Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е обичайната продължителност на болничния престой след раждане в МД?
Какви са обичайните предварителни грижи за гърдите преди кърмене?
Какви са препоръките за подути крака след раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е обичайната продължителност на болничния престой след раждане в МД?
-
Какви са обичайните предварителни грижи за гърдите преди кърмене?
-
Какви са препоръките за подути крака след раждане?
-
Какви са обичайните срокове за изписване след раждане в МД?
-
Каква информация има за тапата и нейното падане?
Важното е, че всичко е зад гърба ви и сега си имате най- сладките вързопчета
с Павел )

и тя казва айде идваи да ме вземаш и да потегляме за родилния дом,и така направихме отидохме до тях ,взехме я и в родилното. докато ме приемат там и ми направят клизма то станало 7,30ч,приеха ме с 1,2см.разкритие,влючиха ме на система в осем без двайсет в 9 ч. ми спукаха водите и тогава започнаха силните болки,моята акушерка беше постоянно край мене ,карах я да ми приказва ,зада ме разсейва,ама то си болииии яко,по едно време всех да говоря глупости ,почнах да пусувам,и им казвам на докторите там да не ми обръщат внимание ,а те се смеят и ми викат да си викам колкото си искам, и че е нормално иначе си имах чесовник на стената точно пред мен и си го гледах да си засичам контракциите,в 9,40ч.получих първия напън преместиха ме в родилна зала,наобиколиха ме двама доктори от двете ми страни, моята акушерката от пред ми помага и още две акущерки от страни ми даваха кураж да напъвам,голям зор си беше защото бебата е едра и трудно излезе, с помоща на двамата доктори които ме натискаха по корема.В 9,50 се роди Стела ,като я притеглиха и ми казаха че е 4кг.се опулих,чак не можах да повярвам,поглеждам доктора и му викам докторе, шев и кройка ще има ли? А той се смее и вика ще се разминеш само със три шевчета ,еее браво на мен за това голямо бебе ,направо съм супер. Е това е от мен ,момичета дано ме съм ви отегчила
Не чувствам никакво напрежение в гърдите и последните няколко дни след като чета вашите разказчета се притесних дали аджаба имам достатъчно кърма, ама щом като сме наддали толкова вече се разсеяха съмненията ми.