Алексис и аз съм в Люлин в 7-ми ти къде си може да се видим

Мисля да направя един сандвич на Дарина като стане за закуска вчера добре ми прие филията дано и днес да е така , но да си призная с тези филии ми е къде , къде по лесно и разнообразно.
Установих , че нямам зимни дрехи аз за това така бързо си подредих гардероба
ще трябва да си понапазарувам .Миналата зима нищо не съм си купувала и за това сега няма какво да нося , а предната зима всичко отиде на Пловдив при мама
Днес купих на Дарина обувки с парите където си ги събра от РД-то едно панталонче и чорапогащник и други неща имам да и купувам , но ще е друг път .
Петкова аз на всички казвам всичко в прав текст за това май си поразвалихме отношенията със зълва ми
ама не ми пука особено . Всеки си има право на мнение . Флучия чак и аз тръгнах да търся рекламата с поглед

Съгласи се 

Та и при нас е горе-долу същото, само дето не е цица!
няма смисъл да давам пари за неща, който се надявам следващата година да са ми големи
Предложих на ММ миналата седмица идеята и той няма нищо против, само дето не знам как се търси детегледачка 
Да ви е много здрав, да расте щастлив и обичан, да има прекрасно детство и да носи само радости и поводи за гордост у дома
Честит празник, мила 
и повече и не повторих.