Октомврийче на годинка става, бърза да проходи и ... дим да го няма !

• 35 417
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Vaudreuil Canada
Забелязвам че този път сме изпуснали срока за колажа а и доста хора са го изпуснали щото е много мъничък - ама пък е хубав  Heart Eyes

# 601
  • Куциндрел
Днес пропуснах чистенето, ще си живеем в кочина докато дойде баба. Mr. Green Като дойде ще ни се накара и ще изчистим дружно. Но пък за сметка на това сега готвя, реших, че стомасите ни са по-важни от прахосмукачката. Mr. Green

# 602
  • Нейде из лудите гори...
Mомичета, почивайте си, през свободните минути, мъжете искат или не, трябва да ни разберат, аз поне не мога да се опалча от моя като е тук, ама 5 дни направо изпушвам, та почивайте си  Mr. Green
Цвети правя сандвичи с яйце и сирене и яйцето е цяло. Никога не съм го деляла  Blush
В тоя ред на мисли и аз карам здраво през просото с това хранене,ама малката като яде когато й скимне, често яде каквото има  Blush Опитвам се да се сдържам от "не хубавите храни", ама все нещо стига и до нея. Миналата седмица е опитала 2 блата торта (репетира за рождения ден), пак от седмица ежедневно яде по половин филия с лютеница (баба ми изпрати  Mr. Green ) и такива подобни неща, под ръка. Сега мисля да замеся една питка да си хапва от нея, че забравих да й купя хлебец  Mr. Green
Шемет радвам се, че дребчо харесва яслата, дано и болестите да са по-малко.  Praynig
Алексис дълги години семейно щастие, любов и уважение ви желая  Heart Eyes

Днес и на нас ни се размина разходката, сменях нет доставчика  Mr. Green а и тоя вятър съвсем ме отказа, отидохме до магазина и да си изхвърлим боклука и толкоз  Mr. Green Хайде отивам да я омеся   chef

# 603
Марси ще пробвам и аз така ми даваш кураж  Mr. Green утре за следобедна закуска сега яде филия с масло и мармалад от сини сливи свеки ми го даде , но още снощи като го опитах ми направи впечатление , че изобщо не е сладък  newsm78 плодовите пюрета като че ли са по сладки и ми се струва , че женицата просто е забравила захарта или е решила да е икономиса ама каквото и да е Дарина намаза  Mr. Green добре си хапва харесва и . Mr. Green

# 604
  • Vaudreuil Canada
Марси уби ме с менюто - колко зъба имате?

# 605
  • Нейде из лудите гори...
Mr. Green

Не искам да оставате с впечатление , че караме само на филии и тортени блатове  Mr. Green Яде и други неща детето ми, но последната седмица разнообрази с тези нещица  Blush

# 606
  • Пловдив
Здравейте,момичета  Hug
И нашата нощ беше от тежките, и нас ни мъчат зъби  Tired То не беше въртене,то не беше сукане,то не беше чудо...направо съм изкривена  ooooh! По едно време Благовест не искаше да пусне цицата и за секунда,само да мръдна и се почваше рев  Mr. Green Дано скоро отминава този период  Praynig И при всички останали  Hug
Марси, и аз съм имала такива моменти  Embarassed Ми то нервите ми не издържат понякога... Rolling Eyes Айчето чудесни мерки има,джобно гадженце ми е тя  Heart Eyes
Алексис,честита ви годишнина,щое дълги години да сте заедно   bouquet
За храненето - от както сме на ДК,Благовест яде всичко  Peace Изяжда си цялата порция - около230-240гр,зза закуска попара с 4 сухара  Mr. Green хапва си детето,не се оплаквам  Crazy
Гумения мечок не го взехме,ММ каза,че много гадно бучал  Mr. Green
Ох,ставам,че ме викат,после пак  Mr. Green

