Направо издивяхме - на Айчето й доскуча, а аз бях под такова напрежение, идеше ми да ударя някой . В крайна сметка ни изписаха Витамин Ц, Осцилококцинум и Калциум нещо си, утре ще даваме урина и да видим къде ще му излезе краят. Дано не ми вдига повече такава температура, че направо ми настръхва косата. Ама голям зор даването на лекарства, направо думи нямам, от нужната доза половината е изплюта. Ни лъжица иска да види, ни спринцовка, оставям я да си играе с тях - пак не ги поглежда 
На нивото на Ая са, не парят и топлят много добре, та за сега не го мисля, ама ако сменим жилището ще видим как ще е, замисляла съм се у майка ми как ще я опазя от камината С ММ сме възпитавани по много различни начини - даже АДСКИ различни, може би от там идват и различните ни разбирания за "правилно" и "неправилно", но определено ще трябва да стигнем до консенсус

Ох , мислех да пиша някакви неща, но не мога да си събера мислите. извинете ме.
Как може да сте чакали над час.. то бива бива, амааа..
Ей заради това ги избягвам вече докторите - чакаш сто часа, за да ти изпишат витамин Ц... То всъщност е хубаво, че друго не се налага, значи ПапАя държи фронта.

Да са живи и здрави, много усмихнати и лъчезарни! Да имат много щастливо детство!
Не ги знам тия доктори що не си си въведат някаква система поне да разделят спешните от нормалните прегледи. Поне моята лична ако чуе отвътре, че някой се дере да кашля, праща сестрата да пита кой кашля и дали има температура и го вкарва в кабинета да не пръска бацили из чакалнята. Иначе пред кабинета на Яна на доктора си висяхме и ние така един път час и отгоре, аз се изнервих, на нея й стана скучно, почна да вика. Оставих да пищи и да надуе главите на всички вместо да й дам бибата и с ММ я подскокоросвахме викай мамо, викай тате - по-силно по-силно
Добре че тогава бяхме със свещички ефералган, че направо й ги тиках в дупето и поне за температура не съм давала през устата.
Прегръщам ви, много е тежко, но ще мине, дано само при вас е по- бързо

на една годинка и един ден
,без да съм я водила въобще,чаках си сама да почне да ходи ,когато е готова.