Октомврийче на годинка става, бърза да проходи и ... дим да го няма !

• 35 239
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
И аз като Съни не мога да си легна без да се разпиша незнам за кой път днес  Mr. Green

Съни аз уж не съм бременна ама и аз съм станала ебаси и свинята  hahaha по цял ден се чудя какво да ям и все сладко ми се яде  newsm78 уж съм на противозачатъчни и си ми идва редовно ама знам ли  Mr. Green .Вчера например от обяд до към 19ч. изядохме с Катето един хляб  Embarassed днес реших по така да го давам като на диета  Mr. Green

Фифи с тия роднини от страна на мъжете аман  Mr. Green На мен само ми намекват за кръщене и пръщапулник  ooooh!

Флучия направо ни смаза с тоя вибратор  Mr. Green

Марси една приятелка имаше детегледачка от обяви , но не ги издържа и месец май бяха две -три и се отказа , но тя не е и много критерии понеже е доста капризна  Mr. Green има разни агенции за работа може би от там ще си намериш освен ако няма кой да ти препоръча  Hug А за кухнята си права по евтино излиза да си готвиш , но стига да имаш това време .Аз например почти не успявам понеже вкъщи трябва да е като аптека и това ми отнема повечето време да не говорим , че Дарина до преди 2 седмици изобщо не спеше  ooooh! добре у че сега си пооправи съня  Praynig

Ми май това е от мен  лека и спокойно нощ  Hug

# 661
  • Нейде из лудите гори...
Флучия, сега като видя само рекламата и ми става смешно с мисълта за теб, направо ни разби  hahaha
Фифи е*ати родата, чудо! Ама и свекито ти хич да не е си прави устата, много ми прилича на една женица, само дето слава богу не е моето свеки  Mr. Green А това с подаръците просто е върха на айсберга, аз съм инструктирала без питане да не се купува, ама все пак купихме масата на ФП, че свеки я беше набелязала, но тя поне ни е във възрастовата група  ooooh! Чорапогащници имам и ще обувам през зимата, днес беше облечена с боди - къс ръкав, блузка и яде, а надолу с едни джинси - не съм завивала, ръчичките бяха хладни, но под блузката беше топличка. И на мен ми е голяма чуденка това обличане  Rolling Eyes
Анбибиан, поглеждам я тази тема от време на време  Wink
Сийн и Аята е стабилна, но играе с фигурите отпред му и слава богу откарва по 5-10 минути игра на него, не го бута толкова, колкото играе  Mr. Green

Хайде разписах се и аз за лека нощ  Mr. Green Mr. Green

# 662
  • Куциндрел
Добро утро.
Йоан хич не спа много вечерта. Заспа чак в 1 и се събуди в 7, като имаше няколко нощни посуквания. Май ще отида да му взема от аптеката Хамомила Вулгарис за зъбите. Най-интересното е, че нито реве, нито се тръшка. Играе си човека и така докато се предаде и заспи.
Дано скоро всички болни деца да оздравеят и бацилите да стоят далечко от нашите деца.
Съни, стискам палци за прегледа. Praynig Hug Praynig
Звездичкова, измъчи се с тези гъбички. Дано скоро намериш правилния лек за тях. Praynig Hug Praynig
Флучия, това с вибратора ми хареса и косъмчетата. hahaha Даже се замислих как ли би изглеждал един такъв вибратор. Mr. Green
Фифи, вчера излязохме с Йоан сутринта, той беше с ватирани дънки, боди с дълъг ръкав и дебело зимно яке. Сложих му найлона на количката, за да не му мръзнат откритите части на тялото. Като заспа го завих и с одеяло. Под найлона се чувства добре, но аз измръзнах. Mr. Green
Съветвам всички да си вземат найлон за количка, така поне ще сте сигурни, че на детето не му е студено.
Опс, видях рекламата. hahaha