# 607
След дълго затишие и аз да се появя Simple Smile Здравейте от мен и бебе Ники Simple Smile
Разказвам накратко как вървят при нас нещата Simple Smile Бебе Ники е много добре вече е висок 83 см, тежи 12 кила, има 10 зъба, лази, прави по някоя друга самостоятелна крачка, но има още доста време докато проходи Simple Smile иначе е невероятен по пакости, разхвърляне и цапане. Яде абсолютно всичко и се чувства много добре от този факт. Не ядеме от кухнята защото сме с много изискан вкус към храната Simple Smile Скоро имахме рожден ден( И БЕЗКРАЙНО МНОГО БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ КОЙТО СЕ СЕТИХА ЗА НАС(въпреки че не пиша)) Та за рождения ден беше невероятно, много весело, с много деца, много играчки и изобщо като в детска градина Simple Smile имахме и прекрасни торти и Ники беше цял ден много щастлив. Е то не е много на кратко ама спирам Simple Smile

Искам да чиститя на всички рожденници, който пропуснахме и да им пожелая да са здрави, усмихнати, да имат прекрасно детство и нека винаги да са гордост на мама и тати Simple Smile

Засега няма да се включвам по темите, че ще ви омръзна с моето завръщане Simple Smile
Само да споделя с вас че аз съм отговора на загадката на Съни " Коя е другата бременна майска мама" Simple Smile
Е целувки и поздрави от нас
Съни  Hug

# 608
  • Vaudreuil Canada
Само да споделя с вас че аз съм отговора на загадката на Съни " Коя е другата бременна майска мама" Simple Smile

Честито и безпроблемно до края  Hug

Ей днес зависнах в тази тема може и да съм ви писнала  Blush

# 609
  • Куциндрел
Радост, честито. Hug  bouquet

# 610
Ради- радвам се, че се завърна, браво на Ники за чудесните мерки и за хубавия рожден ден Hug
Моята принцеса днес не пожела да яде кухнята, изяде само едно топ4е от супата топ4ета и леко близна бисквитената торта, а по принцип са неща, които обича и когато няма проблем с венците изяжда цяла порция. Днес не яде много, пие мляко и ей сега най-после мъъни4ко пове4е хапна- кифли4ка. Иначе си дивее, жизнена е. Каним се да ходим в сряда на консултация за ваксината за шарка, ама ако е така аз няма да се съглася да и я сложат, предпочитам да изчакам да не се тормози детето.
Марси- това с филията с лютеница е идея за закуска и CVM-филията с мармалад също, но нямам домашни и се чудя коя марка лютеница да купя например ooooh!
Оставям ви за сега и отивам да пържа патладжан, че ми се е доял  chef

# 611
Честит рожден ден на Мартин, Калина и Виктор!

Zvezdichkova значи си е в реда на нещата да напипвам там зъб  Hug Вече зъбите са 8, явно този е наред, учудвам се само, че е отгоре, до сега първо избиваха долните и след това другарчетата им отгоре, ама явно няма ред в тази работа.
Marsy не ми е дошло на ума, че може да е сигнал и едва ли е. Тя се крие, върши си работата тайно и пристига вече като е напълнила памперса да й измия дупето и да го сменя  ooooh!
То от 3 седмици майка ми я гледа, аз имам работа да върша и само ходя да я храня, да мия дупето и да си поиграя с нея, понякога и я приспивам, че не ще друг освен мен, но иначе баба й я гледа като е будна. Сега баба си тръгва и аз оставам пак на саме с малкия дзвер, та мисля да отделя повече време на гърнето и даже мисля да пробвам детската кухня.
Може ли да ми кажете, който е на кухня от кои сте доволни и от кои не?
Друго, което ме вълнува - вашите деца научиха ли се да пият от шише с накрайник или сламка? Яна не ще, сламката я дъвче, накрайника го пробва, но като установи, че трябва да се напъне го зарязва  Tired
Хепи принципно вечер преди лягане се мият зъбите, но понеже при нас не се получава, а и тя вече не ми дава да й ги мия й връчвам четката, когато се сетя и я оставям да се оправя. Бебешките пасти не се плюят, те са без флуор. Куклата, за която говориш я знам, но не питам за нея. Имат няколко кукли в Джъмбо, едната е бебенце, което спи, другата беше бебенце облечено с плюшен костюм като зайче и другите не ги помня.
silsa мерси за почерпката, точно тази торта поръчахме за рождения ден на Яна  Heart Eyes
Алексис честита годишнина!
Petkova и аз така бях загубила ключовете за апартамента, та къде ли не ходих по пейки градинки и супермаркети да ги търся с количката, а те се оказаха на външната страна на вратата  ooooh!

