Върнахме се от консултация, Яна отърва ваксината благодарение на сополивата ни баба
На мама дългучето 
За месото понеже обсъждате - сетих се питам, трябва ли да се спазва още правилото да се редуват месо и жълтък? Може ли да давам и месо и жълтък в един и същи ден, че Яна почва да хапва по 2 пъти на ден зеленчуково пюре
Иначе аз все още й добавям към моите домашни зеленчукови пюрета, купешка добавка на Сънвал или Бейболов. Слагам й по половин бурканче добавка на едно хранене. Сигурно трябва да увелича порциона, как мислите
Сега чакам да ми донесат домашни пиленца и мисля да й заделя бялото месце в камерата в малки пликчета на порцийки и да й добавям от него. Рибата все я пренебрегваме, може би защото в къщи не ядем често, макар че аз много обичам риба 
Тази седмица в Кауфланд има промоция на Либеро, а в ДМ има доста стоки за бебета намалени с 20 процента, едни от които са любимите сокчека на Яна - ще има шопинг

Знаете ли дали може да ползваме 15те процента отстъпка за рожденик в ДМ с акта за раждане на Яна

сигурно заради вятъра, ама ви изчетох. Борислав е много кисел от 2 дни,само мрънка,не дава да се отделя от него, а снощи се е будил сигурно 100 пъти
Може би е от зъбите,че гледам долу и от двете страни му е подуто доста, сега ги чакаме вече тези кътници

Имам и едни моркови да изчистя и да сложа във фризера, че са от градината на свекърва ми и да има за Кали и приключвам със зимнината. Той и фризера се напълни вече.
Та така, за сега съм в потрес.
Мерси , че сподели за мармаладите 

Цяла нощ се въртя, не спа и все на гърдата ми беше, колкото пъти се опитах да я сложа в креватчето й - рееев. 

Малкия искал и да се къпе, но баба не разрешила.
Факт, че след това се развали.