СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 519
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
ДобрЮтро!  Hug

Сънувах бебешки истории и сега ми е едно мило и нежно.  Grinning

Чета ви разказите, но май няма мама без шевове?  Thinking

# 616
Франчи, и аз съм в същия филм, но упорито се опитвам да кърмя през 2ч. и да вярвам, че "манджо-производството" се увеличава. Редувам кърмене, дохранване, рев, бисквитки...и пак... Hug

# 617
Добро утро на всички мами и на тези които още чакат smile3522
Днес съм на консултация и се чудя как ще протече Thinking досега док не ме е бъркъл,но мисля да го помоля да види как е положението ще се ражда или не скоро #2gunfire Само дето ме е страх че боли много,а и не знам дали всъщност има някаква полза от цялото упражнение newsm78 Ех,днес май ще е много хубав денят за разходки,кафенца,раждания.... bowuu

# 618
Добро утро момичета!  Hug Аз имам спешен въпрос към мамите от Пловдив. Понеже нашия юнак го родих там, та сега трябва да му вземам акта за раждане от Пловдив, обаче представа си нямам от къде, ако можете да ми кажете ще съм ви много благодарна, че то няма и време, трябва до 28-ми да ходя.

в кметството по адресна регистрация

# 619
...досега док не ме е бъркъл,но мисля да го помоля да види как е положението ще се ражда или не скоро Само дето ме е страх че боли много
Привет мила! Не боли, когато те бъркат. Мен ме прегеледа доки последния път така за разкритие и прегледа шийката, усещанията са си като при обикновен преглед  Peace

# 620
Лина ...Честита годишнина мила  Hug

Анхелече ... браво мила ... все така да имаш кърма  Hug

Франци ... гушки и горе главата  Hug ... и аз дохранвам понякога въпреки, че не искам, но не мога да го оставя гладен хайванчето  Heart Eyes

Ние се стягаме и след малко отиваме на първата ни консултация  Heart Eyes
Имам толкова въпроси и исигурно ще забравя половината като идем  Crazy

# 621
Лина честита годишнина! Да се обичате все така и да расте семейството ви!

# 622
Имам питанка към вече родилите мами:
усещам ниско долу болка, наподобяваща силни менструални болки и същевременно тъпа болка ниско в кръстта. Това контракции ли са? Питам, за да не се изложа днес на прегледа като ме попитам " Имаш ли контракции?"э Hug

# 623
Здравейте милинки! Първо да не пропусна да честитя на всички нови маминки-да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват! Аз си влизам и чета редовно, но не ми остава много време за писане.
За коликите искам първо да кажа, че и ние минахме през няколко вида и нищо не ни помагаше. Накрая взех Колийф и се усеща облекчение.
За подсичането аз използвам кремче на Мустела против подсичане след всяка смяна на памперса и до сега проблем е нямало никакъв.
danaya80 ние имахме много голям проблем с акането (ние сме си изцяло на АМ). Първо бяхме на Аптамил, но се изхождаше по веднъж на ден, а това е малко. После взех Аптамил Комфорт (за лесно изхождане уж) ама пак по веднъж на ден, после някакво ново ми препоръчаха - Лактана - пак същата работа. Сега сме на ФризоВом и се изхождаме почти след всяко хранене. Много съм доволна. Така сега с редовното изхождане, капките Колийф и чайчето от копър се справяме с положението.

# 624
  • При моите мъже...
Франчи, освен честото слагане на малчо на гърда, можеш да стимулираш допълнително производството като слагаш и помпата след малчо, дори да се налага да работи и на празен ход. От опит знам, че това с помпата върши работа...даже по няколко пъти редувах гърдите на едно цедене за по сигурно Mr. Green даже си бях докарала хиперлактация по едно време с големия (не че е за хвалба това Blush )

И аз вдъхновена от разказите за раждането започнах да пиша за моето преди два дни в един уърд файл. Някой ден като успея да го довърша ще го постна и тук Joy

# 625
Франчи пъпчето може и по няколко пъти на ден да третираш - не е задължително да е след къпане! За матката нормално да контрахира - при мен първите дни беше все едно малката ме рита, а вече не е в корема - та и аз като теб сантиментална, че моментите отлитат!  Heart Eyes Heart Eyes
щом малкия те изсуква, ще се засили и лактацията - не се отказвай и спокойно!

къпането - вече 2 пъти във ваничката и спира да реве в момента, в който я потопим - почва да те гледа
кърмата тая нощ гърдите ми се разместили и протекторите не са попили всьо - резултата е 2 сутиена и 2 пижами омазани в кърма - малко и на чаршафа
lina_bs Честита годишнина! Е и днес може да хапнеш една баничка, ама бозата е от тази - без консерванти! Wink
Пипи Дългото Чорапче на контракции ми мяза!

# 626
Добро утро и от мен! Hug Лина, честита годишнина! Много щастие и любов! Heart Eyes
Пипи, контракции са това Peace, дано да зачестят да не са фалшиви и скоро да си с бебка Praynig Hug
А аз не знам какви са тия моите контракции Rolling Eyes, снощи от 1 до 4 бая си ме боляха, ама не бяха регулярни newsm78, после съм заспала в 7 се събудих пак от контракции, но уви само за малко и сега вече пак нищо не ме боли #Crazy. Реших от днес да спра чая от малинови листа, че да не би от него да е  newsm78, само арниката ще си пия.
Хубав ден на всички! Heart Eyes Успех на бъдещите мами днес, а на родилите вече много кърма да имат и много да слушат бебоците! baby_neutral

# 627
  • При моите мъже...
кърмата тая нощ гърдите ми се разместили и протекторите не са попили всьо - резултата е 2 сутиена и 2 пижами омазани в кърма - малко и на чаршафа
Все едно аз съм го писала Blush Не знам до кога ще продължават тези течове, ама е ужас Laughing
Да не говорим, как дребния ако изтърве зърното какво се случва... ooooh! как хвърчи на струйки кърмата - целия го окъпвам Blush

# 628
да, мами не трябва отказване, моя днес засука за пръв път от 10 дни от гърдата newsm44 на следващото хранене пак ще го пробвам  smile3508

# 629
Франчи много добре те разбирам и за кърменето и за носталгията ти по бременните дни. На мен ми се наложи да спра кърмата и малкия е изцяла на АМ. Щом мина пред огледалото и не си видя корема, веднага ми текват сълзите. Малкия като почна да го храня с  шишето също плача - имах такова желание да кърмя. Пъпчето аз го промивах при смяна на памперса и си падна.
Много се радвам за мамите, които кърмят и си признавам, че благородно им завиждам Blush

Общи условия

Активация на акаунт