Ох, с тези площадки. Гледам как децата на около 3 години са супер агресивни, поне в моите виждания. Вчера едно момченце избута нарочно Йоан, аха да го удари и аз се размрънках. Майката на детенцето реагира като му се скара, но забелязвам, че децата на тази възраст започват да развиват някакво чувство за собственост и че всичко, което искат може да го получат. Нямам никакъв опит с деца, освен с Йоан и сега не знам до колко трябва да се сърдя на децата и майките им. Не искам Йоан да го лишавам от общуване с други деца, но пък и не искам по-големите все да го бутат и да му вземат играчките. На площадката той е най-малкия, другите по-малки бебета са още в количките. Има само едни близнаци на по 2 годинки, които са супер възпитани и не блъскат и удрят другите деца. Даже с родителите им сме приятели на площадката и Йоан им се радва. Имаше едно момиченце на около 2 годинки, което си играеше с него, но те заминаха. Опитвам се да науча Йоан, че не всяко нещо е за пипане и трябва да си дава играчките, но се получава така, че все му викам - не там, това не е твое, дай на другото дете да си играе. Йоан понякога се сърди и му минава номера, защото е най-малък и другите майки казват на децата си да му отстъпят. Crazy Може би ще чакам пролетта, когато са пораснали другите по-малки бебета и тогава ще го събирам с тях.
Ох, много се разписах нещо.
Лек ден ви желая.

# 663
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНА ! ДА РАСТЕ ЗДРАВО , ЩАСТЛИВО И ЖИЗНЕНО ДЕТЕ !    bdbaloni   ura

# 664
  • Куциндрел
Честит рожден ден на Яна на Анбибиан. Да е жива и здрава, много да радва мама и тати. newsm67  party023 newsm59  ura
Честит рожден ден и на Зара, Кристина и Велин.  bouquet

# 665
  • Варна
Добро утро.  Laughing
Честит рожден ден на Яна! Да е много здрава, усмихната и само да радва мама и тати!   bouquet Честит празник и на теб,  anbibian !   bouquet
Честит рожден ден и на Зара, Кристина и Велин.  newsm59
Фифи и на мен ми е Х обличането на излизане. А още повече, че не се заседяваме кой знае колко в количката и така и не сме завити съответно. Вчера бяхме с боди с дълъг ръкав и плътен суитчър, надвечер включихме и шапката, която през деня се сваляше нон стоп, но като захладня повече си я търпеше.  Mr. Green Още няма да вадя зимното яке, въпреки, че имам подготовка. Засега мисля да купя от някъде една грейка и да му я слагам над суитчъри, жилетки и тънко яке.  Peace Чорапогащници миналата година не съм ползвала, но тази мисля, че ще се наложи.
За абсурдните подаръци отдавна ги получаваме.  ooooh! Дет се вика от новородено се почна  плюшените играчки..  Whistling Вече си казвам какво искам, или да не купуват нищо, а да дадат парички. Blush
Флучия вкара голяма доза смях в "залата" . И аз ти се порадвах на периферното зрение.  Mr. Green
Марси за детегледачка се сещам само за едно мамче(на Доби позната), което е споделяла, че оставя детето на детегледачка и излизат с мъжа си. Може да я попиташ за някаква връзка. Все си мисля, че от уста на уста и с препоръки ще останеш по доволна. Иначе освен да предложа на нашата баба.  hahaha
Sunny_Girl ще те чакаме с новини, стискам палци.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 666
  • Пловдив
Добро утро  Hug
Честит рожден ден на Яна   bouquet Да расте здраво,умно и щастливо детенце,за радост на мама и татко  Hug
Пия кафенце и бързам да се разпиша,че днес ще е натоварено  Crazy Чакам свеки да изчистим и да украсим за утре, ще ходя и да пазарувам  Grinning Много ми е развълнувано  Heart Eyes
Фифи,аман от такива роднини,значи  ooooh! Да си правят устата,ти пък се прави на разсеяна  Mr. Green
Марс,може да пробваш да оставяш Айчето в някой детски център за по час-два,докато и ако си намериш бавачка  Peace На Благовест много му хареса като бяхме на Рд-то на Ивко и мисля да си открадвам аз малко време  Mr. Green
Свм,ама стига си чистила и ти  Mr. Green
Цеца,айде вече тоз Йоан да мирнясва  Mr. Green  Hug
За обличането - малко е относително,че то климатът си е различен в различните краища на страната  Mr. Green Сутрин сме облечени с боди с къс ръкав,блуза и суитчър,надолу панталонче, следобед сме само по блуза или даже и по къс пъкав,а вкъщи сме само по боди с къс ръкав  Peace Чорапогащници и аз мисля да купя,макар че ММ не ми дава  Mr. Green
Ставам,хубав ден ви желая  Hug

