодор и Ема!!!

# 89
Честит първи рожден ден на Елиза, Теодор и Ема!  newsm59

Флучия, благодаря за инфото. Честита последна месечинка на Жорчо!

Звездичкова, честита последна месечинка на Дани!

Цеце, дано Йоанчо добре приеме майка ти. Добре си ти. Иначе моя господин не приема никой освен мен. Направо не знам как ще е с детската градина догодина. Реве от всички като го вземат и приема само да го разхождат, при положение, че и аз съм наблизо.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 09:38 от HAPPY_QUEEN

Общи условия

Активация на акаунт