СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 678
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ама ние май верно останахме само преносващи мами а? Embarassed
Дали да не си спретнем едно купонче в петък - танци манци, може пък да тръгнат нещата. newsm68

# 91
Честито на новите мами, съвсем не останахме чакащите Simple Smile

stefanel Жълта ли ти е количката, ако намериш хубава жълта чанта някъде сподели, и нашата е сиво и жълто, но не мога да намеря подходяща чанта. А и хубавите чанти са по 100лв и отгоре  ooooh!

osmiqoblak За ехографа и термина, понеже при мен от началото та до края излизат все различни дати, като някой от тях са с 10 дена разлика, четох разни статии и пишеше, че на ехографа може да се вярва, но на показанията, които са били около 12г.с. след това вече с времето ставал все по-неточен.

За прегледите аз ходих последно миналата седмица и ми казаха повече няма да ходя, чак на термина ако не родя. Не ми казаха и колко сме порастнали, дано не мине 4кг само.

За крема за гърдите преди седмица и половина си взех Лансинох и започнах да се мажа като се сетя, през ден - два. Имах някакви по-тъмни и твърди петна по зърната, които от крема паднаха и зърната станаха по-меки. Не знам как ще е при кърмене, но за сега ефекта от крема много ми хареса. Аз си взех по-голямата опаковка 56гр за около 22лв мисля беше, но той е доста икономичен, пише че не е нужно да се измива преди кърмене.

# 92
  • където мечтите се сбъдват
Как преносващи бе момичета,та ние не сме си стигнали термините още  Simple Smile Моят термин днес ми го изчислиха за 30 септември,та хич не бързам  Whistling
Flowers,количката е някакъв много странен цвят-нещо като жълто-зелено,ама повече към зеленото.Искахме неутрален цвят,който да става и за момиче и за момче.Ще търся черна чанта,не много скъпа.Мисля да отскоча до Джъмбото и до Делфин в Бургас.

# 93
Хелоу Hug
Честити слънчица на мама Еdna ot nas и мама Dariel! Да растат
 живи и здрави и само радост да ви и носят !

Скайче оправяй се бързо мила. Дано всичко мине ОК, стискам палци да отшумят неразположенията Hug

# 94
Е не са само преносващи Simple Smile Аз не се броя че преносвам въпреки че докторката ми така твърди Simple Smile Снощи така се надявах да е дошъл моментът с едни леко болезнени контракции на половин час ама естествено като си легнах да спя си откъртих доволно и тая сутрин и една контракция немога да докарам хиххи
Мамите с родени вече бебенца си влизат в старите дрешки, а аз колко имам да чакам докато се нацедя в някой дънки, както ги нося тесни с тея бедра дето съм отгледала няма опасност скоро да успея Cry
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА ЕДНА ОТ НАС И ДАРИЕЛ, ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ИЗРАСНАТ ДОСТОЙНИ МЪЖЕ

# 95
Скай, бързо да се оправяш и да възстановиш сили - стискам много палци  Praynig
Една от нас, Дариел - честити рожби, да са живи и здрави и много да ви радват  newsm30
Мишони, честита годишнина - много любов, разбирателство и щастливи мигове   bouquet
На мен термина по болничен ми е 22.09, по ехограф от началото - 24.09, а по датата на зачеване - 23.09 (някой беше писал датата +266 дни, че се изчислява), дано някой да е верен че и на мен, както на повечето от вас не ми се преносва...
Аз едвам си влязох в старите обувки, добре че малко захладня, за да ми се наложи да ги обуя. Вчера си взех едни за всеки случай, ако е по-лошо времето, когато дойде моментът.

# 96
  • София

Аз едвам си влязох в старите обувки, добре че малко захладня, за да ми се наложи да ги обуя. Вчера си взех едни за всеки случай, ако е по-лошо времето, когато дойде моментът.

И аз вчера си взех едни елементарни нисички обущета, не защото старите не ми стават, а щото не стават за пред хора Embarassed Иначе стават и за дънки и за клинче нещо, че както вече казах и двамата с бебока не се знае какво ще обличаме на тва изписване, то и времето не се знае какво ще е...