# 667
  • Пловдив
 newsm59  Честит рожден ден на Яна!!!! С пожелание за едно прекрасно детство, изпълнено със смях и игри!  

Набързо да се разпиша,докато Борислав се е заиграл с играчките, няма да ми отпусне повече от 4-5 минути  Mr. Green
 Съни, стискам палци за прегледа  Praynig сигурна съм ,че всичко ще е наред. И благодаря за милите думу за Борислав , прилича на тати  Mr. Green ,а на мен не особено

Флучия  Joy Joy Joy и мен ме разсмя много.Поканите са супер   bouquet

За обличането - вчера беше с ватиран анцунг и с боди с къс ръкав, ама ние излязохме по обяд и грееше слънце.За чоропогащник - ами може и да му взема, ама и ММ няма да е съгласен  Mr. Green

За детегледачка не съм мислила - ама за детски център мисля да го оставям за час-два

Ставам , времето ми изтече  Mr. Green

# 668
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, момичета.
Честит рожден ден на чаровницата Яна    Gift Нека бъде щастливо и здраво дете, прекрасната й усмивка да е винаги на лицето, да има безгрижно детство и да слуша много мама и тате. Честит празник, Ани   bouquet
Честити рожден ден и на останалите рожденици   bouquet

Момичета, имате много поздрави от Надето. Не се сдържах и й драснах смс. В болница са от петък, но Сами вече е добре и очакват да ги изпишат скоро, ще пише като са си у дома.

За детските занимални те не са ли от 3г възраст. До нас има цял център с много занимални, нооо до тях имаме да чакаме още 2 години. Имат занимания за по-малки, но присъствието на родител е задължително  ooooh! Петкова говори с вашата баба, поне си я познаваме и ние , да я имаме като вариант , ако се съгласи  Wink
Опааа, нападнаха ме, после ще дописвам

# 669
Привет!
Флучия, мисля, че няма по-добро място от Бг-мама за реклама на вибратори Laughing

И на нас обличането е голяма чуденка-аз мен не знам как да облека, та камо ли децата Laughing Като цяло предпочтам няколко ката дрешки, че да мога да ги "обелвам" или навличам постепенно, според случая Peace

Вчера си правих възстановяваща процедура и стайлинг на косата с бамбукови продукти Flutter Процедурата се прави като се вкарват разни масла в косата в инфрачервена преса. Имало дълготраен ефект и дано е така, понеже от това висене по парковете, мн.го ми изсъхна косата по дължините Confused

Аз правя закус-куска и се замислям дали да не натоваря ММ да го вари този кус-кус сутрин, че да е готов като станат децата: Лили вие на гладно вече, а Юлия комбинира сукане със солети Mr. Green

# 670
Добро утро!

Честит Рожден Ден на Яна, Зара, Кристина и Велин!Нека да растът здрави, усмихнати, безгрижни и обичливи деца!

За обличането- в къщи е по боди с къс ръкав, блуза, панталонче, чорапки и вече пантофки. На вън слагам и яке тъничко. Не съм почитател на многото катове дрехи. Иначе сме готови за снега и няма да ни изненада Simple Smile

За чорапогащниците- ние ползвахме и миналата година и тази ще ползваме, даже ми се е случвало в къщи да го оставя само по чорапогащник без панталон. Много ми е удобно, не му се смъква и не му пречи.

Деси- супер процедура си си направила браво

Наде дано Самито да е добре и скоро да се приберете в къщи. Hug Hug Чакаме да се разпишеш

Цеца- като те слушам как Йоан седи под найлона и ти завиждам. Николай изкопва земята докато не го махна. Толкова му пречи и дразни, че няма на къде повече.

