Октомврийче на годинка става, бърза да проходи и ... дим да го няма !

• 35 257
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • Куциндрел
Хепи, ние перем дрехите на Йоан с Бочко. За сега сме много доволни от него, даже се замисляме дали да не минем всички на такъв препарат за пране. Една бутилка струва около 10 лева, в Кауфланд е под 9 лева, стига за 40 пранета.

# 106
Дойде ни мерилката на Кларкс  Party Според нея сме 4F.
Дойдоха и останалите от моите боклуци  Mr. Green Равносметката е едни сандали дето са ми малки и една чанта, която няма да нося. Но пък имам два чифта сандали, които ми стават и са много хубави, чанта в която съм влюбена и нови туристически обувки, дано ми се отдаде шанс скоро да ги разтъпча.
Яна си получи уокъра, отивам да го разопаковам  Party

# 107
  • Нейде из лудите гори...
Петкова какво каза педи за залисането на Дидко?
Анбибиан, хайде честити придобивки. А какъв номер носи Яна по принцип? . 4 ми се струва дълго краче  Crazy Допадна ли й уоукъра?

Нашата педиатърка как ме подразни днес.. Звъннах й да я питам за пъпчиците, тя не си вдигна телефона и си викам "ок. оставам си с версията , че искарахме шарка и това е, важното е , че нямаме Т", да ама тя с цялата си наглост малко по-късно ми цъкна (не това е наглото) , ама толкова бързо цъкна , че ако не беше телефона ми в ръцете нямаше да разбера, съответно веднага я набирам и телефона й изключен.  Angry За какво ми цъка като после ми прави такъв номер, явно колкото да мине "лафа" че е върнала обаждане  #Cussing out Пууууу завиждам ви на тези, които сте попаднали на свестни ЛЕКАРИ  Neutral Face
Тия дни само се оплаквам , да взема да се похваля, че днес като стъпах на кантара слязох усмихната  goodscale Остава само 1 кило до килцата от преди да забременея, за последните 2 месеца (от както не ям месо и нищо друго не се е променило в никаквия ми хранителен не режим) съм смъкнала 3 кила без грам усилия  Sunglasses

# 108
Марси да не й е паднала батерията на вашата докторка. Моя дългогодишен скъп скъп телефон (не че е скъп, ама аз много си го обичам  Grinning) днес тотално сдаде багажа. Телефончето е Сони ериксон К750i и е на повече от 6 години и в локви е падал, сто пъти е падал по тротоарите и паважите и на сняг и лед се е пързалял, железен. Обаче Яна не можа да я преживее. Лигите й явно са карциногенни, защото от както го олигави, телефонът спря да се зарежда, а няма проблеми със зарядното, мисля, че и батерията е ок. Добре, че има един стар телефон у нас, сега него ползвам, но се надявам скоро да се обзаведа с нещо симпатично и ново  Flutter

За обувките - в магазина като мерихме, но на бос крак носи 19 номер. Поръчах й едни сандалки на Уми 20ти номер, но те са й доста големи, има поне 2 см. докато й станат, а според мерилката на Кларкс сме 4 от техните, но не знам дали всички тези обувки са еднакви на размери. 19ти сме мерили на 3 фирми, техните са еднакви - Колев и Колев, Суперфит и третите не ги помня, но са от Хуманик. Буйките ни на Некст са 6-12 месеца и скоро ще й омалеят.
Уокъра много й хареса, но сигурно и с него всяко чудо ще е за 3 дни  Mr. Green Даже направи няколко крачки с него и се изсипа на колене на пода и се разрева, ама й се спеше. Утре ще видим в какво настроение ще го посрещне.
Тя днес доста се вълнува - има 2 зъба дето са тръгнали да пробиват, баба се появи и цял ден се хили, пищи и откача.
Марси, честито и за килцата  ooooh! Аз се боря с едни 4 кила ама нямат сваляне бе. Аз ги свалям с някви диети, после пак ги качвам и т.н. Уморих се вече  Sad Ама аз и си стоя доста у нас, не се движа много и се надявам като се върна на работа след 2рата година да успея да ги сваля, ако не съм успяла преди това.