# 612
Ето ме и мен отново LaughingНие си направихме още една разходка и одеве се прибрахме.ММ къпе децата,а аз малко разпускам,хаха Mr. Green

Радиииии,много се радвам,че писа! HugНадявам се да пишеш редовно,както преди! Simple SmileИ чакам снимки на Ники,сигурно много е пораснал Simple SmileИ тук да ти пожелая лека и безпроблемна бременност! Hug

Цвети,много се е разхубавила Дарина. Heart EyesИ колкото повече расте,толкова повече ми прилича на кака си Simple SmileТортата ви също е прекрасна! Simple Smile

Сийн,дано и при вас бързо да минава този период и бързо да излизат зъбчетата! Praynig

Алина като че ли не я мъчат вече толкова зъбите.Има още зъби да й растат,но засега е в затишие,надявам се да не е преди буря...Миналата седмица неусетно й беше излязъл един зъб,та се надявам и с останалите да е така Praynig

Анбибиан,Алина си пие отдавна от чаша с накрайник и нямаме проблеми.От скоро даже пропи и със сламка. PeaceНе се притеснявай и не я насилвай,ще свикне и Яна.А може и да го пропуснете това и да започне да пие направо от чаша.Моята най-малката племенница така направи,не възприемаше сламки,накрайници....и изведнъж пропи направо от чаша,на година и 4 месеца е. WinkСправя се по-добре и от Боян с чашата май Mr. Green

Някой да има идея за заглавие на следващата тема? Rolling Eyes

Май и аз ще дам на Алина филийки със сирене и яйце Rolling Eyes Белтък не съм давала още,но май е крайно време...И без това вече ми се изчерпаха идеите за закуска...

Толкова от мен,отивам да слагам масата,да оправям децата и да вечеряме,че и да си лягаме после,че на мен отново ми се спи безкрайно много.

# 613
Здравейте всички!
Спят ми двете зверчета, а аз отново съм тиха като мишка. И са окупирали и двете стаи, та аз сега не смея да си издухам носа Grinning Grinning. Aко имаха приказно-урудливо дълги краци и знаеха, че тъй се вълнувам и треперя над техния сън щяха да се разположат из целия апартамент... Grinning Grinning Grinning
Косара си има нова шега с мен - разбрала е същината на думичката "Не" и сега съвсем съзнателно го играе вироглаво Grinning Аз я прилагам главно за неща, които си слага в устата докато сме навън. Така един ден за нещо казах "не" и тя автоматично си поднесе празната ръчица към устата, докато ме гледаше предизвикателно.

Хей, днес каква хубава разходка си направихме във ветровитото време, напук хремата, кашлюка и моето драскащо гърло. Много ще спечели био-индустрията от мен ако се заиграят върху продукти с прополис. Последните дни само дето по дупето си не намазах Grinning Grinning Grinning  Simple Smile Гледам последно сте си говорили за социопатия - днес се усетих, че много, много се радвам, че сме сами на детската площадка. Че можах и упражнения да си направя докато децата си намираха забавления Grinning
Марси Благодаря за пожеланията. Дано! Железните нерви на всекиго от време на време потдават. В тоя момент просто излизам от стаята, ритам или удрям с ръка някой шкаф, врата - оставям ги да се нареват, пускам и аз по някоя и друга сълза и влизам обратно. Те напоследък плачат заедно, направо се наговарят - ако едната не плаче, то бърже си намира защо, а на мен това така ми товари нервите, просто сякаш ми пляскат шамари... Хубавото е че тези мигове са малко. И са главно ако има някаква дисхармония - гладни, жадни, спи им се или не са акали редовно Grinning

