СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 546
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Честито на всички нови мами, много бебета днес! Да са живи и здрави!

# 406
Миленка сещам се нещо, което на мен ми помага понякога

когато например изцедя 60мл и вече не иска, а ми трябват още 20мл за храненето - слагам бебето на гърдата - той пищи, дере се, ясно е, че не суче, а само лигави, но кърмата тръгва автоматично и така си набавам цялата дажба  Heart Eyes

# 407
Честити бебчета на daria_86 и Chikсi! Да са много щастливи и много да радват родителите си      bouquet
Мартичка, ти защо така телеграфно само се включваш? Пиши как сте...

Леле, Анхела това си е бая цифра за помпи  Crazy Аз за сега се ослушвам и май ще купувам после..

edna ot nas, звучиш много ведро и щастливо  Grinning Добре сте се завърнали вкъщи...

# 408
Анхела, понатрупала си помпи в запас...я сподели какви са и коя как проработи, че аз и с баткото и сега повече от 20мл не мога да изцедя smile3511....не знам помпата ли не става за мен, главата ли ми пречи, търпение ли нямам...но не става и не става, а си трябва някой път да се даде кърма с шише в моментите "и аз съм човек"..

# 409
след малко ще разкажа за помпите, сега цедя манджата  Mr. Green

# 410
Flowers, много късмет ти пожелавам Hug Praynig, дано да се похвалиш скоро  Peace Hug
Информацията за помпите и за мен ще е полезна, че не съм ползвала до сега  Rolling Eyes, кажете кои са най хубави да знам. Още не съм купила, ще изчакам да видя дали ще има нужда Heart Eyes

# 411
Честито, мамо daria_86 и мамо Chikсi  bouquet

И да ви се похваля.Кърмата ми се поувеличи малко  Mr. Green.Стана 30 мл и от двете,но аз съм тъпо и упорито и продължавам да се мъча и да пробвам какво ли не само и само да има мааалко повечко кърмичка да цука бебо  baby_neutral
Пъпчето ни падна още на 6 ден ,но в момента сме на едно спрейче че нещо все сълзи.Дано скоро се опреави за да си го къпя както трябва.

За помпите-аз съм с Бертони и си ме цеди добре.

Айде и ние ще се храним след малко  Simple Smile

# 412
chiki  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Честита малка Магдалена! Да е много здрава, щастлива и послушна!

edna ot nas  Heart Eyes Hug Добре завърнали се! Бързо викаш значи и баткото само го гали! Много хубаво звучи!

# 413
  • Бургас
Момичета, я кажете как се прави номера със сешоара? Не че ми трябва засега, но да съм подготвена един вид?

# 414
според мен помпата трябва да подхожда на типа гърди - моите са много малки - чашка Б

в началото купих помпа - ел.Медела - проблемът с нея беше, че чашката не подхожда за моите гърди и мотора беше много слаб, защото я купих 2-ра употреба - съвет - никога не купувайте помпа 2-ра употреба - дадох 60лв за нея

помпа номер 2 - ръчна Авент - тук в Украйна 100лв - спаси ми млякото - купих я на 3тия ден - в началото мъжо ме цедеше на ръка и събирахме в спринцовка по 5мл - давахме на бебо

млякото идва с цеденето - аз се цедя упроито на всеки 3 часа - и през нощта - по 20-30мин - колко пусне толкова - засега по 80мл давам

когато нямаше достатъчно кърма - добавях в кърмата АМ - правех смесена манджа  Mr. Green

после получих травма на ръката и си поръчах ел.Авент - чакам я другата събота да дойде 250лв за нея от Касида - дано да се родя с нея  Heart Eyes

друго се научих - да храня бебето с шише бавно - по 15мин муцане - така не повръща много - иначе като се налапа набързо после повръща материала

също като се цедя от едната гърда, подлагам шишето под другата - така събирам всяка капка и нищо излишно не пропилявам  Heart Eyes

# 415
Браво, ей на това се казва упоритост newsm20...не си като мен...аз съм с ръчната на Авент и ми е голям тормоз цеденето, а знам, че това единствено ще ми увеличи кърмата (освен бебо, но той горкият не се кефи да суче и нищо да не получава).

# 416
Момичета, я кажете как се прави номера със сешоара? Не че ми трябва засега, но да съм подготвена един вид?

Ползва се звука му, защото наподобява вътреутробни звуци и бебето се успокоява.  Simple Smile
Включваш сешоара и го насочваш да духа някъде в нищото, не й върху бебето! Wink

# 417

Ползва се звука му, защото наподобява вътреутробни звуци и бебето се успокоява.  Simple Smile
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ще го пробвам като му дойде времето, звучи много интересно Mr. Green

# 418

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo ще го пробвам като му дойде времето, звучи много интересно Mr. Green

наистина помага, с баткото бяхме така и сега ако се наложи пак вадя сушоара

# 419
  • София
Честити бебенца на всички нови мами:)
Аз след като бях толкова доволна от ремонта и от последните покупки за бебан днес се разстроих адски, защото стана течение вкъщи и се откърти цяло парче мазилка от стената до касата на вратата дето го бяхме ремонтирали, боядисали и всичко. Толкова исках да си изчистя, да си оправя и довечера моя мъж като си дойде да си легнем в по-хубаво...то какво стана. А като му звъннах на него му изправих косата, той си помислил най-страшни неща милия и само ми повтаря да не се ядосвам, че това е най-безобидното лошо, което може да ни се случи. Ама на мен си ми е много мъчно, щото вече ми беше писнало, а сега трябва да продължи поне още ден- два. Е, наоплаках ви се, ама иначе няма къде Sad

Общи условия

Активация на акаунт