# 109
  • Варна
Ама аз и си стоя доста у нас, не се движа много и се надявам като се върна на работа след 2рата година да успея да ги сваля, ако не съм успяла преди това.
Според мен ще успееш като проходи Яна. Ей от това повече движение здраве му кажи. Направо им се чудя на тез дребните откъде толкова енергия.. и това при все, че Даниел не яде кой знае какво...  Crazy Луд умора няма, само се поти. Честито ти придобивки. Аз утре пак чакам куриер. Да видим тоз път каква съм я свършила и дали съм нацелила номерата.  Thinking За Умитата още ме е яд, че не взех едни.. гледах ги , гледах и какво им се чудих при все, че бяха 5 паунда и аз не знам.  bash
Marsy Rose и на мен ми е пускала сигналчета. Но пък след минута да и е изключен телефона си е гадничко  #Cussing out . Относно захласването каза, че щом се случва когато се разстрои за нещо или не му се угоди, а и щом и ММ ги е правил тез номера по-скоро се касае за въпросния афектно-респираторен синдром.  Peace Но ако започне да се случва безпричинно изисквало консултация с невролог. На този етап според нея при нас не е необходимо. Посъветва да се стараем да не се стига до захласване, като не го оставяме да плаче(не че някога съм имала сили да го направя), като му угаждаме или го разсейваме с нещо друго. Ако все пак се разплаче и захласне да сменим доминантата - пощипване, напръскване със студена вода и т.н. Одобри дори метода на бабата на ММ да го хванем за краката и обърнем с главата надолу.  Crazy А бе дано не ми се налага повече.  Praynig
Хепи и аз пера с Тео Бебе.  Peace

# 110
Анбибиан, ако беше паднала, щеше вече да е включен и да съм получила смс - е не съм  Wink Сега ще има падане в началото с уоукъра, но после става забавно. Ая хвърчи из цялата къща с тая буталка  Mr. Green
Петкова, Дидко провървя ли самостоятелно вече? Дано не се налага да прилагате каквито и да било методи  Praynig
Някой беше питал май за такива чорапи  Rolling Eyes Намерих на нашия пазар с кожена подметка и с гумена всякакви размери и са по 9 лева, предполагам и по други пазарчета трябва да има  Wink

# 111
  • Варна
Ами да и по нашето пазарче ги има.  Peace Но аз взех супер яки(откъм това, че са с антипързаляща се подметка) домашни пантофи от Джъмбо за 6лв. Ама идеални са. Човекът си щъка без да се подхлъзва и аз само търча след него.
Marsy Rose амиии проходил. Прави по 4-5 самостоятелни крачки максимум и определено си го е страх. Усети ли, че никой не го държи, сяда на дупето. Обаче почна да го мързи да пълзи и идва при мен хваща ме за ръка и ме води, където си е наумил.  Crazy
Днес пък в училището до нас(там се събират много майки) малкия беше много заинтригуван от една кукла. Така и се радваше, такива усмивки и раздаваше, че накрая реши да я целуне.  Mr. Green Laughing Викам на ММ дай да му купим кукла, а той "ти луда ли си"  hahaha Викам му ще му вземем по-мъжка, куклата ще е момче, а той - "още по-зле".....  hahaha Joy hahaha

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 22:13 от Petkova

# 112

Вика на ММ дак да му купим кукла, а той "ти луда ли си"  hahaha Викам му ще му вземем по-мъжка, куклата ще е момче, а той - "още по-зле".....  hahaha Joy hahaha
smile3532 Ние ще ви дадем едно бебе, да не те хока, че купуваш  smile3534

И мен ме водят за ръчичка, ама така мило ми става като се обърне и протегне ръка с един такъв палав погледа, все едно ми казва: " Ела , мамо, да видиш къде ще те заведа"  Heart Eyes

# 113
Petkova по 5 паунда бяха умитата, затова ги поръчах  Mr. Green Дано ни стават напролет  Whistling
Сеса в парка до нас, всички прохождащи момченца тикат розови колички  Joy Веднага се сетих за вас. Казах си, да не сте на гости в квартала, но ще ви позная  Wink Не бяхте вие.

# 114
Честит първи рожден ден на Елиза, Теодор и Ема!!!

Нашите обувчици на Кларкс са 5F ние сме още по-големи крачунчовци Laughing
Сега и аз да се похваля, че онзи ден и Сами се пусна и направи няколко крачки абсолютно сам LaughingКрачи вече човека, но не е толкова стабилен.Даже снощи падна и си удари брадата, сега има малко червеничко, но така ще е отсега нататък.