Съни- нямаме търпение вече да се отчетеш след прегледа. От колко часа си?
Благодаря за комплиментите за Ники Simple Smile а за тортите дано не съм те подразнила Simple Smile. Ама и ти ни изкушаваш с някакви такива щрудели и други Simple Smile аз правих твоя кекс доста отдавна и го правих с сладко от боровинки и стана като шоколадов. Много се хареса Simple Smile
Иначе и аз си похапвам и то доста. Ама за мен си е нормално, аз никога не съм се ограничавала особенно сега Simple Smile пак ще стана слон Simple Smile  261uu

# 671
Да си Октомври...

Октомври е небе с безброй звезди.
Оранжеви листа. И кестени.
Октомври пише приказки. Или мълчи.
И е ужасно повече от есен...
Октомври е носталгия. Тъга.
Усмивка. Радост. Ябълки. И грозде.
Октомври, всъщност, е жена.
Която омагьосва с поглед.
Октомври е въздишка. Топъл чай.
Октомври е поле от хризантеми.
Мъглива нежност...Нежност до безкрай.
Октомври и през май живее в мене...

понеже днес ми е едно такова развълнувано,заради утрешния ден,реших да ви почерпя с едно октомврийско стихче. нека е поздрав за всички октомврийчета и техните мами   bouquet

честит рожден ден на сладката Яна!анибиан,честит празник и на теб!   bouquet   newsm51 newsm38  Gift

# 672
Добро утро, момичета!

Блекче-супер стихче, разбираемо да се вълнуваш за утре Hug
Честит Рожден Ден на Яна! Да расте здрава, усмихната и щастлива за радсот на всички вкъщи Hug newsm59Анбибиан, честит празник и на теб Hug
Деси- супер процедура си си направила Hug
Наде- стискам палци бързо да ви изпишат и Сами да се орпавя Hug
Съни- и на теб стиснати палчета за прегледа, ама ти си го знаеш Hug
Ние се каним да ходим на ваксината за шарка днес, но ММ се мотае и така като гледам може и да не идем. Мног осе дразня, защото е супер досадно като си планираш деня по един начин и да се объркват нещата.
Довечера идва приятелката ми от Барселона. От сега ми е любопитно каква дрешка ще донесе на Кали. Каза, че ще и купи нещо за зимата.
Айде по-късно пак ще се включа, че Кали обикала из стаята и да я видя какви ги върши Grinning

# 673
Честит рожден ден на Яна, Зара, Кристина и Велин!

Флучия, мен също ме разсмя с тези вибратори.  Laughing Поканите са наистина чудесни.

Блекче, много хубаво стихче. Ама ти ли го измисли?  Flutter

За обличането аз доста обличам Християн. Гледам тук в sinoptik.bg колко градуса е навън и тези дни е много ниска температурата и го обличам почти зимно - с дебел панталон, дебело зимно яке, шапка, дебела блуза, дебели термо чорапки. НО няма засега ботушки. Обувките са му малко по-височки, но не са с подплата и неговите крачета са студени като се приберем. Ходих вчера да търся дебели панталони, но във Вис Виталис имаше само 1 за деца 18-24 месеца. Малко широчък ми се видя в талията, но го взех. Има тиранти, така че в краен случай ще ги слагам и тях. Другите дебели панталонки бяха или много малки, или за момичета - с розово. Казаха, че пак ще зареждат към края на месеца зимни стоки. Ходих и до Бокал, но там ми се сториха ужасно скъпи - по 30-38 лв дебели панталони та най-накрая взех един не много дебел, като за пролетно-есенно време. Другите на по-прилична цена бяха тип анцунг. Ботушки нямаше и в двата магазина, но мисля да отида до Deichman-а. Там мисля, че имаше, обаче сега се колебая за номера - 22 или 23. Затворените обувки в момента са му 22 номер, но са му малко големички. Клоня донякъде към 22 номер, само ме е страх да не вземе да ги израсте преди да е минала зимата.  Rolling Eyes Много съм се уплашила от изминалата година дето на 2-4 седмици дрехите му малееха и май още не съм се отърсила. Макар че вече той качва по-малко, побира си се в дрехи за възрастта. Е, може би съвсем малко по-големи. В момента са му тамън дрехи за 18 месечни деца, а от Вис Виталис дрехите номер 30 са му тамън и на дължина, и на ширина. Мъжът ми като видя веднъж какви дрехи му бях взела и вика, че били за 3-4 годишно дете. Ама колко изненадан остана, че му станаха. Подозирам обаче, че като ги изпера, се свиват малко и затова става така. Сега се замислям дали да не взимам направо 32 номер дрехи, че да ги носи и по-натам.  Rolling Eyes