Edna ot nas, честит втори син, да ти е жив и здрав, с късмет и лъчезарен като теб bouquet
Dariel, честит син, много здраве и късмет:)

# 97
Честити бебчета на Дариел и Една от нас. Да са ви живи и здрави и много да ви радват   bouquet  Hug
Честита годишнина, Мишони. Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот.
А за старите дрешки... хах, на мен нещо долнищата не ми стават. Стомаха ми си е горе-долу както отпреди бременността, ама от кръста надолу не мога да се побера нещо в някои дрехи... да се надявам, че скоро ще успея.  hahaha
Ние иначе си имаме колики и пием Инфакол... ама с тея колики.. не е работа. Малката както си суче и изведнъж изписква.. просто ужас- предполагам е от коликите  ooooh!

# 98
Ей усетих аз за какво са палчетата Heart Eyes Честито на Една от нас и Дариел. От тук нататък само хубави моменти  bouquet
Аз от седми месец, от както почнаха да ми се подуват краката нося само от най-обикновените чехли и си бях взела едни патъчки, но за дъждовно време... нямам нищо Crazy Искрено се надявам да е хубаво времето, че честно казано незнам и какво да си купя...
А това колко напред или назад върви като седмици бебето не смятам че е толкова показно. Не е задължително мамите чиито бебета изостават,да преносят. Мойта мишка върви доста напред и доки смяташе че ще е излезнала поне 10-12 дни(наблягам на поне) преди термин.Ето ме на седя и аз при вас и сигурно и ще пренося Flutter  Crazy

# 99
Дали да не си спретнем едно купонче в петък - танци манци, може пък да тръгнат нещата. newsm68
Аз съм ЗА, може и пък малката да поиска да излезе и тя да развърти кълки  Party  Броя дните вече, готова съм на всичко, че да си излезе на време, но няма никакви признаци - а това ме притеснява. Давайте съмети мамчета, моляяяяя! Мих прозорци - Цъ! Секс до дупка - Цъ! Сега и кола-маска ще си правя, може пък да предизвика контракции  Praynig

# 100
аз малко ама съвсем малко прокървих,тъмно кафяво..тапата е започнала да пада предполагам Rolling Eyes

Една от нас, честито мила  bouquet

# 101
аз малко ама съвсем малко прокървих,тъмно кафяво..тапата е започнала да пада предполагам
Напълно е възможно да е тапата. Стискам ти палци всичко да ти мине спокойно  Hug
Аз се оглеждам за моята тапа, но или съм изтървала момента да я видя, или не е паднала. Възможно ли е да не е паднала в 39 седмица?  newsm78

# 102
И моята не е паднала. По принцип може и на Големия ден да падне  Peace

# 103
аз малко ама съвсем малко прокървих,тъмно кафяво..тапата е започнала да пада предполагам
Напълно е възможно да е тапата. Стискам ти палци всичко да ти мине спокойно  Hug
Аз се оглеждам за моята тапа, но или съм изтървала момента да я видя, или не е паднала. Възможно ли е да не е паднала в 39 седмица?  newsm78
няма как да не я видиш според мен...не се усеща,но е с различен цвят и щеше да видиш по белото!  Stop
при мен предния път ми падна цялата(беше повече като количество кръв) сутринта и още същия ден родих Rolling Eyesама сега....знам ли..
друго може ли да е?

# 104
  • Варна
Една от нас, Дариел - честити рожби!
Ето този въпрос ме вълнува много :   Joy както и повечето от вас предполагам.Някой ако има отговор да казва веднага  smile3521
Скай,измъчи се на финала.Бъбреци знам,че много болят,дано е отминал вече този проблем.Още малко остана.
Дайте мамите ,които ще раждаме в АГ да си изберем една дата ,че и аз вече съм на ръба...  smile3506 Контракции,болки и безсъние .Напук на това си направих френски маникюр и педикюр .
Чакам....

Общи условия

Активация на акаунт