За вкъщи му поръчах пантофки на Ненито.Много са хубави, не се пързалят и си върви добре с тях.Но ще взема и аз такива чорапки.

Пера с тео бебе, но като ми свършат двете шишета ще си взема пак Сано Максима, като че ли бях по-доволна от него.

Днес деня беше прекрасен и се наразхождахме много, но сега почна да се завъхря нещо навън  umbrellaДано ни се размине Mr. Green

Хайде лека и спокойна нощ на всички Hug

# 115
Момичета, благодаря ви за отговорите. Аз се замислям дали да не мина и бебешките дрешки с препарат за големи хора.  Laughing Много се колебая и за някои бебешки препарати. Най-вече ме е страх да не избелват дрехите.

Гледам, че обсъждате обувки. Моя шушулчо вече 20-ти номер му е малък и май ще минаваме на 21. Засега все още носи 20-ти, но като че ли скоро пръстчетата ще почнат да удрят в предната част.

Идилията ми свърши. Християн се насити от обиколки из стаята и сега пак иска с мен да се занимава. Т.е., аз да се занимавам с него.  Laughing

Имам и проблем с храненето и не знам как да го реша. От около месец насам отказва почти всякаква храна. Нито купешки пюрета яде, нито храна от детската кухня, от моите манджи яде на 3 манджи една. Все търси нещо да хване с ръка и предимно солети или филии с масло, но не ще зеленчуци, а най-лошото, че и кисело мляко с плодове и бисквити вече не иска. За момента само солети, хляб и мляко. Егати яденето, егати чудото. Защо спря да яде това дете, дали заради зъби или и аз не знам защо? Така хубаво си хапваше манджи.  newsm78
А, кашите също спря да ги яде та от немай къде купих на Милупа бисквитена и Страчиатела. Първата много не му хареса (спря да яде и бисквити по принцип; предпочита солетите), втората я яде. Попара също яде, но не му правя много често и общо взето това е - само хлебни храни и мляко. На ден пие поне 3 или дори понякога 4 млека. Много се чудя дали е нормално това, но като чета как кърмените бебета си наваксват през нощта, може би пък да е нормално?!  newsm78
АМа там е работата, че до преди месец ядеше повече неща, а сега много малко. Много се чудя какво да правя.  Rolling Eyes  newsm78

# 116
  • Варна
Честит Първи Рожден Ден на Елиза, Теодор и Ема!Бъдете живи и здрави мили деца, много усмихнати, послушни и лъчезарни!Пожелавам ви незабравими рожденни дни от тук нататък[/size][/color]... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит Рожден Ден и на тези които съм пропуснала!
Не съм ви чела, един зъб ми скъси живота с 10 години сигурно.. Cry
Лека и приятна вечер от нас...ще се опитаме да спим тази нощ, ако ли не поне ще ви изчета #Crazy

# 117
Момичета,
Прегледах по диагонал последните странички и не мога много да се включа по темите. Ще наваксам тези дни.
Но спешно искам да ви питам нещо, което ми се случва от няколко дни - мъничетата ви започнаха ли да се тръшкат? От сравнително скоро Ивайло започва да тропа с крака, да ляга по земята и да удря с ръце, ако нещо не е на неговата - например не му давам да рови в някой шкаф или не го вземам на ръце, и такива подобни  ooooh!. Как постъпвате/мислите да постъпвате в такава ситуация?
Благодаря ви много  Hug

# 118
  • Варна
fifi_0421 отдавна тропаме с крачета и се инатим като не стане на нашето...  ooooh! Засега се стремя да не му угаждам винаги, като насочвам вниманието към нещо друго. Има ефект, но докога ще се лъже не се знае.  Peace
Честит рожден ден на Християн! Да е живо, здраво и щуро дете! Хепи, честит празник и на теб!   bouquet

# 119
  • Куциндрел
Добро утро.
Честит рожден ден на Хриско. Да жив и здрав и много щастлив.
Хепи, за храненето сигурно е период. Давай му на момчето сам да се храни.
Фифи, всички се тръшкат. Само трябва да имаме здрави нерви, за да поставим границите на "може" и "не може".

Йоан пак се събуди опикан. Явно тези памперси не могат да му издържат вече нощния дебит.
като гледам времето навън, май ще излизаме чак на обяд. Ще трябва да измисля с какво да го забавлявам.
Лек ден ви желая. Hug

Общи условия

Активация на акаунт