Откакто давам на Християн прясно мляко, започна хич да не харесва АМ, а най-лошото е, че това Ам го засища за няма и 3 часа. Имам обаче още кутия и нещо и ще го пробутвам поне 1 път на ден, че да свърши. Днес му дадох прясно на Пършевица и много му хареса. На мен пък не ми харесва понеже ми мирише на животно, а аз мразя да ми мирише на животно.  Sick ЗАтова предпочитам по-изкуствени млека, но щом на него му харесва, това ще му взимам.

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 11:48 от HAPPY_QUEEN

# 674
Хепи - мия зъбки сутрин и вечер след супичката. Не изплюва, но и не знам как да го науча Simple Smile, мия си зъбите пред него и като дойде момента с копирането, се надявам да се случи и това. Пастата ни е Ненедент, не е лоша, но не е от най-вкусните.

Марси - и аз съм се срамувала от себе си в дадени моменти, това ми е помагало при следващото изнервяне да се сдържам много. Случва се, не сме от камък и когат по цял ден сме с децата и ако са киселички, а в момента това е периода със зъбките, ни идва в повече. От ММ съм много доволна, помага ми във всичко, само дето не кърми:), но тъй као много работи и не му остава чак толкова време да е с нас. Та наскоро го оставих за около 1-2 часа с Крис и като се върнах той ми каза: Вече се чудя как издържаш и няма да ти казвам, че ми е по-тежко от колкото на теб. А ако се грижат по 24 часа в денонщието, ще ги питам аз....Много ти благдаря за предложения за магазините. В ТОНИТО наистина има хубави неща, видях и страхотни сака, но са за по-големи дечица. В Cacaoclub има хубави дрешки, това за информация:)

Алексис - Честита годишнина! Това, което чувстваш е страхотно и ви пожелавам до живот да сте заедно и да се обичате все така.

Звездичкова - благодаря ти отново, взех 9 CH своеволно, в петък сме на хомеопат и ще споделя какво ни е предписала. Но има мноооооооого време до тогава и не ми се искаше да бездействаме. Според педи физиологичен р-р е достатъчен и затова. Няма да си позволявам да си самопредписвам лечение, важното е, че ако не му помогне, няма да навреди.

Ивета - радвайте се на спокойствието с малката, браво на нея! Ние си имаме едно бандитче, което не се спира за 2-3 секунди на едно място:)Задържа се в количката за кратко, но си е постижение час:), ако е със сухарче в ръка може и няколко минутки повече:)  ooooh!

Съни - ейй, аз забравих за Лидъл и сега ме е яд:). Миналата седмица ходих в 11 часа и нищо не беше останало от чорапогащниците и днес щях да ходя и напълно забравих. Майка ми беше купувала доста неща от там и съм много доволна от матарии и качество, жалко, че нямат количество.

Радост - прекрасна новина, радвам се, че сподели, че и мен ме човъркаше:) Лека бременност и сладък финал:)

Анбибиан - купувах ли, купувах шишета с накрайници - меки, твърди, чаши с дупки - само меките признава. Направо от чашка му давам, но когато бързаме - от шише.

Съни - Нещо, което без да мисля ми хрумва е: Есен е вече, а Октомврийче е пораснало човече:)

Ние си имаме вече Гуми Беър Simple Smile много ми е сладък на мен все още, явно не го пускаме често:)

Ох, не мога да ви изчета, стигнах до 42 страница, пак ще пиша после:)

Общи условия

Активация на акаунт