Флучия Замислила си едно страходно празненство! Дано да стане по начина, който искаш. Направо ми се дощя да дойдем и ние Simple Smile

Ние тази неделя си направихме една обиколка на парковете. Бяхме в Западен, че досега не бяхме го посещавали и в Южен вечерта за среща с едни бебоци. Много е приятен тоя Западен парк,  имаше 2 празненства на открито. Едното беше на слънчева полянка, разпънати одеала, палатка за къща на децата, балони, маси с храна и мноого деца Simple Smile и лазещи и тичащи - ПП, както казва моят татко - просто прекрасно.

За храненето Косара не яде всеки ден месо, както и ние. На седмицата й се събират 2-3 месни дни. Яде вчерашна манджа, защото понякога готвя вечерта, а друг път в по-голямо количество, за да не се занимавам с тенджерология всеки ден. Лятото ми беше супер - всичко сурово. Сега обаче пак не мисля, че ще се преуморявам - така или иначе при дечица запръжките, които са един от основните времеотнемащи моменти в готвенето няма да ги прилагам... Всичко си се вари и след това подправя, застройва... Хей да се похваля с пилето си фрикасе - изяжда се до шушка - с апетит, а го правя... за втори път вече в живота си Simple Smile

Ан бибиан вие кога го катерихте Черни връх. Ние вече два пъти, втория път и с двете дечки. Първият път изтървахме лифта за надолу и добре, че бяхме само с Косара та я носи тати. Само моите пръсти бяха с пришки, че си бях обула жълтите кецки, които до Драгалевци ми разказаха играта на дълго и широко, че са градски.

Честито Радост! Пожелавам ви много радости!

На всички желая здраве!

Абе аз докато публикувам вече никой не спи Grinning Grinning ама не ми се редактира...

Да ви споделя няколко мармалада - Има един сини сливи без абсолютно никаква захар и подсладители. Марката е "Хоуп" и го продават обикновено в диетични магазини. Има и разни био от боровинки, малинки, ягодки, които са също без захар, а подсладени с разни сокове. Аз ги купувам или от карефур или от магазини "Добрев и добрев". Хубави са, но пък и цената им е добра - 6 лв.

Така и така съм подхванала храната - открих начин да си пробутвам киноата и амаранта. Правя един чуден бъркоч от грис, банан, ябълка, круша и 10-тина гроздени зърна - става чудно, специфичния и доста противен вкус за децата на Амарант и Киноа се тушира, а Косара направо се балонира...

е, бай - бай вече

Последна редакция: пн, 08 окт 2012, 19:57 от Nuriii

# 614
  • Пловдив
Ради,честито,мила   bouquet Лека и безпроблемна бременнот  Hug Братче или сестричка иска Ники?  Mr. Green
Съни,дано все така безпроблемно да ии изезнат всички зъбки на Али  Praynig  Hug
Анбибиан,за кухнята не мога да ти отговоря,че не съм от София  Mr. Green Инъче Благовест от 6-7 месеца още пие от чаша с накрайиник,първо мек,после твърд,пие си и със сламка и от чаша  Laughing
Забравих да ви благодаря за идеите за подаръци  Hug Триколка мисли напролет да вземем,а идеята за фотосесията много ми хареса,сега проучвам нещата  Grinning Закам и други предложения  Mr. Green
Тони77,дано бързо минава при Кали този период,че е много неприятно  ooooh!
За филиийки говорите - и на мен ми се ще да разнообразя  Rolling Eyes Ама кажете по колко филийки давате?  Rolling Eyes Благовест примерно яде 4 сухара попара за закуска и се чудя 1 дали няма да му е малко  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт